Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vďaka za skúsenosti a jednoduchý návod, sťahovák sa môže hodiť aj na predné stierače, občas sa vyskytne práca kedy je treba kvôli prístupu za agregát zhodiť ten plast pod oknom a v takom prípade je lepšie keď stierač zostane celý, neprerezaný

odkiaľ si objednával ten stierač?, v peugeote za neho chcú nehorázne veľa!

Odesláno

ahoj 307rg, ak to bolo na mňa tak na aukru-komplet rameno aj stierač za 350,-Kč vrátane pošty :)

edit: nové-fungľovka - - uvidíme či bude pasovať:D

[upravil dne 17/11/13 19:21 od Gabriel 307]

Odesláno
vďaka za skúsenosti a jednoduchý návod, sťahovák sa môže hodiť aj na predné stierače, občas sa vyskytne práca kedy je treba kvôli prístupu za agregát zhodiť ten plast pod oknom a v takom prípade je lepšie keď stierač zostane celý, neprerezaný

odkiaľ si objednával ten stierač?, v peugeote za neho chcú nehorázne veľa!

dnes som na to pozeral-na predné by sa musel upraviť otvor, aby sa ten sťahovák dal nasunúť je tam väčší priemer je urobený na zadný stierač a musel by sa upraviť-potom by pasoval aj na predný

ak by potom nastala situácia ako teraz,že tam zostane iba O-krúžok-protikus tisíchranu-tak si môžeš vyrobiť nový na zadný by už nepasoval :)

[upravil dne 18/11/13 16:04 od Gabriel 307]

Odesláno

ja měl z 307SW vetši problém :) dával jsem střikat zadni dveře tak jsem chtel sundat sterač a když sem zabral golou upadla matka i z kusem hřidelky:grr ale mam pro vas komu se to stane dobrou spravu jde to opravit :mrk kdyz to rozebereš tak to jde rozlysovat a osičku vytočit mne to funguje a ušetřil jsem minimalne litr :roker

• O 4 týdny později...
Odesláno
tak to je myslím celkom dobrá cena, podobne ma to bude stáť z allegro.pl vrátane dvakrát preprava plus provízia (cez AUTOFRA) :papa

verím, že zapasuje! :)

Ramínko zadního stěrače se stírátkem ks 274,-Kč vč DPH:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

o víkendu mi nějaký vandalové nebo opilci ulomily ramínko zadního stěrače. Zůstal mi tam ten kousek co je na hřídelce. Bohužel poškozený.

Protože jem neměl stahováček tak jsem hliníkový kroužek pilníčkem a pilkou odstranil.

Bohužel jsem pilkou zajel do toho tisícihranu a několik vroubku na kraji směrem ke sklu líznul. Pujde tam nasadit nové ramínko nebo budu muset sehnat motůrek s hřídelkou?

Koukal jsem na ceníky v Peugeotu a orientačně autokelly a cena 560,- mi přijde docela ulítlá za kousek plastu s pružinkou.

Odesláno

zdarec :papa to je dost,že taky něco napíšeš :papa dej foto,ale myslím,že to ničemu nebude vadit

edit: ten protikus na stěrači je stejně hladký-nemá drážky - tudíž drážky na protikusu se udělají podle hřídelky

[upravil dne 30/12/13 09:03 od Gabriel 307]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

tak v pátek 13. jsem vykouknul z okna a týpek mi právě cloumal se zadním stěračem.(Měl jsem ho tam asi 4 měsíce). Než jsem otevřel okno tak ujel. Bohužel stál se svým autem bokem a neviděl jsem spzetku.

Policie se mi vysmála, že s popisem modrá metalická asi 106 a týpek v červeném triku a tmavými kraťasy nic nenadělají.

Nyní musím koupit celé to rameno a stírátko. dá se to nějak zabezpečit? Npadlo mě na tu rovnou plochu matky co dosedá na to rameno kápnout trrochu sekundového lepidla, ale při další demontáži bych to asi nesundal a mohl poničit závit.

Kdyby nekoho něco napadlo tak děkuji.

Nebaví mě každou chvíli kupovat nový a vyhazovat peníze. :(

Odesláno

sekundove lepidlo asi ne,ale na závit něco od Loctite . . . ale abys to pak taky povolil :myslim

komu chybí stěrač když s ramenem se da koupit na aukru za pár korun-to nechàpu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...