Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

francouzskojaponské války 2012 -z technických důvodů měníme termín

Recommended Posts

Odesláno

Moby89: Ale já netrvdím, že to není pro lidi zajímavý. Naopak. Ale tyhle informace co ted píšeš tu prostě měli být dávno, pěkně a viditelně, mohl se udělat článek na hlavní stranu, jen to prostě trochu přiblížit všem.

To že vám to ted neklaplo mě mrzí, už právě proto, že jsem tak nějak doufal, že mile překvapíte. Moc nerozumím tomu pokud Vám padnul catering jak píšeš, tak proč primárně nesháníte jiný místo okamžité změny termínu. Přeci je tak víc lidí, kteří mají tenhle termín rezervován a na cateringu to nestojí... Nebo to chápu špatně?

Odesláno

Me ten vybuch cateringu jako technicky duvod staci :) Proste ne vzdy vse vyjde,jak se planuje.

Tak snad se to jeste povede narovnat a vse dobre dopadne ! :)

Ad. to ponechani vlakna tady nebo ne - chystanych srazu zas tolik neni tak jakapak prehlednost/neprehlednost ??! Stejne tak tady NIKDE nejsou a doufam ze nebudou kriteria jak ma vypadat \"spravne\" srazove vlakno, co se v nem - a kdy - ma objevit. Takze co toto je ? Zavani to spis necim jinym.....

Odesláno

Stibto: člověče, tyhle hádanky a jinotaje jseu na diskuzi nejlepší. :)

Hele, zamysli se aspoň nad tím, jestli tady ta informace o výbuchu cateringu padla před mojí poznámkou, nebo až po ní - třeba ti dojde, že to nebylo tak úplně zbytečné. ;)

Odesláno

Kurt : nejdriv byl prispevek o zmene terminu z technickych duvodu, v casove posloupnosti de facto hned potom Tvuj \"odstrel\" celeho vlakna ... Hm ? :)

Odesláno

Stibto: umíme číst?

zamysli se aspoň nad tím, jestli tady ta informace o výbuchu cateringu padla před mojí poznámkou, nebo až po ní

Sám ses po tom, co jsou technické důvody, ptal.

Dozvěděl ses to před mojí poznámkou, nebo po ní?

Stačí napsad před nebo po, nemusíš se vymlouvat a vykrucovat. :)

Odesláno

technický důvody nastaly v pátek večer v sobotu ráno jsem jel tahat piano->pak grillmasters,->dnes jsem se dostal na net a tady boj... tudíž dřív jsem nemohl reagovat, OK???????????????????????

Guest minimaxa
Odesláno

Kurte, mě by jen čistě ze zvědavosti zajímalo, jestli je ta iniciativa z tvojí hlavy...?

Odesláno

Ano padla PO NI ! Jsi spokojen ? Umime cist,naucili jsme se to uz na zakladni skole. Dekuji za optani.

A Tvoje pointa ??

Ja totiz nereagoval jen na Tebe, napriklad i Schreek napsal jiste vytky k organizaci teto akce ale hlavne pak o komunikaci veci \"sem\". Tak nevim,co si to vztahujes hned na sebe.

Odesláno

Moby89: sobota 10:16 tu máš příspěvek - to jsi přece u internetu nebyl.

Prostě se nevymlouvej, když je tak jednoduché zjistit, že si vymýšlíš - neděláš tím sobě ani srazu právě dobrou reklamu.

minimaxa: ano, moje. Stejně, jako je moje iniciativa přesouvání mrtvých vláken (měsíc a více bez reakce) z této sekce. Samozřejmě, teď začnou křičet ti, kteří potřebují na všechno návod, že to není v pravidlech. To by ta pravidla musela být vydávána knižně, kdyby v nich mělo být napsáno vše.

Stibto: pointu jsem už psal, s dovolením jen zkopíruji: rád bych, abychom se dopracovali alespoň k lepší komunikaci zde ve vlákně. Tedy pokud moje poznámka vedla alespoň k tomu, že se zájemci o sraz dozvěděli více informací, než dosud měli, účel splnila.

Odesláno

Fajn, snad to k nejake lepsi komunikaci povede ;) Jinak by to pak stalo za zamysleni,zda Tvoje iniciativa ma vubec smysl.

Odesláno

No musím uznat že vedení se teda předvedlo, na místo toho aby bylo rádo že bude mít PC případnou další prezentaci a tudíž více registrovaných a možná i více platících lidí, tak radši budou dělat problémy..... Ono je lehké pořádat sraz v jedne lokalitě, v jednom kempu s pomalu stejným programem (Šebetov) protože už přece ty kontakty jsou a je i zázemí a je se o něco opřít. Ale dělat něco nového a ještě spolu s uplně cizím klubem jde se od začátku, a to že se stane technická chyba? To se prostě stává, tak nevím proč by z toho mělo být hned velký Haló. Takže vaše reakce jsou opravdu přehnané, a navíc si odpuzujete zájemce o případné pořádání dalších srazu..... Toť můj názor....

Odesláno
Moby89: sobota 10:16 tu máš příspěvek - to jsi přece u internetu nebyl.

Prostě se nevymlouvej, když je tak jednoduché zjistit, že si vymýšlíš - neděláš tím sobě ani srazu právě dobrou reklamu.

minimaxa: ano, moje. Stejně, jako je moje iniciativa přesouvání mrtvých vláken (měsíc a více bez reakce) z této sekce. Samozřejmě, teď začnou křičet ti, kteří potřebují na všechno návod, že to není v pravidlech. To by ta pravidla musela být vydávána knižně, kdyby v nich mělo být napsáno vše.

Stibto: pointu jsem už psal, s dovolením jen zkopíruji: rád bych, abychom se dopracovali alespoň k lepší komunikaci zde ve vlákně. Tedy pokud moje poznámka vedla alespoň k tomu, že se zájemci o sraz dozvěděli více informací, než dosud měli, účel splnila.

četl jsi ten příspěvek? otázka na scratche jestli platí čas srazu=neprohlížím celé forum, jdu do jednoho vlákna, napíšu, balim na víkend, kouknu odpověď není, odjíždím.VEŘEJNĚ SE OMLOUVÁM ŽE JSEM NA TO ZAPOMĚL

Stibto:iniciativa smysl měla, pač mě to utvrdilo vv pár věcech, mimojiný v tom že lidi o tu změnu stojí.:roker

[upravil dne 23/4/12 00:08 od Moby89]

Odesláno

tady se plete dost věcí nesmyslně dohromady.

Kurt není členem Vedení klubu

Moby bylo ti schváleno 5000,- ,jak si ze zacatku psal pro sranda akci pro cca 50 lidí- dle pravidel velkych srazů je v tomto případě nárok na 3000,- . Myslim že je to velký krok ze strany vedení respektive nedodrzily jsme pravidla pro minisrazy at sem presny pro nase rejpave-kdo bude kamenovat že jsme mobyho zvyhodnily oproti jinejm?

to ze je sraz terminem mesic pred kokorinem neresim ikdyž bych mohl, ale tim jak tu pišete že je pro jinou sortu...

Jinak můj názor na tento sraz je takový že jde o klasický roční sraz mazdy a chtěj srovnat síly s frantíkama, v číslech sraz vidím 80:20 a pri sledovani obou for se mi to potvrzuje.kazdopadne v sobotu jsem na kukacku prijet se schreekem chtel.

Tím sraz ale neshazuju to urcitene, ale pokud se melo jednat o vetsi akci resp o akci na urovni xy.srazu peu klubu tak to vedeni klubu melo vedet ane se ted otom handrkovat ze se vedeni na to vysralo. bylo zazadano o prispevek a ten byl schvalen, konec tecka.

Scratchi, když už chceš byt se všemi kamarád buď furt vlevo nebo furt vpravo. nepřeskakuj. Mimochodem to že zveřejníme vysledek srazu (sejfty) je pranyřovaní? byt sme ten sraz vsude chvalily?mimochodem těch zvýhodnění a podpor tam bylo vicero, to uz si nepamatuješ? kdyz na forum nenapisu jako predseda za co jsem utratil 120korun tak jsem okamzite tercem a nej tunelarem. TAK CO VLASTNE DOPRDELE CHCEŠ???

Odesláno

ad podpora Grilmasters, možnost zažádat máš jako kdokoliv jiný. viz podpora minisrazů .

mimochodem jeden Grilmaster sraz podpořen byl, nemám pravdu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...