Kotis Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Ahojte i ja mam led paseky na sve 406 ale pod venkov. klikama vypada to paradně bíle auto a modré podsviceni:) samo že mi to nesviti pořad mam to napojene na stropní světlo,sviti jen pri otevreni dveri a pak pomalu zhasinaj:D Citovat
safi1 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Vždyť na tom nic není. (+) přes vypínač na (+) pásku a (-) přímo na (-) pasku. Pásek je přímo na 12V, takže není třeba žádných odporů a načo to mam zapojit? na stropne svetlo alebo na zapalovač alebo na čo? Citovat
podolak2 Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 já jsem to ještě přilepil na čelní sklo a napojil na stropní světlo (takže to má všechny funkce stropního světla) a je to super :super:super:super:super:super:super Citovat
vlk406 Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 i mě svítí v kufru ledky. musel jsem to předělat, protože francouzské pojetí osvětlení kufru u 406 kombi je ostudné. ale teď v pohodě. foceno mobilem v zavřené garáži Citovat
v.mira Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 prosim o radu, kde napojit led pasky ( umistene nad nad nohy ) , aby se spinali stejne se stropnim osvetlenim, ve trech polohach.. P206 .. ps.. s kablikama si moc nerozumim Citovat
chuck11 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 tak to napoj přímo na žárovku ve stropním osvětlení na 306 to mám taky tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.