Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

Služební berlingo mi stále padá do nouzového režimu (rozsvěcí se Kčko) diagnostika hlásí vysoký tlak nasávaného vzduchu, regulace turba však chodí a není přidřená.Kde může být chyba ? Nesetkal jste se s tímto někdo?

Také neustále vylítává z víka ventilů taková tak vehementární nacvaklá hadice co vede do hadice pomocí které si turbo saje vzduch... ale to s tím nouzákem asi níc společného mít nebude...

Děkuji předem za rady

Berlingo 1.6 HDi 55Kw

[upravil dne 16/10/11 23:11 od TomMaister]

[upravil dne 18/10/11 20:09 od TomMaister]

Odesláno

zítra zjistím podrobnosti (vin, kw) auto mám na dílně, tu chybu mi předal mechanik u kterého to auto bylo dříve ale nevěděl si s tím rady v pátek to napojím a zjistím ještě přesně jakou chybu to hlásí.Ještě řikal že mu to psalo něco o regulaci turba ale už si to nepamatuju je to dlouhá doba...

Odesláno

Tak kdyz vysoky plnici tlak tak to znamena jenom jedno.

Sednout do auta s diagnostikou a merit kolik tlaci trubo.

Pokud tlaci hodne tak odesel elmag ventil turba.

Odesláno

tak jsem testoval aktuální tlak turba a tlak požadovaný.Na volnoběh a do 2tis/ot. byl tlak o trochu menší než požadovaný.Ale nad 2tis/ot. a více se tlak zvyšuje nad limit požadovaného třeba i o 300... Takže je to pravděpodobně elmag ventilem ?

Jinak prováděl jsem test elmag ventilu a ten cvaká tak jak udává test.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...