tom_drabek Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Potrebuju poradit cim by to mohlo byt: v posledni dobe se mi stava, ze pri rychlosti 30-50 km/h , prevodovem stupni 2,3,4 P306 zacne poskakovat, jako kdyby nebyl benzin, ale je plna nadrz. Kdyz dam ruku na radici paku tak mi pripada jako by motor??? do ni kopal. Z kapoty se oziva pri seslapnuti/vyslapnuti plynu klepnuti. Mam strach abych neco neurval. V servisu mi nezjistili nic. Citovat
TITANa Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 to ze ti motor akoby kope do riadiacečj paky je normalne ked ti cuka. kua do frasa ved je to mechanicky spojene s prevodovkou cez tiahlo. mne tu uz pripada ze tu pisu ludia co vcera presedlali z bicykla na auto. to ze preco ti cuka este neviem je to velmo divne ale skontroluj si cistotu sitka v nadrzi a plus vymen palivovi filter. najlepsie by bolo za jazdy sledovat tlak v od cerpadla do rampy cize tlak v rampe. Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Napsán autorem TITANa to ze ti motor akoby kope do riadiacečj paky je normalne ked ti cuka. kua do frasa ved je to mechanicky spojene s prevodovkou cez tiahlo. mne tu uz pripada ze tu pisu ludia co vcera presedlali z bicykla na auto. to ze preco ti cuka este neviem je to velmo divne ale skontroluj si cistotu sitka v nadrzi a plus vymen palivovi filter. najlepsie by bolo za jazdy sledovat tlak v od cerpadla do rampy cize tlak v rampe. Pokud ti připadají některé dotazy (nebo někteří tazatelé) úplně pitomý, tak na ně nereaguj! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.