Gideon Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Dnes, už asi počtvrté za 3 měsíce, co Lvíčka mám, se mě na obrazovce ihned po nastartování objevila hláška ENGINE FAULT doprovázena pípnutím. Po chvilce zmizela a nikdy nic dalšího se nestalo. Nestalo se to už taky někomu? V manuálu jsem tuhle hlášku nenašel. A na netu jsem našel, že se to někomu taky ukazovalo na novém autě po 3000 km. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 to je dost siroky pojem engine fault,vyzera to ze len diagnostika v servise pomoze Citovat
Návštěvník Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 Tuhle hlášku může zapříčinit i nekvalitní palivo. U 90% Fabií kterejm se rozsvítí kontrolka motoru a přijedou na diagnostiku je to palivem. Ale nepodceňuj to a nech si to přečíst. Citovat
Gideon Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Palivo beru u Shellky, no zavolám tedy prodejci. Citovat
koblih69 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 No to se asi od srdce zasmějí, škoda peněz za telefon, raději vyzkoušej jeslti to po výměně už bude OK a pokud ano tak se jim nejvíc odměníš tak, že tam nebudeš jezdit a dáš info ostatním Citovat
Gideon Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 No to se asi od srdce zasmějí, škoda peněz za telefon, raději vyzkoušej jeslti to po výměně už bude OK a pokud ano tak se jim nejvíc odměníš tak, že tam nebudeš jezdit a dáš info ostatním Jako myslíš, vzít benzín jinde? Že by to mohlo být Shellkou? No můžu to zkusit, to by bylo dobrý teda, kdyby to už pak nedělalo Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 chapu dobře že je auto v záruce? do servisu jed jen pokud ta kontrolka nezhasne a kdyz dojedes do servisu tak motor nevypinej . tu diagnostiku by to chtělo. Citovat
koblih69 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 No to se asi od srdce zasmějí, škoda peněz za telefon, raději vyzkoušej jeslti to po výměně už bude OK a pokud ano tak se jim nejvíc odměníš tak, že tam nebudeš jezdit a dáš info ostatním Jako myslíš, vzít benzín jinde? Že by to mohlo být Shellkou? No můžu to zkusit, to by bylo dobrý teda, kdyby to už pak nedělalo Mluvím s vlastní zkušenosti se Shellkou i když to byla nafta - jeden den jsem natankoval a katastrofa, 2 den ráno jedu kolem a na všech naftách cedulka, že z technických důvodů... už tam netankuju Citovat
Gideon Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 chapu dobře že je auto v záruce? do servisu jed jen pokud ta kontrolka nezhasne a kdyz dojedes do servisu tak motor nevypinej . tu diagnostiku by to chtělo. Jojo auto je starý 3 měsíce. Vždycky to jen píplo, hodilo hlášku a hned zmizelo, nikdy to tam nezůstalo déle jak asi 2 až 3 vteřiny. Udělá to tak každý +- třicátý nastartování. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 chapu dobře že je auto v záruce? do servisu jed jen pokud ta kontrolka nezhasne a kdyz dojedes do servisu tak motor nevypinej . tu diagnostiku by to chtělo. Jojo auto je starý 3 měsíce. Vždycky to jen píplo, hodilo hlášku a hned zmizelo, nikdy to tam nezůstalo déle jak asi 2 až 3 vteřiny. Udělá to tak každý +- třicátý nastartování. pokial zaruka nemaj strach nech to riesia peugeotaci Citovat
Gideon Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Tak já jim tam teda v pondělí zavolám a řeknu co to dělá, no a uvidim, snad to teda napojí alespoň na diagnostiku. Už jsem tam reklamoval zadní plato a moc příjemný nebyli, takže očekávám, že se budou tvářit podobně. Citovat
buga Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 nechapu, kdyz je auto v zaruke, preco riesis tu nieco? resp ako uz napisali vyssie, engine fault je vseobecne dost.. za tym moze byt vselico.. jednoducho servis kym svieti kontrolka a podobne, auto nechat nastartovane, aby kontrolka svietila aj pred servisom a nie riesit tu kadeco Citovat
Gideon Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Ahoj, tak po první návštěvě Peugotu na diagnostice nic, udělalo mi to v průběhu následujících měsícu zase 3x, takže nyní po druhé návštěvě na diagnostice a zase nebylo nic. Neví vůbec co to může být, tak prý alespoň přehráli program a doporučili mi natankovat natural 98 plnou nádrž. Tak jsem zvědav jestli tam s tim nebudu muset do třetice všeho zlého. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 iny benzin ? to ti rovno mohli odporucit dake aditivum cistiace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.