Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

NO dneska som 206 doprial KUPEL poumyval povisaval vyvapkoval a SNAZIL SOM SA NELEPIT ZLTU FOLIU NA HMLOVKY bohuzial nepodarilo sa:bojim:myslim:mad:

Neviem ako na to jedna strana mi sadla uplne SUPER ale na druhej strane hmlovky sa mi to odlepovalo som tam mohol tlacit hocikolko a prd ne a ne chytit tak som to ptoom este polial vodou a to uz vobec...Neviem ci tie HMLOVKY mam vybrat alebo ako... no este mi folia ostala na 3 hmlovky takze mam este jeden pokus na pokazenie...

Zopar fotiek

Peugeot.jpg

:D

peugeot3.jpg

Peugeot-2.jpg

Niake napady ako mam nalepit tu foliu ? aj som zapol HMLOVKY nech sa to nahreje ale nepomohlo ja fakt neviem ta hmlovka ma taky divny tvar...

Odesláno

JO jo cisticom na brzdy som to odmastnoval no ako hovorim na jednej strane mi to pekne sadlo a dosiel som do stredu HMLOVKY a uz to nechytalo a bubliny sa robily a tie ne a ne vytlacit...Ta hmlovka ma taky tvar a ze to bude asi treba nahriat a ponatahovat

Odesláno

HM hej hej ja som tiez pritlacal pomaly ale jak som sa dostal za stred uz to neslo :bojim

Budem to musiet niako poriesit lebo vyzeralo to SUPER...

Este mam jeden pokus na pomylenie a ptoom uz idem naostro :D asi si to dam nalepit niakemu co lepi folie :D

Odesláno
NO nic budem musiet doficat a s kolegom Cinicom mi to nalepit alebo mi budete asistovat :D:myslim:P

Stačí ak prídeš na zraz do Kováčovej a pipi s cinicom ti to môžu nalepiť aj tam :D.

Odesláno

Ygnor no skusal som aj tak no lenze sa folia tam nechcela drzat a na jednej strane sa odlepovala...Ale to je jedno niako ty vymyslim a snad bude drzat

Judes no dobry napad doficat na zraz no UVIDIM este :papa

Odesláno

Světlo postříkej vodou s jarem a fólii přilep a gumovou nebo jemnou plastovou stěrkou vytlač vodu. Jar tam musí být aby to bylo smáčivé. Po uschnutí bude povrch dokonalý.

• O 2 týdny později...
Odesláno

:D :D

Nieco co som si cvakol min tyzden. Neviem kto to bol ani ho nepoznam len taka nahodička pred Lidlom v BA-Kebyze sa niekto pozna nech sa ozve :D

206.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...