linux Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Mám problém,když zastavuju a mám puštěný topení,tak se dovnitř dostane zápach z nafty.Při jízdě to je vpohodě. Citovat
Milan+ Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Tak asi nejdříve by to chtělo zvednout kapotu a kouknout zda někde není mokro od nafty. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 asi tak nějak... nevšiml jsem si, že smrdí jen při topení a stání,pak je to jasné--topení nasává svůj výfuk--kdybys jezdil s nákladníma Tatrama,ani by ses neptal... [upravil dne 29/9/11 21:24 od ozzy56] Citovat
Jooooose-1 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Mám problém,když zastavuju a mám puštěný topení,tak se dovnitř dostane zápach z nafty.Při jízdě to je vpohodě. Pri 807-čke to máš aj v manuály že možeš cítiť výpary ... Citovat
Antonius Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Vidim Jooooose že už máš návod komplet preštudovaný Citovat
Haryk Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 při puštěném přídavném topení,to musí být při stojícím autě cítit,jelikož výfuk je pod autem, skoro v prostředku Citovat
hardhouse.trip Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Zdravíčko. Mám podobný problém. Mě začala nafta smrdět v interiéru až teď, v mrazech pod -7°C. Při stání, občas to smrdí i při jízdě, a po zaparkování je delší dobu cítit taky. Navíc dnes jsem si všiml \"naftové čáry\" dlouhé asi 20m předtím, než jsem zaparkoval...smrad jak sviňa :grr Při vypnutém topení jsem to nezkoušel, a když jsem zvednul kapotu, tak nikde nic...motor suchej...čím by to mohlo být? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Nafta by smrdět neměla, pokud něco mě cítit, tak spálená nafta. A čára za autem by už neměla být vůbec, pokud to není voda z klimatizace, což teď nebude. Někde na zvedáku si zkontroluj vedení nafty od nádrže k motoru a k topení jestli to někde neteče. Píšeš, že motor je suchý ale zkontroluj i hadice na naftovém filtru jsou tam jen nasazené a nebyl bys první komu to tam teče. Edit: Já si nevšiml že máš úplně jiný auto. Ach jo, proč to lidi nepíšou aspoň do správné sekce [upravil dne 26/1/14 20:34 od Bigbadjohn] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Zdravíčko. Mám podobný problém. Mě začala nafta smrdět v interiéru až teď, v mrazech pod -7°C. Při stání, občas to smrdí i při jízdě, a po zaparkování je delší dobu cítit taky. Navíc dnes jsem si všiml \"naftové čáry\" dlouhé asi 20m předtím, než jsem zaparkoval...smrad jak sviňa :grr Při vypnutém topení jsem to nezkoušel, a když jsem zvednul kapotu, tak nikde nic...motor suchej...čím by to mohlo být? v tomto vláknu se řeší přídavné naftové topení, takže--máš takové topení? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 název vlákna je \"zápach nafty\"...tak přece nebudu zakládat extra vlákno Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 předpokládám, že máš 18 a více let, že jsi absolvoval autoškolu a jsi průměrně inteligentní, přesto nějak nechápu, když ti teče nafta za autem, dát to do sekce 807,kde se řeší zápach nafty z topení Citovat
hardhouse.trip Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 Všem se omlouvám, založím tedy nové vlákno i když se mi moc nechce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.