Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 http://www.labnol.org/software/increase-wifi-signal-strength-with-aluminum/ Citovat
Y2K Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 zo vsesmerovky spravis v podstate sektorovku ved na tom pricipe to funguje nic nove...ale dakomu mozno pomoze Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 ved ano... nám ajťákom je to jasné... tak prečo to nepovedať lamerom Lamer alebo lama, používa sa aj výraz noobie alebo noob (z angl. \"newbie\" - nováčik). V počítačovom slangu sa tento výraz používa na označenie neskúsených alebo začínajúcich používateľov.zdroj: Wikipedia Citovat
MilanF1 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Vyzkouším občas není na škodu připomenout méně znalým dobře fungující věci ... hlavně, že to není fake Citovat
straki007 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 ved ano... nám ajťákom je to jasné... tak prečo to nepovedať lamerom Lamer alebo lama, používa sa aj výraz noobie alebo noob (z angl. \"newbie\" - nováčik). V počítačovom slangu sa tento výraz používa na označenie neskúsených alebo začínajúcich používateľov.zdroj: Wikipedia Takze ty jsi taky takova lama Citovat
pastorek Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Marcel, s tou lamou si podráždil všetkých čo patria do tretieho štádia uživateľa PC. Citovat
Haryk Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 tak tak já jsem až ve čtvrté řadě heč!!! Citovat
Judes Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Marcel tak trochu sa ti sem prikmotrím, ja nemám problém s zo silou signálu no stáva sa mi že počas sťahovania alebo načítavania sa akoby stratí spojenie. neviete kde by mohol biť problém. WiFi router mám D-Link DIR-615 a prijímač Teda W311U cez USB port. [upravil dne 14/10/11 14:49 od Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 si sa chcel pochvalit ci co ? :D, inak D-Link ziadna vyhra upgradni si firmware a pojde ako gula... ja som si tiez upgradol doma svojho Vigor 2600v a odvtedy ziadne chyby... ide ako maslo aj sila signalu sa zlepsila... mimochodom uz 6 rokov slape... mam wifi aj na dvore a na ulici co ocenil v noci uz nejeden lamer :D:D Citovat
straki007 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 TW. Tec LAM v BA mate hromady........ Hlavne naproti tvemu baraku jak tam mas to srdicko ktere sviti na cerveno:D:D:D Citovat
Judes Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Chválil by som sa keby to bolo super ale takto ma to môže asi tak vytočiť. Zo začiatku nebol žiaden problém zopár mesiacov to išlo normálne ale už jeden čas to blbne (však vieš koľko mi trvalo to sťahovanie). Nie som v to až tak doma ale ako si viem obnoviť ten firmware v tom zariadení D-Link. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 judes napis maila, pripojim sa a spravime... nebooj. to straki... neni problem, vybavim rezervaciu ? :D:D Citovat
straki007 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 To nemusis. Tam maji snad porad neco volne ne:D Nebo je porad obsadis?? Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 no ja len ze tam ta naucia ako narabat s antenkou Citovat
straki007 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 To mne moc nezajima.To by se spis mohli ony neco ucit:D:D A dost. Zpatky k wifi. Jak zlepsit teda ten signal nejak jinak nez davat takovy satelit z alobalu kolem routeru ktery mam u stolku s pocitacem:aut?? EDIT: Ono to je takove reseni jakokdyby jsi chtel usetrit brzdove desky,tak si das padak za auto:D [upravil dne 14/10/11 15:29 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2011 Autor Odesláno 14. říjen 2011 ok, som za takze... co sa vykonnosti wifi tyka je to zas na ukor zdravia. uz teraz sme dost omielani sirenim elektromagnetickych vln. Nemyslim si ze je moc zdrave kupovat vykonnejsi wifi router. U teba by straki bol dobry dalsi wifi router, ktory by fungoval ako AcessPoint, to znamena ze tento by bol pri okne ktore mas orientovane na parkovisko a z tohoto okna by si mohol chytat Tvoje wifi. Toto mi prichadza ako jedine zdrave riesenie a najlacnejsie. No i lepsie ako alobalove grilovacie tacky V obrazku ma dva routre z ktorych router1 je ten ktory mas pri pc, router 2 je ten ktory bude trebars pri okne ktore je orientovane na parkovisko. medzi routrom 1 a routrom 2 bude bezdratove spojenie. Investicia do 20€ ak to budes riesit sam ak cezomna tak cenu uz poznas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.