Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, mám dotaz kjdybych si chtěl dát přistrojovku z cupe nebo nového modelu , která má ty chromové kroužky kolem budíků a o proti mojí na víc budík na ukazatel oleje bude mi to po za pojení fungovat všechno nebo ne ? Nebo nedají se ty kroužky sehnat zvlašť ?:roker

Odesláno

z novýho modelu ti to funovat nebude. musiš sehnat ze staryho ze stejnyma konektorama jak maš ty. v tvym připade zlutej a modrej konektor.

hladiny oleje ti bude fungovat když si tam dodelaš čidlo a podle potřeby draty

Odesláno

jj ty chromovy krouzky z toho odkazu jsou na starej model uplne k prdu :) ty tam pasovat nebudou.

najdi 5 rozdilu ;)

stary model (budiky v mem aute):

960_25.jpg

novy model:

Tacho-chrom01.JPG

[upravil dne 16/10/11 12:59 od Ferry]

Odesláno

vzdyt mas starej model 406, jak muzes mit kulaty budiky ? :myslim jakej mas rok vyroby ? resp. hod sem VIN kod

EDIT

fotka z tveho vlakna o tvem aute, ty budiky se mi teda kulaty nezdaji ani nahodou :bojim :

dscn0048m.jpg

[upravil dne 16/10/11 14:02 od Ferry]

Odesláno

Tak to jsem dobrej vocas :-D mám to pořád před očima a kecám tu kraviny tak to se omlouvám, rok výroby mám 99 a VIN momentálně nevím.

Odesláno

hehe, no jo, stane se, ale ze stareho modelu 406 bys mohl sehnat budiky s origo chromovejma rameckama, chce to prohledavat inzeraty na netu, to cidlo oleje ale budes muset dodelat a to se blbe starsi shani, 1.8 16V motory ho moc v seriove vybave nemely a novy stoji asi 1500.

Jinak jak uz bylo psano vyse, ty budiky musi mit zezadu zluty a modry konektor, jine budiky tam fungovat nebudou

Odesláno

Aha a ty rámečky teda samostatně neseženu ?

Protože jen kvůli rámečkům se mi to takhle předělávat nechce zas, to je zbytečný, chtěl jsem do toho jít jen kdyby se daly vyměnit ty rámečky.

Odesláno

na tenhle starsi model jsem snad jeste ramecky k dolepeni nevidel, asi jsou tezsi na vyrobu prave kvuli tomu seriznuti budiku dole, no a origo chromovy ramecky jsou jen na 5ti budikovy, takze jenom prehodit kryci plast z nich by taky neslo, chybel by ti tam ten 5. budik :)

Odesláno

jak píše zuzanka....kámoš taly rámečky dokupoval na facelift a měli jinou velikost tak to nějak lepil...měl prej chuť to rozmlátit :D ale myslim že natřít ty rámečky barvou není žádný bastlení....

Odesláno

Sežen si budíky s chromovými rámečky např. coupé a nebo z 3.0i na old 406 a přendej si je. Pozor, aby to bylo na benzin a né na naftu!! Rozdíl je v otáčkách. Pokud budou mít budík i na měření oleje motoru, tak si koupíš v AK snímač + přivedeš drát. Co se týká ukazovatele kilometrů, tak to se dá taky srovnat. Zjisti si, kdo ve tvém okolí dělá autoelektriku a nebo se kdo je mechanik. Já jsem si dával původný počet km a to jsem kilometry na vyšoval a nestáčel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...