Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi tak nějak...

nevšiml jsem si, že smrdí jen při topení a stání,pak je to jasné--topení nasává svůj výfuk--kdybys jezdil s nákladníma Tatrama,ani by ses neptal...:D

[upravil dne 29/9/11 21:24 od ozzy56]

Odesláno
Mám problém,když zastavuju a mám puštěný topení,tak se dovnitř dostane zápach z nafty.Při jízdě to je vpohodě.

Pri 807-čke to máš aj v manuály že možeš cítiť výpary ...

post-36895-14109620006353_thumb.jpg

Odesláno

při puštěném přídavném topení,to musí být při stojícím autě cítit,jelikož výfuk je pod autem, skoro v prostředku

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravíčko. Mám podobný problém.

Mě začala nafta smrdět v interiéru až teď, v mrazech pod -7°C. Při stání, občas to smrdí i při jízdě, a po zaparkování je delší dobu cítit taky. Navíc dnes jsem si všiml \"naftové čáry\" dlouhé asi 20m předtím, než jsem zaparkoval...smrad jak sviňa :grr:grr

Při vypnutém topení jsem to nezkoušel, a když jsem zvednul kapotu, tak nikde nic...motor suchej...čím by to mohlo být? :myslim

Odesláno

Nafta by smrdět neměla, pokud něco mě cítit, tak spálená nafta. A čára za autem by už neměla být vůbec, pokud to není voda z klimatizace, což teď nebude. Někde na zvedáku si zkontroluj vedení nafty od nádrže k motoru a k topení jestli to někde neteče. Píšeš, že motor je suchý ale zkontroluj i hadice na naftovém filtru jsou tam jen nasazené a nebyl bys první komu to tam teče.

Edit:

Já si nevšiml že máš úplně jiný auto. Ach jo, proč to lidi nepíšou aspoň do správné sekce :(

[upravil dne 26/1/14 20:34 od Bigbadjohn]

Odesláno
Zdravíčko. Mám podobný problém.

Mě začala nafta smrdět v interiéru až teď, v mrazech pod -7°C. Při stání, občas to smrdí i při jízdě, a po zaparkování je delší dobu cítit taky. Navíc dnes jsem si všiml \"naftové čáry\" dlouhé asi 20m předtím, než jsem zaparkoval...smrad jak sviňa :grr:grr

Při vypnutém topení jsem to nezkoušel, a když jsem zvednul kapotu, tak nikde nic...motor suchej...čím by to mohlo být? :myslim

v tomto vláknu se řeší přídavné naftové topení, takže--máš takové topení?

Odesláno

předpokládám, že máš 18 a více let, že jsi absolvoval autoškolu a jsi průměrně inteligentní, přesto nějak nechápu, když ti teče nafta za autem, dát to do sekce 807,kde se řeší zápach nafty z topení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...