Přejít na obsah

tom_drabek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

Vše od uživatele tom_drabek

  1. Od září 08 mám Focal 165 A1 + Focal 130 A1 a jsem maximalne spokojeny... V tichem poslechu bych, dle vlastni zkusenosti, doporucoval subwoofer.
  2. 2 Prerovak: Presne naopak. Ve predu 165 a vzadu 130...
  3. S ohledem na to, ze to bude dobre provedene, jsem rozhodnut si to udelat sam. Mam problem s casem. Jenom samotna vymena repro mi zabrala cca 2 dny... Takze stale hledam vhodny material cana/vykon... Nez jsem sel na dovolenou, tak jsem zjistoval material, kterym tlumi motory ventilatoru ve VZT... Jak budu v praci, tak urcite budu zjistovat dal...
  4. Abych nezaostal [upravil dne 14/8/08 tom_drabek] [upravil dne 14/8/08 tom_drabek]
  5. Jenom to, ze pokud nekdo nevymysli levnejsi materialy, tak budu muset jeste chvilku cekat... ;-)
  6. Nedelal jsem zatim zadne antirezonancni upravy. To je dalsi krok, ktery bych chtel podstoupit. Cekam a studuji info o moznych materialech slouzicich pro zkvalitneni poslechu.
  7. No ja si ted kupoval ALPINE CDA-9886R + Focal 165 A1 + Focal 130 A1 a jsem spokojeny. Takze Ti to muzu vrele doporucit.
  8. tom_drabek

    prosím o radu převodovka ?

    Na muj typ auta pasovaly 4 typy prevodovek od Peugeotu. Volal jsem primo autorizovanemu servisu do Frystaku u Zlina. Nadiktoval mi varianty a mel jsem aspon neco v ruce.
  9. tom_drabek

    prosím o radu převodovka ?

    2 HABADA: Pred rokem a pul jsem byl nucen vymenit prevodovku na me 307 2.0 16V. Melo to podobny zvuk, jak pises Ty. Dojel jsem s tim k odbornikum. Auto tam bohuzel zustalo. Pri rozebrani prevodovky se zjistilo, ze zuby na diferencialu jsou vylamany... Pak jsem koupil prevodovku z druhe ruky u nejmenovane firmy v Brne... Kdyz budes hledat na foru, narazis na moje problemy... tenkrat :-) Po dvou letech jsem s nich dostal prachy za prevodovku, kterou mi shaneli 3/4 roku a nesehnali... Potom jsem musel koupit jeste jednu a ta uz sedela. Proto Ti vrele doporucuji tuto partu z ROZTOKLAN u PRAHY http://www.autovrakoviste.cz/vrakoviste/peugeot. Take byt Tebou, si dobre nafotim puvodni prevodovku a zjistim si typ teto prevodovky. Predejdes tim spouste problemum. Hlavne bylo pro mne neprijemne, ze jsem musel stat 3/4 roku. Mezitim zrezivelka spojka, vse bylo ztuhle... Omlouvam se za velikost fotky... Detail je detail... [upravil dne 23/7/08 tom_drabek] [upravil dne 23/7/08 tom_drabek]
  10. tom_drabek

    Schrott Car Brno

    9.000 Kč. Ted je momentalne pry v nemocnici... Zitra se ma ozvat. Tak ho to ceka co jsi naznacil...
  11. tom_drabek

    Schrott Car Brno

    Prodal mi udajne spravnou prevodovku... Pri montazi jsme zjistili, ze kulove... Tak ze mi doveze jinou... A uz ji vozi 5 mesicu... Jednou byly spatne synchrony... podruhe zas cosi... po treti uz ani mevim.... Ted mi ji asi mesic repasuji... a porad ne a ne se jim to nejak podarit... Uz jsem zvazoval tema do Obcanskeho joudy... :(
  12. tom_drabek

    Schrott Car Brno

    Co se tyka odbornosti nebo vycu... tak jsou asi jednicky. Jinak cenove se nijak moc nelisili od ostatnich. Shanel jsem tam prevodovku a do tedka ji nemam. Bude to uz pul roku...:grr:grr Pokud se mi ji podari z nich dostat, taj je budu vrele doporucovat ;-)
  13. Mate nekdo zkusenosti s timto vrakacem? Jde o vrakac specializovany na peugeoty. Byl nekdo s Vas s nima v kontaktu? Chtel bych se podelit o sve zkusenosti...
  14. tom_drabek

    Schrott Car Brno

    Tak to jsme na tom stejně. Děkuji za odpověď. Čekal jsem to. Shánějí mi převodovku už 5 měsíců...
  15. Mate nekdo zkusenosti s timto vrakacem? Jde o vrakac specializovany na peugeoty. Byl nekdo s Vas s nima v kontaktu? Chtel bych se podelit o sve zkusenosti...
  16. Vazeni,, potrebuju poradit, kde sehnat rozvodovou skrin na 307 2.0 benzin 2001 (vrakoviste - Morava). Nedokazu si to vysvetlit, ale odesel mi diferak. Mam najeto 90 000 km a zatim bylo vse v pohode. Vse jsem vymenoval jak se ma. Jedno rano 9.5.2006!!! se zacal ozyvat desivy zvuk, ktery byl doprovazen brnenim radici paky??? U kamose jsme to rozhodili, vypustili a zjistili, ze nekolik zubu na dif. i na protikuse jsou nenavratne v pr.... Stalo se to uz nekomu z Vas?
  17. Mate uz zkusenosti s pneu Pirelli P7 v rozmeru 205/55 R16? Zvazuju jejich koupi, ale nedami to se nezeptat.
  18. Zdravim vsechny, stojim pred rozhodnutim jake koupit nove pneu. Podle testu z lonska 3/2004 jsou v tomto rozmeru nej: [*]Bridgestone Potenza RE 720 [*]Firestone Firehawk TZ 200 [*]Pirelli P7 [*]Michelin Pilot Exalto [/list=1] Nemate nekdo zkusenosti s temito pneu? Jeste se nabizi pneu: [*]Michelin PE2 [*]Kleber Dynaxer HP2 [/list=a] :myslimTak a ted Vas prosim o nazory:myslim
  19. tom_drabek

    osvetleni SPZ

    Jak rika Zdenal. Jde to hladce. Trochu sikovnosti a citu. Menil jsem to pred technickou, protoze me na minule upozornili, ze to musi svitit. Demontaz krytky zlehka srubovakem. Vymena zarovicky trochu citu a zapamatovat jak si tu zarovicku vytahl, protoze je tam blby nakukovani. Delal jsem to defakto poslepu.
  20. tom_drabek

    Rádio

    Mrkni na http://www.stualarm.cz/?pg=2.10&m=car-audio. Pokud to realizujes, dej vedet jak si spokojen.
  21. tom_drabek

    22RC260/65

    Ja chci zachovat stavajici radio, takze ho chci pouzit jako mezikus.
  22. Panove potrebuji poradit. Po precteni prispevku v teto sekci a mych zkusenosti z elektroniky jsem usoudil, že na original autoradio 22RC260/65 (P307)lze pripojit neoriginal CD radio (SONY CDX-4000R) pres konektor, ktery se da koupit na STUALARMu. Bohuzel vsak nebude fungovat ovladani pod volantem na CD. Coz neni az tak velky problem. Nemate nekdo jiz zkusenost? At neresim neresitelne?
  23. Svítí kontrolka autodiagnostiky motoru. Při kontrole autodiagnostiky nezjistili nic.... Nevíte co s tím. Nesetkali jste se s tím... 307 2,0 benzin, 16V, 2001, 80 000 km.
  24. Nevite nekdo nahodou, jakou spotrebu muze mit toto auto? Najeto ma 80 000 km. Chci si ho koupit a jeste vaham jestli jit do toho nebo ne. Porad te.
×
×
  • Vytvořit...