oni Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 a to rele najdu kde? jestli muzu vedet. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 V okamžiku startu, respektive při zapnutí zapalování nemá ŘJ klima napájení. Dojde k defaultnímu nastavení klima po sepnutí napájení. Tento případ jsem řešil s jedním kolegou tady z fóra. Problém je v tom, že bývá napájení ŘJ klima přerušeno a odtud jde do ŘJ přídavného topení a odtud zpět do ŘJ klima. Dochází zde ke zpoždění sepnutí napájení ŘJ klima a tím pádem k resetnutí nastavení teploty. Zkoušeli jsme to různě proklemovat, dával jsem tam i diodu, ale vždy se objevil nějaký problém. Nakonec jsme to nechali být a prostě se mu resetne teplota. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 to oni: ja osobne pouzivam 21st celorocne, okrem letnych horucav... takze mna sa reset klimy netyka aj ked sa mi restene Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 no ono se resetne vse, zapne se i to auto a klima. no budu se na to muset zvyknout, akorat me mrzi,ze obcas se mi nevytopi kabina,ale aspon ten motor se ohreje. jinak mel bych jeste jeden maly problem, vubec mi to nefouka na nohy a nevim proc, i kdyz dam jen na nohy a dam nejsilnejsi intenzitu,tak je to opravdu mizive foukani z otvoru na nohy. Citovat
Vítek1 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 to mam taky musis jeste zavrit horni ofuky Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 jako uplne, aby nesel zadnej vzduch hornima ofukama nebo teda ofukama co jdou do primo na ridice a solujezdce? to vyzkouseim, je fakt,ze z tehle ofuku to fouka porad,at to mam na okno, na nohy, proste porad. Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 tak diky za tip, tp vyzkousim. ale je to dost na prd, protoze ted v zime nefoukat na bocni okynka je spatny. ale urco vyzkousim. diky. Citovat
Vítek1 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 kdyz mas foukani na okna a na nohy tak ofuky na okna foukaji i na bocni okna Citovat
Lihous Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Zdravim sice se me neresetuje klima/nemam bufika zatim v aute. Nic mene zadny zazrak s foukanim k noham neni ....,mam otevrene ofuky vsechny a po cca 15min to vicemene uz fouka spis dolu k noham ale na manual to proste nema. Jen se zeptam kdo kde mate topeni umistnene? Ja uvazoval o prednim levem podbehu ale tam mnoho mista neni nekdo psal pod baterkou tam taky mnoho mista nebude....? Pripadne jsem pro prijet a nechat si to namontovat ..... za rozumny peniz tedy Diky Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 ale ten reset klimy neni tim bufikem, to dela i lidem bez nej. a stale me to vrta hlavou. Citovat
Lihous Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Aha ja myslel ze je to jen s bufikem.Toto se uz resilo pred lety na Citroen clubu v sekci XM tam to bylo co rano stejne ale jen u klimatroniku. Nevyresilo se nic. Me se max spousti dle teploty klima kompresor / A/C jinak teplota me zustava jakou mam nastavenou vcetne smeru vydechu. Napada me co treba baterka/napeti pri startu ....? Citovat
antik Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 zacinam zažívat podobné problémy, včetně toho že to topí kdy chce, ( předpokládá se že motor je teplý) a ledový vzduch se snaží kabinu stejně ohřát. Rád bych se podival na káble od klimy ,ale nevim jak odendat panel a kde hledat další konektory. KDe je motorek, který nastavuje teplo nebo zimu ? Tak a ted mluv P406 2.1 TD (1996) Citovat
Lihous Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Hmm zajimave .... Nekde na foru se popisoval navod jak vymenit servo co \"dela\" teplo/zimy .... Odmontovat panel klimatroniku je asi netreba popisovat. Snad to pomuze jinak otrepana rada zni diagnostika. Ale sam za sebe a nevim proc me topeni take nejak velkou radost nedela predevsim v noci kdyz je zima a nastavenych cca 22-23°C nestaci tak ze prenastavuji teplotu na cca 24-26°C a to se da rici ze je vse OK. Citovat
antik Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 no vidim že se tu řeší klapka cirkulace , a mě zlobí pouze to , že to neotevře (nebo se otevře naheslo:-) ) přívod teplého vzduchu, do prostoru. To bude bud jiná klapka, anebo njaký jiný servo, co to pouští do rekuperátoru. Ten mám stále horký, ale fučí mi ledový bzduch, po jízdě do zatáčky to mam ale horký ( jak chci ) a nekdy stačí hrbol , nebo zase zatáčka a jde zase ledárna. Má někdo informaci, kde mam přesně hledat ? Jak rozebrat palubku u spoplujezdce vim. ale neiom už kde mám co hledat. To jsem jaksi nenašel. Navíc po zapnutí klimy klíčkem slyšim zavrčení, ale to zní jako když je ventilátorek bez maziva.Dost podobný umí vydávat i ventilátorek v PC na grafárně, takže doufám že to je jen jeden z těch co indikujou teploru pro klimu. Stejně nechápu na co jsou 2 ty ventilátorky, jako by nestačil jeden [upravil dne 29/9/12 11:13 od antik] [upravil dne 29/9/12 11:35 od antik] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 mozno by nebolo odveci dat sem fotky ako mas to topeni napojene na vodny okruh. elektricka a vodna cast su dve nezavisle veci. reset klimatroniku som ti vysvetlil vyssie, nijako nesuvisi s okolitou teplotou. takze hod sem fotky webasta a zapojenie hadic do vodneho okruhu tak aby bolo vidiet ktora z tych hadic do ktorych to je napojene ide do vymennika kurenia. nechci nikomu křivdit, ale i mě se občas zapíná klima na automatický režim. zálží na okolní teplotě. v létě když jsou velký pařáky a na klimě nejnižší teplota tak při každymstartu to zaplo automatiku. to samé teĎ v ranních chlasdech když necham nastavenou vysokou teplotu tak se spouští automat.... Citovat
antik Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 A co dělat s tim když ráno, ukazuje to 8.C a na klimě mam 25.C a tak zapnu motor, a když vidim že teplota stoupa, tak vim že v autě bez Klimy, jsme měl už krásně rozehřátý okna a teplo v autě. Ale tady mi to ukazuje v autě teplotu motoru těch 80.C víc to nejde a furt mi fičí ledovej vzduch a mám co dělat,abych přez to ledový okno něco viděl. furt to musim stírat stěračem. Tak kde je asi chyba že? Diky tomu začínám litovat Klimy na zimu, Určitě to bdue nějaká blbost, třeba by stačil prostříknout někde nějakej konektor, protože mi to silně přiomíná stejnou závadu na přední světle. stačil kanál nebo zatáčka a světlo svítilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.