Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím pomoc!!! Mam peugeot 406, r.w.99 (starý model), hdi2.0... Přestalo mi fungovat centrální zamykání. Naposledy všechní dveře byly zamčeni pomocí dalkáče. Potom, když chtěl otevřít dveře - dálkovým ovládáním to nešlo. Strčil ten klič rovnou do zámku a místo toho abych se otevřely vše dveře otevřely se jen tě kde byl ten klič. Ted se musejí otevírat a zavírat všechní dveře zevnitř zvlášť. Dřív to blblo jen občas - ted už skoro měsíc. Dík moc za jakoukoliv rádu. Marek

Odesláno

měl jsem to stejný a po laborování s přelomenýma drátama ve dvěřích jsem vyměnil řídící jednotku centrálu a bylo :)

šedá krabička u nohou spolujezdce, 400kč na vrakáči v Hříměždicích

Odesláno

Ahoj.

Přidám se.Mám taky problém s centrálem u 406 97 break.Zamknu dálkáčem a asi pi 5 minutách začnou motorky sami otvírat ,asi tak 2x.Pak zůstanou zamčený,ta doba je různá,potom se odevřou a už se nezavřou.Všechno bez signalizace bliken.Co stím?Mám podezření ne ŘJ centrálu.

Díky za postřehy.

Odesláno
měl jsem to stejný a po laborování s přelomenýma drátama ve dvěřích jsem vyměnil řídící jednotku centrálu a bylo :)

šedá krabička u nohou spolujezdce, 400kč na vrakáči v Hříměždicích

ok, dík za rádu.... ale ještě pár dotazu... tu ŘJ jsem našel (šedá krabice kolem 10*5*3 cm)... jak ji mam odtud dostat (nechci tam nic ulomit)? když chci zamknout dveře dalkáčem tak v ní pořad něco cvaká (neznamená to náhodou že je funkční a problém je v něčím jením?) díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...