milda67 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Zdravím pánové, nenajde se tu odborník co by poradil s problémem u tohoto motoru? Po nastartování motor normálně naskočí a běží na 1100 otáček,ovšem po rozjetí a příjezdu k první křižovatce začne volnoběh kolísat mezi 300 - 900 a dost často i chcípe, jednou se mi rozsvítila i diagnostika motoru a hlásilo to dočasnou chybu \"regulace bohatosti směsi horní doraz\", za tu dobu co to dělá jsem vyměnil už čidlo teploty chladící kapaliny,vzduchový filtr,palivový filtr,svíčky a katalyzátor protože rachotil. Po zahřátí motoru cca na 80C problemy ustanou. Díky za rady Citovat
Majkls Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Mám asi ten samý nebo výrazně podobný problém s otáčkami, mám 206ku, 1.4i viz. podpis. Ráno, když je teplota v prosincových dnech nízká, tak otáčky cca. 2 minuty poskakují od cca. 1 100 - 1 250 ot. Po těch 2 minutách se to ustálí na 1 100. Po zahřátí (ohřeje se pouze na 80 stupňů) při stání otáčky klesnou něco málo pod 1000 ot. A teď se mi nedávno stalo, že otáčky při zařazeném neutrálu houpají zase dolů od toho 1 000 do 500 ot. Párkrát se i stalo, že při přeřazování, když vyšlápnu spojku, tak motor chtěl chcípnout a rozsvítily se na chvíli kontrolky a nápis STOP. Vážně nevím, jak tento problém řešit, kde může být všude chyba? Je toho asi dost, že? Citovat
marzi732732 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Zdravím pánové, nenajde se tu odborník co by poradil s problémem u tohoto motoru? Po nastartování motor normálně naskočí a běží na 1100 otáček,ovšem po rozjetí a příjezdu k první křižovatce začne volnoběh kolísat mezi 300 - 900 a dost často i chcípe, jednou se mi rozsvítila i diagnostika motoru a hlásilo to dočasnou chybu \"regulace bohatosti směsi horní doraz\", za tu dobu co to dělá jsem vyměnil už čidlo teploty chladící kapaliny,vzduchový filtr,palivový filtr,svíčky a katalyzátor protože rachotil. Po zahřátí motoru cca na 80C problemy ustanou. Díky za rady Za zkoušku stojí ještě například vyčištění škrtící klapky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.