triner Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 zdravím, mám 306 1,9 D a začalo mi to vydávat divné zvuky (šustění) při vypnuté spojce (sešlapnutý pedál), zvuk zní občas až kovově, jako by se tam třel plech o něco. Nevíte někdo co s tím? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 bude to nejspíš ložisko, sleduj ten zvuk, až začne být pisklavý,chrčivý,nepříjemný,nech ho vyměnit--mění se hned většinou celá sada spojky Citovat
triner Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 ono už to má takovej nepříjemnej zvuk, hrozí jeho nevýměnou nějáká kolize (porucha). Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 může se to ložisko rozpadnout a nadělat ve skříni spojky paseku--je rozumnější ho vymněnit hned k určení přesné příčiny to musí vidět a slyšet mechanik...,ale na 99% je to ložisko:myslim Citovat
marko306 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Podobne mi začalo najskôr tak všeliko šušťať (také kovové šušťanie) a neskôr pískať spojkové ložisko na mojej ex306. Od šušťania po prvý piskot zvládlo cca 400km. Dal som vymeniť komplet spojku. Citovat
Kodl.xxx Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mám úplně stejný problém, ale spojka funguje normálně má to cenu měnit celé. Samotné ložisko bude asi podstatně levnější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.