Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obdržel jsem nabídku z názvem Zimní radovánky s doplňky Peugeot. V nabídce je i USB box. Nevíte jak to funguje ? Máte s tím někdo zkušenost ?

[upravil dne 7/10/11 18:27 od MilhausF]

Odesláno

USB BOX nie je 100% kompatibilný so zabudovanou navigáciou WIP NAV!!! MP3 z USB síce prehrá, ale bez akéhokoľvek grafického/textového zobrazenia prehrávanej skladby...

[upravil dne 8/10/11 10:38 od Modzillo]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Má to někdo namontované nebo nějakou zkušenost?

jde mi hlavně o to když připojím iPod zda se mi na Disleji Wip nav (v Peugeot 5008) ukaže název písně a zda mohu ovládat pod volantem posun písně atd..

měl jsem půjčenou novou 208 a vní byla navigace origo s USB a tam to šlapalo super.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

voodoo: Founy ano, tablet je otázka, podle toho jaký. USB má klasicky 5V/0.5A, takže tablety se zrychleným nabíjením (5V/2.1A) to buď nabíjí pomalu nebo vůbec (záleží, jestli tablet dovolí - Galaxy Tab ani Ipad nenabíjí). Na tablety je rozhodně lepší USB nabíječka do autozásuvky 5V/2.1A. I tam je ale potřeba dát pozor, taky jsem narazil, že jedna hama mi nenabíjela Galaxy Tab, ale tu co mám teď, tak ta je v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...