HonzaZ Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Dokud jsem to nepovolil, tak jsem nezacvakl nové kablíky do drážek v nádrži. Citovat
Laďa Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Už jsem to psal v sekci 307 tak to napíši ještě sem \"Mě na 407 naskakovala tato hláška co asi 100km a po vypnutí motoru a následném nastartování byl opět cca 100 km klid. Diagnostika vypsala snímač ABS zadního pravého kola a protože v servisu kam jezdím měli v tu dobu dovolenou nechal jsem to být až po dovolené. Ale během této doby jsem zjistil že mi občas přibržďuje pravé zadní kolo. Tak jsem lanovody prostříkal a při té příležitosti jsem zjistil že destičky už taky budou potřeba za chvilku vyměnit, tak jsem to udělal hned a po hlášce už najeto cca 1000 km a zatím klid.\" Jinak už najeto cca 1500 km od výměny destiček. [upravil dne 23/10/11 13:48 od Laďa] Citovat
johnn_y Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 mam menší problém, hlasilo mi to chybu ve snimači na levem zadním kole, tak jsem ho koupil a vyměnil a vše ok asi 1 km pak nastalo že když nastartuju tak se objevi chybova hlaška esp/asr a abs jakmile se rozjedu tak to vše zmizí ale jak překročím rychlost kolem 40 km/h tak se objevi hlaška a do zdechnutí motoru to tam visí. čím to muže být jinak mi jde ztuha otačet to kolo na kterem byla chyba a destičky jsou na konci životnosti. Díky Citovat
Laďa Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Jak moc ztuha? Prostříkej brzdové vedení. Vyměň destičky. Mě toto co jsem Ti teď napsal pomohlo od občasné hlášky a mám pokoj ( doufám že na dlouho:D) Citovat
johnn_y Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 ztuha dost musim moc zabrat abych pootočil s kolem, v tydnu to skusim a uvidim. Citovat
fifi Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 mne to vypíše chybu už pri naštartovaní, ešte sa ani nepohnem...to by asi nemalo mať s brzdami nič spoločné...či? Citovat
Laďa Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 ztuha dost musim moc zabrat abych pootočil s kolem, v tydnu to skusim a uvidim. Přesně tak jsem to měl i já. Citovat
patko79 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 ztuha dost musim moc zabrat abych pootočil s kolem, v tydnu to skusim a uvidim. Přesně tak jsem to měl i já. mne to robilo tiež a nepomohlo žiadne mazanie ani striekanie. Mal som v strmeni ohnutý ten vodiaci valček jeden a pod lisom som ho vyrovnal, odvtedy kľud Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.