safi1 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 ajeje... Dufam ze mas v zasobe jednu teplu žiarovku Pipi no musime... A Tebe sa to nepači Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Teplé žiarovky čakajú v krabičkách v studenej komôrke... Citovat
pipistrel Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 zasa nemusi sa mi vsetko pacit hlavne nie 4% ziarovky Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Šak sú jak dijadémy... keby mali na sebe štempl OSRAN tak by sa ti páčili? Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Hruška jak jablko... lekvár je z obidvoch naprd... Citovat
safi1 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 :D tie ziarovky su dectane... Mali tam aj lacnejšie ale priplatil som radšej za kavalitku Ze ako tie ziarovky Hm No idem smer VAPKA somto nevydrzal a nezaspal by som [Edited on 30/11/12 14:42 by safi1] Citovat
koblih69 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Dectane je kvalita? Ve kterém Kantonu? Citovat
safi1 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 to ti takto z hlavy neviem povedat... Inac auto zase UMYTE Teraz musi byt uz len pekne a Cinic uz ziadne tanečky Citovat
Judes Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Kým prídeš na zraz bude ako pred umývaním . Citovat
safi1 Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 No dufam ze nie... Ja som ho v stredu umyval len kebyze Cinic netacuje tie tanečky tak by nepršalo... a ked som videl dneska tu fotku ze si dal umyt 207 by som nezaspal...Som myslel ze mu tiez zatancujem ale tak necham si to na inokedy kedze mam aj ja čiste auto A snad bude zajtra pekne svietit SLNIEČKO Citovat
safi1 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Dneska som skončil v škole skorej tak a tak pekne snežilo tak prečo to nevyužit... No nemam to este znizene tak sa mi brodilo celkom dobre ale sňahu bolo az moc a niekedy som mal strach zastavit lebo uz by som sa stych zavejov nevyhrabal Tak furt 2 plny kotel a zastavil som iba tam kde nebolo vela sňahu Je to cesticka pri Bratislavskom letisku a dneska som bol prvy ktory nou prešiel Takze zaveje velke jak hovado ale stalo to zato... Ako keby som plaval s autom No TOHO sňahu tam bolo tolko az som stratil značku-spz :/ Tu uz pripraveny na odjazda... No bol by som tam dlhsie len som stratil tu SPZ-tu tak som ju musel ist hladat aj okno bolo trošku len som mal zapnute vyhrievanie Tu uz som vytriasol sňah z prednej masky chudatko mi nemohlo dychat Brzdy mali taketo chladenie :D No stalo to zato a ten EFEKT co sa spravil na aute sa mi páči najviac a INAC SPZ uz namontovana Citovat
FiFa_cze Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Paráda Až mi dodělám zápočty, tak si půjdu taky zablbnout....Závidím..ten sněhovej efekt na autě je luxusní Citovat
ericc64 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Mozes byt rad, ze si tu SPZ nasiel, za novu by si si pekne zacvakal To si ju tam ma prilepenu ? Ci ti odpadol cely ramcek .... Ja tu moju mam iba prilepenu paskou, bojim sa,aby som ju nestratil aj ja niekde Citovat
safi1 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 JJJ paradny je ten efekt a auto na takomto snehu uplne haluzne plavalo brzda stlačena a stale som išiel tEN snehovy efekt uz neni az tak biely uz je taky no... Skaredy NO ja neviem boli tam zaveje take ze ked som cez ne isiel tak mi to frkalo na okno tak asi jak som prechadzal niak to povolilo... No kompletne som ju stratil aj z ramčekom len sroby mi tam ostali Ked som vystupil z auta pozeram ze kde to kelu je... Uz som mal strach ze zase vybavovačky a podobne veci... ale nastastie tam bola tak som ju hodil do kufra a pokracoval a ptoom na pumpe som ju nahodil ALE som velmi rad ze som ju nasiel [Edited on 12/12/12 16:25 by safi1] Citovat
safi1 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 FUUUU... No je to dost mozne... Dam ich dole a dam tam tu pasku Ale az po zime... Teraz to tam uz musi vydrzat Citovat
Cinicman Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Konečne je to bez toho chrómu... :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Kde si bol jazdit? Kde to je fotene? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.