liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Uměl by někdo poradit jak a kde vyndám termostat z auta v podpisu? Poslední dobou si všímám, že ručička zůstavá na 60-70st., chápu, že ted jsou docela už nízký teploty, ale jestli by to nebylo moc náročný, tak bych ho vyndal a odzkoušel zda se otvírá. Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Viz obrázek, ale já bych zvážil jeslti když už to rozděláš tak jeslti ten termostat (9) nepřehodit. Cena se pohybuje od nějakých 300,- a nové těsnění (10) bývá součástí... jinak to je na 3 šroubech - viz příloha. [upravil dne 21/10/11 21:12 od koblih69] Citovat
liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Tak pokud bych ho sehnal za 300Kč tak ho tam klidně hodím, ale na autokelly co sem tak rychle koukal tak je za 498Kč, což už mi stojí za uvažování. Každopádně mám v plánu se zítra kouknout jestli to půjde vyndat a pokud bude dobrý tak ho tam dám zpět, a pokud špatný tak auto odstavím a stejně přes týden sem na koleji, takže nejezdím. Pošli kdyžtak SZ s odkazem, kde by se dal sehnat za 3kilča. Když budu termostat vyndavat, musím předem vypustit všechnu vodu, nebo tam nějaká zbyde, že je termostat ve výšce. Předpokládám, že olej mi nevyteče ne?! Tam by neměl co dělat je to tak? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 stačí vypustit cca 2 litry vody a můžeš měnit termostat olej nemá s chladící soustavou nic společného,takže nikde nevyteče Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Já to moc nehledal třeba v http://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=42087 v Elitu 466 pokud máš slevu na PC tak tam bude mic 25% dolů... Nevím jak je to řešené u tebe, já vyndám spodní hadici na chladiči a vodu odpustím. Pokud je k světu tak naliješ zpět, pokud ne vypustíš všechno a dáš novou nemrzku. Olej... samozřejmě zůstane kde je. Mimochodem, pokud nemáš nové těsnění tak měj aspoň v záloze silikon na motory než to sundáš.... Citovat
liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Ok stím olejem jsem se jen zeptal, protože ten termostat je vložený v motoru, tak mi to jen zmátlo. Právě, že jsem ted dolíval fridex tak bych o něj nerad přišel, takže půjde zpět, upustím ty 2litry a uvidime, jinak myslíš, že těsnění odejde hned jak to sundám jo?! Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 To si nemyslím, ale může být přilepené nebo rozpraskané, takže je lepší mít v záloze možnost to vyřešit aspoň nouzově. Ono když se nad tím zamyslíš tak vytáhneš termostat a co dál? Samozřejmě ho můžeš dát do vody, \"povařit\" přitom hlídat teplotu jako na škodovce, ale já bych se tím nezdržoval a vyměnil to... Citovat
liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Jenže co když zjistím, že je v pohodě pak zbytečně vyhodím 4-5stovek což si ted nějak nemůžu dovolit, tak proto to řeším takhle no Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 správnou teplotu udržuje termostat, osobně bych dal nový a kvalitní, třeba Wahler atd., nerad něco kuchám dvakrát Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Jenže co když zjistím, že je v pohodě pak zbytečně vyhodím 4-5stovek což si ted nějak nemůžu dovolit, tak proto to řeším takhle no Jo rozumím, hospodyňka, která zavařuje má i teploměr. Termostat otvírá při 83° takže vyzkoušet to můžeš. Citovat
liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 ozzy56: dvakrát to dělat nebudu, jestli se neotevře tak ho tam ani dávat zpět nebudu a koupím nový, psal sem to výše. Díky za rady napíšu jak to dopadlo. Citovat
koblih69 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Sakra ty vlstně píšeš, že máš trvale nízkou teplotu, takže ten termostat je otevřený stále a nezavírá... Citovat
liza6 Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Jj aspon si to takhle vysvětluju, na tom se něco mění? Jinak ted sem našel tady na tý stránce stojí 153Kč/ks což je divný, když všude stojí kolem500Kč. Ten rozdíl by mi ani nevadil, ale zaraží mi, že uvádí 2.0 16v rok sedí, ale pak mají 2.0diesel Diesel má 16v v 406? Jinak podle čísel to sedí, tak nevim Citovat
Benžík Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Na jaky vzdalenosti jezdis, ze se to nehreje? Jestli je to do 10km, tak muze termostat byt v poradku a je to tim, ze se to proste nestaci ohrat. Citovat
liza6 Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 Tak to asi ještě nechám být, a zkusím na delší vzdálenosti, poslední dobou jsem dost coural. Jinak co byste poradili, aby se to rychleji ohřálo, bylo by možný dát před chladič kkus kartonu nebo tam vadí vrtule. Citovat
martin.holub Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Uměl by někdo poradit jak a kde vyndám termostat z auta v podpisu? Poslední dobou si všímám, že ručička zůstavá na 60-70st., chápu, že ted jsou docela už nízký teploty, ale jestli by to nebylo moc náročný, tak bych ho vyndal a odzkoušel zda se otvírá. Ahoj, výměna termostatu je práce na hodinku, když máš gola sadu (ořech 10) a obyčejné klíče (č.10) Já koupil ten termostat v Autokelly za 498,- , je i s těsněním. Vodu vypustíš ventilem na chladiči dole, stačí tak 3 litry .... Já ho měnil taky kvůli nízké teplotě na budíku, bohužel po výměně termostatu mám teplotu ještě nižší, takže asi vadné čidlo nebo budík.... :-( Citovat
martin.holub Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 mrkni : http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004110701zda se otvírá. [/rquote] Citovat
liza6 Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Na kolik by vyšla nějaká ta těsnící pasta nebo těsnění neví někdo? Co to tak pozoruju tak i po delší cestě to je pořád na 70st. a to co psal benžík, že se má ohřát až za 10km není to na olej?Voda se ohřeje aspon na těch 80st. rychleji ne?! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.