Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Odesláno

Já myslim, že nemá cenu někoho kamenovat. Jsou lidi, kteří buď nemají tolik peněz, aby mohli vyrazit \"jen tak někam\" na víkend nebo je jim líto vyhodit tolik peněz za benzín nebo naftu. Je každého věc, jestli se nějaké akce zčastní (případně proč se nezúčastní) a do jaké vzdálenosti je ochotný jet, aby to pro něho bylo finančně a morálně únosné. ;)

Odesláno

hele ty moralisto.....

proste bud chci jet a zaridim si to, nebo hledam vymluvu proc nejet. Vzdyt ho nikdo nenuti jet. Proto se i srazy vyhlasuji dostatecne dlouho dopredu. Na tohle uz jsem alergickej, je to daleko, je to daleko.... v cechach je vsude vsechno relativne blizko :D

bud mam konicka a vydelam (usetrim) si na nej, nebo drepim doma na zadku a koukam na telku.

Nemysli si, ja mam taky rozpocet jen na jednu zadni gumu na masinu za rok.....

Odesláno

Nejsem moralista, ale vytýkat někomu, že to má daleko a že to není žádný důvod nejet, je hovadina. Já to mít na nějaký sraz 1000 km, tak nejedu, i kdybych srazy sebevíc miloval (určitě bych nechtěl vyhodit za benzín jen 3700,- Kč za cestu tam a další stejné peníze za cestu zpět (za to mi žádná zábava nestojí). Je to prostě o přesvědčení každého. Na srazy Peugeot klubu jezdí také spousta lidí jen ve svém okolí a na vzdálenější srazy je nikdo nedostane. Je to každého věc, tak si myslím, není na místě do toho komukoliv kecat ať to vypadá jako výmluva nebo ne. :)

Odesláno

Docela chapu ze to irituje.. jako me casty vety typu \"rad bych jel na zavody ale nemam letni gumy ap.\" :D Ale holt lepsi nechat bejt nez to resit..

Priznam se ze i ja byl na vazkach pri mych 270km a to jezdim napr. Amater Cup celej takze by pro me ta vzdalenost nemela hrat roli ale uz tak dost penez vyplaznu za tohle + dalsi konicky a je to prvni rocnik a clovek nevi co od toho cekat.. nicmene prijedu.. tim tedy nechci obhajovat ani jeden z nazoru ale nema smysl to nejak resit.. vede to akorat k hadkam a stekani a to by byla skoda v tomhle vlakne :)

Edit: Prvni rocnik mysleno v tehle francouzsko-japonske verzi :)

[upravil dne 5/3/12 16:45 od AKCZ]

Odesláno

moc se omlouvam a děkuji Stiflerovi za obhajobu. Nechtěl jsem se tady vymlouvat na kiláky.. Máme 7 měsíční dcerku a nejsem si jistej jestli by výkendovou akci zvládla.. O cestu nejde a bez holek to taky nejde manželka má srazy ráda a Kačka se v autě cítí taky dobře, ale počasí bude nejisté a spát s miminem ve stanu je asi brzo.

Prosím vás neřešte moje příspěvky, jen na foru čtu vše co můžu a moc se mi tenhle nápad líbí tak jsem prostě musel napsat...

omlouvam se za OFF-TOPIC

Odesláno

jo tka tohle už jsou jiný důvody, sice žádný dítě s manželkou nemáme, ale tohle pochopím, a narovinu, si myslím že takle malé dítě potřebuje určitou péči, kterou mu na sraze určitě dát nemůžete.

Odesláno

tyhle důody taky chápu, jinak samozřejmě pokud by jsi chtěl je možnost v okolí(cca 5km) brát ubytování v penzionu.

to píšu nejen pro tebe ale i pro ostatní co váhají kvůli počasí:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

takžw doplním vedlejší program: máme jistej mobilní servis(pokud seženeme centrálu na 380V tak i se zvedákem), řezání samolepek na přání, hudební produkce, a non-stop bar je samozřejmost. ještě by mě zajímal váš názor na jídlo- myslíte, že budou stačit nějaký klobásky, maso atd z grilu?

Odesláno

Tak asi by to chtelo myslet i na maso-nezravce ac se jim VELMI nerad kdekoliv podrizuju :) Ale jinak grilovani je super napad :)

Odesláno

JEENNNDAAA: psal jsi, ze te odrazujou kilometry, ne male dite ;)

jinak te v tomto naprosto chapu

Stibto: kolem letiste je travy dost, maj moznost, na grilu bude maso.

Odesláno

neresim, jen vysvetluju proc jsem tak reagoval. Z kilometru udela dite :D, ale to chapu, taky bych s prckem nejel na takovy sraz. Bude dost fofru ochranit sebe kolikrat.....

Odesláno

já myslim že žádná kaluž, viz loňskej kokořín tam nebude, a jiný riziko nebude, pokud všichni budou ctít pokyny. pokud ne tak nazdar ať už pugař nebo mazďák;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...