Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem vybíral kola,až jsem přebral.Po telefonu vše O.K.,kola jsem zaplatil přišla mi a já se nestačil divit,místo slíbeného ET 18,kola mají ET37,jsou to 15\",šíře 5a1/2.Myslíte,že bude moc velký problém to tam dát?Autoservis mám domluvený až za týden a nemám to jak odzkoušet,ale hlavně chci jednat za včasu.

Někteří lidi jsou opravdu pěkné h.....

Předem dík za všechny rady.

P.S.-Peugeot 307combi r.v.2004,66kW

[upravil dne 17/10/11 14:50 od Petr V.]

Odesláno

Nemá někdo zkušenost,mám dost pochroumané koleno(urvaný meniskus),sám to nepřezkouším,musím počkat až na ten pneuservis.Popřípadě,jaké podložky(velikost),popřípadě nějakého dobrého prodejce podložek.

Odesláno
Nemá někdo zkušenost,mám dost pochroumané koleno(urvaný meniskus),sám to nepřezkouším,musím počkat až na ten pneuservis.Popřípadě,jaké podložky(velikost),popřípadě nějakého dobrého prodejce podložek.

kola jsi kupoval nove?nebo bazarovky? pokud nove tak bych je vymněnil ale asi nove nejsou že:roll

Odesláno

Kola na inzerát,majitel se moc nechce bavit,je rád asi že jsou z domu.Volali jsme spolu,teď mi říkal že šířka ráfku je 7\",ale jak já jsem se díval,tak jsem viděl 5a1/2,asi jsem se díval špatně,to ty nervi,když jsem uviděl ten rozměr ET.

Zítra se pokusím absolvovat pneuservis a uvidím co se dá dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...