Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

jsem tu s dalším dotazem. Dnes, už asi počtvrté za 3 měsíce, co Lvíčka mám, se mě na obrazovce ihned po nastartování objevila hláška ENGINE FAULT doprovázena pípnutím. Po chvilce zmizela a nikdy nic dalšího se nestalo. Nestalo se to už taky někomu? V manuálu jsem tuhle hlášku nenašel. A na netu jsem našel, že se to někomu taky ukazovalo na novém autě po 3000 km.

Guest mischko11
Odesláno

to je dost siroky pojem engine fault,vyzera to ze len diagnostika v servise pomoze :papa

Odesláno

Tuhle hlášku může zapříčinit i nekvalitní palivo.

U 90% Fabií kterejm se rozsvítí kontrolka motoru a přijedou na diagnostiku je to palivem.

Ale nepodceňuj to a nech si to přečíst.

Odesláno

No to se asi od srdce zasmějí, škoda peněz za telefon, raději vyzkoušej jeslti to po výměně už bude OK a pokud ano tak se jim nejvíc odměníš tak, že tam nebudeš jezdit a dáš info ostatním :papa

Odesláno
No to se asi od srdce zasmějí, škoda peněz za telefon, raději vyzkoušej jeslti to po výměně už bude OK a pokud ano tak se jim nejvíc odměníš tak, že tam nebudeš jezdit a dáš info ostatním :papa

Jako myslíš, vzít benzín jinde? Že by to mohlo být Shellkou? No můžu to zkusit, to by bylo dobrý teda, kdyby to už pak nedělalo :D

Odesláno

chapu dobře že je auto v záruce? do servisu jed jen pokud ta kontrolka nezhasne a kdyz dojedes do servisu tak motor nevypinej . tu diagnostiku by to chtělo.

Odesláno

Jako myslíš, vzít benzín jinde? Že by to mohlo být Shellkou? No můžu to zkusit, to by bylo dobrý teda, kdyby to už pak nedělalo :D

Mluvím s vlastní zkušenosti se Shellkou i když to byla nafta - jeden den jsem natankoval a katastrofa, 2 den ráno jedu kolem a na všech naftách cedulka, že z technických důvodů... už tam netankuju ;)

Odesláno
chapu dobře že je auto v záruce? do servisu jed jen pokud ta kontrolka nezhasne a kdyz dojedes do servisu tak motor nevypinej . tu diagnostiku by to chtělo.

Jojo auto je starý 3 měsíce. Vždycky to jen píplo, hodilo hlášku a hned zmizelo, nikdy to tam nezůstalo déle jak asi 2 až 3 vteřiny. Udělá to tak každý +- třicátý nastartování.

Guest mischko11
Odesláno

Jojo auto je starý 3 měsíce. Vždycky to jen píplo, hodilo hlášku a hned zmizelo, nikdy to tam nezůstalo déle jak asi 2 až 3 vteřiny. Udělá to tak každý +- třicátý nastartování.

pokial zaruka nemaj strach nech to riesia peugeotaci

:)

Odesláno

Tak já jim tam teda v pondělí zavolám a řeknu co to dělá, no a uvidim, snad to teda napojí alespoň na diagnostiku. Už jsem tam reklamoval zadní plato a moc příjemný nebyli, takže očekávám, že se budou tvářit podobně.

Odesláno

:bojim

nechapu, kdyz je auto v zaruke, preco riesis tu nieco? resp ako uz napisali vyssie, engine fault je vseobecne dost.. za tym moze byt vselico..

jednoducho servis kym svieti kontrolka a podobne, auto nechat nastartovane, aby kontrolka svietila aj pred servisom

a nie riesit tu kadeco :grr

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,

tak po první návštěvě Peugotu na diagnostice nic, udělalo mi to v průběhu následujících měsícu zase 3x, takže nyní po druhé návštěvě na diagnostice a zase nebylo nic. Neví vůbec co to může být, tak prý alespoň přehráli program a doporučili mi natankovat natural 98 plnou nádrž. Tak jsem zvědav jestli tam s tim nebudu muset do třetice všeho zlého.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...