Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koblih: tak mas asi vyhrivanou kapsu :D

se klidne vsadim, ze tady s prvnimi mrazy zase budou prispevky typu, zmrzl mi zimni vif, co delat ??? atd :)

nevim, co ja mel aditiva do nafty, vcetne zimniho vifu, vsechny v mrazu ztuhly ... a pisou to i na obalech, vcetne vifu, ukladat v teplote nad 5°C ...

Odesláno

To ase nee ;) nicméně ono k čemu by mi byl VIF jinde než v autě? Než přijedu domů mám půl nádrže pryč :D:D:D pokud vím tak se to tam má nalejt před tankováním aby se to rozmíchalo... ale to je jedno. Mě to nemrzne tak není co měnit :papa

Odesláno

Také jsem nad tím přemýšlel, jestli ten VIF, když mi loňskou zimu v autě úplně vytuh, je do nafty na rozmrznutí to pravé ořechové, ale asi chemie v naftě funguje trošku jinak než v plechovce na vzduchu. Teď, když mám nádrž před dojetím, hodím plechovku VIF do auta a po natankování ji vrznu zpátky do sklepa. A je to v poho.

Odesláno

koblih: aaaale hovno :D, klidne naliju vif do nadrze tady v praci, objedu mesto a az pak sjedu treba natankovat a v poho :) ... ono to stejne rozmicha cerpadlo v nadrzi a vracecka nafty :)

Odesláno

Tam kde je to bodovaný se tvoří puchýře seškrábnout barvu odmastit benzínem a natřít rovnou přelakovatelnym body základ je k ničemu a drží to perfekt hlavně se to musí natřít štětcem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...