Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem to psal v sekci 307 tak to napíši ještě sem

\"Mě na 407 naskakovala tato hláška co asi 100km a po vypnutí motoru a následném nastartování byl opět cca 100 km klid. Diagnostika vypsala snímač ABS zadního pravého kola a protože v servisu kam jezdím měli v tu dobu dovolenou nechal jsem to být až po dovolené. Ale během této doby jsem zjistil že mi občas přibržďuje pravé zadní kolo. Tak jsem lanovody prostříkal a při té příležitosti jsem zjistil že destičky už taky budou potřeba za chvilku vyměnit, tak jsem to udělal hned a po hlášce už najeto cca 1000 km a zatím klid.\"

Jinak už najeto cca 1500 km od výměny destiček.

[upravil dne 23/10/11 13:48 od Laďa]

Odesláno

mam menší problém, hlasilo mi to chybu ve snimači na levem zadním kole, tak jsem ho koupil a vyměnil a vše ok asi 1 km pak nastalo že když nastartuju tak se objevi chybova hlaška esp/asr a abs jakmile se rozjedu tak to vše zmizí ale jak překročím rychlost kolem 40 km/h tak se objevi hlaška a do zdechnutí motoru to tam visí. čím to muže být jinak mi jde ztuha otačet to kolo na kterem byla chyba a destičky jsou na konci životnosti. Díky

Odesláno

Jak moc ztuha? Prostříkej brzdové vedení. Vyměň destičky. Mě toto co jsem Ti teď napsal pomohlo od občasné hlášky a mám pokoj ( doufám že na dlouho:D)

Odesláno
ztuha dost musim moc zabrat abych pootočil s kolem, v tydnu to skusim a uvidim.

Přesně tak jsem to měl i já.

mne to robilo tiež a nepomohlo žiadne mazanie ani striekanie. Mal som v strmeni ohnutý ten vodiaci valček jeden a pod lisom som ho vyrovnal, odvtedy kľud

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...