Cinicman Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Joooo, dijadémy hádžu pekné prasiatka... Citovat
safi1 Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 NO dneska som 206 doprial KUPEL poumyval povisaval vyvapkoval a SNAZIL SOM SA NELEPIT ZLTU FOLIU NA HMLOVKY bohuzial nepodarilo sa:bojim:myslim:mad: Neviem ako na to jedna strana mi sadla uplne SUPER ale na druhej strane hmlovky sa mi to odlepovalo som tam mohol tlacit hocikolko a prd ne a ne chytit tak som to ptoom este polial vodou a to uz vobec...Neviem ci tie HMLOVKY mam vybrat alebo ako... no este mi folia ostala na 3 hmlovky takze mam este jeden pokus na pokazenie... Zopar fotiek Niake napady ako mam nalepit tu foliu ? aj som zapol HMLOVKY nech sa to nahreje ale nepomohlo ja fakt neviem ta hmlovka ma taky divny tvar... Citovat
safi1 Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 JO jo cisticom na brzdy som to odmastnoval no ako hovorim na jednej strane mi to pekne sadlo a dosiel som do stredu HMLOVKY a uz to nechytalo a bubliny sa robily a tie ne a ne vytlacit...Ta hmlovka ma taky tvar a ze to bude asi treba nahriat a ponatahovat Citovat
pipistrel Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 no neviem ci pomoze nahrievanie. cinic to skusal tak a nedarilo sa. uz sme sa aj chceli na to vyprdnut a skusil som to este ja a pomaly postupne som pritlacal a islo to. Citovat
safi1 Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 HM hej hej ja som tiez pritlacal pomaly ale jak som sa dostal za stred uz to neslo Budem to musiet niako poriesit lebo vyzeralo to SUPER... Este mam jeden pokus na pomylenie a ptoom uz idem naostro asi si to dam nalepit niakemu co lepi folie Citovat
pipistrel Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 ja som mal tiez len jeden pokus na svetlo a podarilo sa Citovat
safi1 Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 NO nic budem musiet doficat a s kolegom Cinicom mi to nalepit alebo mi budete asistovat Citovat
ygnor206 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 A co rozprašovač na vodu,do vody nějakou kapku jaru postříkat a všechny bubliny budou pryč než to zaschne:D Citovat
Judes Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 NO nic budem musiet doficat a s kolegom Cinicom mi to nalepit alebo mi budete asistovat Stačí ak prídeš na zraz do Kováčovej a pipi s cinicom ti to môžu nalepiť aj tam . Citovat
safi1 Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Ygnor no skusal som aj tak no lenze sa folia tam nechcela drzat a na jednej strane sa odlepovala...Ale to je jedno niako ty vymyslim a snad bude drzat Judes no dobry napad doficat na zraz no UVIDIM este Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Světlo postříkej vodou s jarem a fólii přilep a gumovou nebo jemnou plastovou stěrkou vytlač vodu. Jar tam musí být aby to bylo smáčivé. Po uschnutí bude povrch dokonalý. Citovat
Cinicman Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Judes no dobry napad doficat na zraz no UVIDIM este Takže na 100% ťa tam čakáme s fóliou a jarovou vodou... Citovat
safi1 Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 :D Okey ked to vide objavim sa tam Citovat
Judes Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Ak poprosíš pani kuchárku jarovú vodu ti dajú aj z kuchyne, tú nosiť nebudeš musieť . Citovat
safi1 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 :D Nieco co som si cvakol min tyzden. Neviem kto to bol ani ho nepoznam len taka nahodička pred Lidlom v BA-Kebyze sa niekto pozna nech sa ozve Citovat
Kristýnka Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Nádherný autíčko!Pěkně decentní,žádná zkomolenina! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.