Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám len takú malú vychytávku pre všetkých, ktorý v aute nemajú svetelný senzor a teda zdanlivo ani funkciu \"follow me home\":

Po vypnutí motora a vypnutí svetiel (poloha \"0\") treba zapnúť diaľkové svetlá - na 30 sekúnd sa rozsvietia stretávačky a samé zhasnú.

Dnes sme na to úúúplne náhodne prišli na jednom klientskom aute v servise... Možno som jediný, ktorý o tom netušil - o to väčšia hanba, že s tým pracujem... :D

Odesláno
O tomto som vedel. Da sa to spravit dva krat pri vypnutom motore. A vedeli ste o automatickom zatvarani okien, ked dlhsie podrzite cudlik centralneho uzamykania?

Koukám, že ten manuál vůbec nikdo nečte! To se dá s blížící se zimou čekat 105 dotazů na odklopení stěračů a odmražování předního okna :D

Odesláno

Návod jsem nečetl, až v momentě, kdy jsem něco nevěděl. Viz ty stěrače, dokonce jsem po roce a půl provozu objevil, že páčka pod volantem s ovládáním rádia má zespoda tlačítka na hlasitost. A to jen díky tomu, že jsem si nechal dodělat tempomat a nemohl přijít na to, jak se přidává a ubírá rychlost. Pak jsem objevil ty plošky a nápad byl na světě: \"Co kdyby měla podobné plošky i ta druhá páčka\".

A co myslíte? \"Měl ho tam\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...