Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuju poradit cim by to mohlo byt:

v posledni dobe se mi stava, ze pri rychlosti 30-50 km/h , prevodovem stupni 2,3,4 P306 zacne poskakovat, jako kdyby nebyl benzin, ale je plna nadrz. Kdyz dam ruku na radici paku tak mi pripada jako by motor??? do ni kopal. Z kapoty se oziva pri seslapnuti/vyslapnuti plynu klepnuti. Mam strach abych neco neurval. V servisu mi nezjistili nic.:(

Odesláno

to ze ti motor akoby kope do riadiacečj paky je normalne ked ti cuka. kua do frasa ved je to mechanicky spojene s prevodovkou cez tiahlo. mne tu uz pripada ze tu pisu ludia co vcera presedlali z bicykla na auto. to ze preco ti cuka este neviem je to velmo divne ale skontroluj si cistotu sitka v nadrzi a plus vymen palivovi filter. najlepsie by bolo za jazdy sledovat tlak v od cerpadla do rampy cize tlak v rampe.

Odesláno
Napsán autorem TITANa

to ze ti motor akoby kope do riadiacečj paky je normalne ked ti cuka. kua do frasa ved je to mechanicky spojene s prevodovkou cez tiahlo. mne tu uz pripada ze tu pisu ludia co vcera presedlali z bicykla na auto. to ze preco ti cuka este neviem je to velmo divne ale skontroluj si cistotu sitka v nadrzi a plus vymen palivovi filter. najlepsie by bolo za jazdy sledovat tlak v od cerpadla do rampy cize tlak v rampe.

Pokud ti připadají některé dotazy (nebo někteří tazatelé) úplně pitomý, tak na ně nereaguj!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...