Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alarm pro P405? jablotron nebo Magicar?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak zvažuji koupi nějakej ten alarm do svého autí. Mate stím někdo zkušenosti co doporučujete? mám jen 405 takže něco lacinějšího na ochtranu hifi. takže zatím mě zaujalo: Jablotron CA 11 REX+ (popis výrobce) k tomu asi jěšte piezo sirenu SA-915 do vnitř auta. co vy na to? nemá to někdo? nebo něco jiného? díky za každý názor.

mělo by to stát cca 2000kč + 250kč mk:papa

[Editován dne 24/3/05 mk405]

[Editován dne 16/4/05 mk405]

Odesláno

Jo mám ve 405 alarm od Jablotronu. Stál něco kolem litru. A za celejch 8 let co tam je, ještě do toho auta nikdo nevlezl ( asi náhoda ). zatím funguje spolehlivě bez jediného problému. Sirénu k tomu mám SA-105. Ještě mám k tomu namontovaný pohybový čidlo v autě.

Odesláno

Taky sem si daval do auta Jablotron a taky sem si koupil druhou sirenu, ale je problem tu drohou sirenu pripojit. Alarm Jablotron ovlada dalsi soucasti po jednom kabelu, ovlada jak napr. imobilizery, pagery, central atd. Ale problem je v tom ze je ovlada datove, takze bez dalsiho prislusenstvy tu sirenu nepripojis, nebo se to da zbastlit ;) Dalsi problem je ze se neda nastavit citlivos otresoveho cidla. Mam teda REX-10. Jinak slape dobre.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zase otrochu chytřejší a panízky se taky trošku mezitím namnožily takže ted přemýšlím:

1) jablotron Akcent 320 (popis)

2) magicar 3000 (popis)

no a ted nějaké dotazy:

- když mi někdo rozbyje okno a vleze do auta a neotevře dveře co udělá magicar? stačí na to to otřesové čidlo nebo ne? jablotron má ultrazvuk. čidlo tam je to jasné, má ale něco takového magicar?

- montoval někdo magicar, je to složité?

- jak šlapou ty dálkové starty atakový ty kravinky?přemejšlej jsem o té M9000A ale tam to prej zlobí protože tam není čidlo tech otáček.

- ještě kdyby to šlo časem dát do P406 Hdi, kterou si třeba časem koupím :D

do čeho jít???

díky všem za názory. mk:papa

p.s.:

speciálně prosím Garfielda o článek jak je spokojen s M3000 :D

To: Honza z Liberce - máš ještě ty super ceny na jablotron?

[Editován dne 16/4/05 mk405]

Odesláno

jj, pamatuji se, bohužel jsem v té době neuvažoval o Magicáru takže jsem to nijak nezkoumal, ted tooho velice lituji, protože jsem mohl dát s Garfieldem řeč. :(

Odesláno

já uvažuju o Magicáru 9000, koukal jsem že šli ceny pěkně dolu 4890,-Kč, ale sháním, kdo mi tu věc do mojí P 406 nainstaluje. Neznáte někoho.

Odesláno

Mk405: Ptal ses na ten alarm. Už sem dlouho žadnej neprodaval ale zeptam se a dam vědět. S tou zarukou nevim. Je k tomu zaručák ale neni učet. Ale prodal sem asi 30-40ks a nikdy nebyl problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...