Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pastorek: Díky, ale měl jsem na mysli, dát tu LEDku do světla kufru ve 206ce, těžko říct no, jestli by to svítilo aspoň stejně, jako svítí ta origo z výroby :myslim

kufr

Té šipky na obrázku si nevšímej, to není můj obrázek, už to tam někdo nakreslil za jiným účelem, počítám, že víš, kde je umístěné osvětlení kufru ve 206 :)

[upravil dne 17/10/11 16:02 od Majkls]

Odesláno

No,tak jsem to probíral s kamarádem,co mi to vozí a vypadá to,že cena by byla 200kč/metr RGB vysocesvítivých diod.

Musím však upozornit,že jsou z výstavy,tudíž již nemají původní oboustranku.Stačí nalepit jiná a je to v poho..

Svítí vážně krásně.

Večer pošlu fotky a asi založím nové téma v inzerci...

Dám odkaz. :papa

S ovladačema ještě nevím-prozatím nejsou,ale uvidíme.

Odesláno

Pánové chci se zeptat, dneska mi v elektru bylo řečeno, že i do auta by bylo dobré dát trafo..je na tom něco nebo je to úplná blbost..myslel sem si, že stačí pouze připojit delší dráty a udržet správnou polaritu plus-minus a je to..

Odesláno

díky chlapi :) ja si myslel ze je to blbost ale jistota je jistota abych to hned neodpalil :)

Genzer: nemas foto jak ty zeleny sviti mam je taky v planu jeste s teple bilyma

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jen malou poznámku, u nových aut bych nedoporučoval odpojovat původní žárovku a nahrazovat jí ledkama. Zapojit pouze paralelně k žárovce. Jinak budou ledky stále svítit. Pojistka to v pohodě snese. P.

Odesláno
mam jeden 120cm a jeden 90cm zelene LED pasky normalne nalepeny zespoda na platu,napojeny na svetylko kufru a funguje to naprosto bez problemu vic nez rok

Ja mam 2-60cm,2-30cm,2-15cm,2-10cm:aut.A nemam stim zadny problemi do dneska,a mam to tam 2 roky:D

Odesláno
Jen malou poznámku, u nových aut bych nedoporučoval odpojovat původní žárovku a nahrazovat jí ledkama. Zapojit pouze paralelně k žárovce. Jinak budou ledky stále svítit. Pojistka to v pohodě snese. P.

nemusí tak zustat ta žárovk, stačí dát paralérne k LED odpor přes kterej proteče zbytkovej proud a diody zhasnou :)

Odesláno

Ja veskere podsviceni co mam v aute,mam deleny na vypinac.A zapojeno pres zapalovac,a pro jistotu jeste na pojistku :D

A zatim bez problemu,a ze toho tam tak trochu mam:)

A budu pridavat dalsi :cool:

neco zatim z mala :)

[upravil dne 18/11/11 20:25 od Bobo.KH]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chalani som stoho trochu vedla nemam tusenia ako si to mam zapojit...

Mam doma ledpasky cervene a chcem to zapojit na vypinac ale ako to mam zapojit nemam tusenia ze co vsetko treba spravit a co kam zapojit...

Ak by ste mi vedeli poradit budem rad...

Osvetlenie si chcem dat nad pedaly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...