Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chci si koupit stresni nosic na auto kvuli lyzim a snowboardu...neco jsem nasel za prijatelnou cenu ale nevim jak se uchyti ten zadni dil?kdyz nemam otaviraci okno zadni...myslite ze nebide problem to tam nejak uchytit?aby se mi nestalo ze to koupim a ono to tam neslo... :D diky http://www.stresni-nosice.org/Stresni-nosic--Peugeot-106-3-dv.-r.v.-91-az-96-,698.html

[upravil dne 2/10/11 09:19 od Peta-k]

Odesláno

Dole mas napsano ze pokud mas pochybnosti s vyberem tak mas zavolat ;) asi to nejjednosussi :) jinak si myslim ze pokud to tak inzeruji tak by to pasovat melo, ale zase clovek nikdy nevi no... :D jima zavolej a zeptej se jich... nevim co lepsiho bych ti poradil...

Odesláno

Taky o tom uvažuju, ale novej za 2100,- se zámkama je docela palba. Chce to sehnat nějákej bazarovej. Ten z toho aukra je za pěkny penize, ale aby to sedělo i na 3dvířko.

Odesláno

Není to tam uvedené, takže stačí napsat prodejci. Jinak se dají sehnat třeba magnetické nosiče. Jak na Prkno tak na Lyže. Ten na lyže mám a když nevezu rakev tak jsou fajn, ale musí se udržovat v čistotě jinak si podřeš střechu, Výhoda je, že je mám 15 let a aut už jsem pár vystřídal ;)

Odesláno

Mám 3dv a sice teda mám otvírací okna, ale minimálně u originální peugeot \"zahrádky\" ty okna nemají vliv, jelikož se to zahákne do škvíry mezi oknem a kastlí.

Odesláno
Mám 3dv a sice teda mám otvírací okna, ale minimálně u originální peugeot \"zahrádky\" ty okna nemají vliv, jelikož se to zahákne do škvíry mezi oknem a kastlí.

To sice ano, ale na 3-dvířko je na tom zadním nosiči delší hák. Mám stejnej nosič jako je v tom aukru, jenom s tím rozdílem, že aukráckej je na 5-dvéř a ten ti tam pasovat nebude - má krátký ty háky. ;)

Odesláno

Magnety jsou dobrá věc. Taky je mám, ale přítelkyně má prkno a já se na tom svym taky ještě občas svezu (jen když nejedeme do snowparku :D) , tak bych ty nosiče taky celkem uvítal.

Odesláno

vyopada to ze tam radsi zavolam a dam vedet co a jak...zima se pomali blizi tak musim zacit resit.. :D jinak na tim aukru ta cena je velmi slusna ale taky si myslim ze je to na 5dver...zavolam a uvidim obvolam oba dva... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...