307rg Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 vďaka za skúsenosti a jednoduchý návod, sťahovák sa môže hodiť aj na predné stierače, občas sa vyskytne práca kedy je treba kvôli prístupu za agregát zhodiť ten plast pod oknom a v takom prípade je lepšie keď stierač zostane celý, neprerezaný odkiaľ si objednával ten stierač?, v peugeote za neho chcú nehorázne veľa! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 ahoj 307rg, ak to bolo na mňa tak na aukru-komplet rameno aj stierač za 350,-Kč vrátane pošty edit: nové-fungľovka - - uvidíme či bude pasovať [upravil dne 17/11/13 19:21 od Gabriel 307] Citovat
307rg Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 tak to je myslím celkom dobrá cena, podobne ma to bude stáť z allegro.pl vrátane dvakrát preprava plus provízia (cez AUTOFRA) verím, že zapasuje! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 vďaka za skúsenosti a jednoduchý návod, sťahovák sa môže hodiť aj na predné stierače, občas sa vyskytne práca kedy je treba kvôli prístupu za agregát zhodiť ten plast pod oknom a v takom prípade je lepšie keď stierač zostane celý, neprerezaný odkiaľ si objednával ten stierač?, v peugeote za neho chcú nehorázne veľa! dnes som na to pozeral-na predné by sa musel upraviť otvor, aby sa ten sťahovák dal nasunúť je tam väčší priemer je urobený na zadný stierač a musel by sa upraviť-potom by pasoval aj na predný ak by potom nastala situácia ako teraz,že tam zostane iba O-krúžok-protikus tisíchranu-tak si môžeš vyrobiť nový na zadný by už nepasoval [upravil dne 18/11/13 16:04 od Gabriel 307] Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 ja měl z 307SW vetši problém dával jsem střikat zadni dveře tak jsem chtel sundat sterač a když sem zabral golou upadla matka i z kusem hřidelky:grr ale mam pro vas komu se to stane dobrou spravu jde to opravit kdyz to rozebereš tak to jde rozlysovat a osičku vytočit mne to funguje a ušetřil jsem minimalne litr Citovat
jardazmostu Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 tak to je myslím celkom dobrá cena, podobne ma to bude stáť z allegro.pl vrátane dvakrát preprava plus provízia (cez AUTOFRA) verím, že zapasuje! Ramínko zadního stěrače se stírátkem ks 274,-Kč vč DPH:papa Citovat
Lví-ček Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Ahoj, o víkendu mi nějaký vandalové nebo opilci ulomily ramínko zadního stěrače. Zůstal mi tam ten kousek co je na hřídelce. Bohužel poškozený. Protože jem neměl stahováček tak jsem hliníkový kroužek pilníčkem a pilkou odstranil. Bohužel jsem pilkou zajel do toho tisícihranu a několik vroubku na kraji směrem ke sklu líznul. Pujde tam nasadit nové ramínko nebo budu muset sehnat motůrek s hřídelkou? Koukal jsem na ceníky v Peugeotu a orientačně autokelly a cena 560,- mi přijde docela ulítlá za kousek plastu s pružinkou. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 zdarec to je dost,že taky něco napíšeš dej foto,ale myslím,že to ničemu nebude vadit edit: ten protikus na stěrači je stejně hladký-nemá drážky - tudíž drážky na protikusu se udělají podle hřídelky [upravil dne 30/12/13 09:03 od Gabriel 307] Citovat
Lví-ček Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Jo díky. To je tak když si člověk chce něco udělat sám [upravil dne 30/12/13 14:24 od Lví-ček] Citovat
Lví-ček Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Ahoj, tak v pátek 13. jsem vykouknul z okna a týpek mi právě cloumal se zadním stěračem.(Měl jsem ho tam asi 4 měsíce). Než jsem otevřel okno tak ujel. Bohužel stál se svým autem bokem a neviděl jsem spzetku. Policie se mi vysmála, že s popisem modrá metalická asi 106 a týpek v červeném triku a tmavými kraťasy nic nenadělají. Nyní musím koupit celé to rameno a stírátko. dá se to nějak zabezpečit? Npadlo mě na tu rovnou plochu matky co dosedá na to rameno kápnout trrochu sekundového lepidla, ale při další demontáži bych to asi nesundal a mohl poničit závit. Kdyby nekoho něco napadlo tak děkuji. Nebaví mě každou chvíli kupovat nový a vyhazovat peníze. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 sekundove lepidlo asi ne,ale na závit něco od Loctite . . . ale abys to pak taky povolil komu chybí stěrač když s ramenem se da koupit na aukru za pár korun-to nechàpu Citovat
Lví-ček Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 To mě právě taky napadlo, abych to pak povolil. Citovat
Lví-ček Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 tak jsem namontoval nový stěrač jsem zvědavý jak dlouho vydrží na autě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.