jofo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Tu si vyber co chces. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=peugeot+607+window&_sacat=See-All-Categories Alebo potrebujes aj s motorom? Citovat
Zdenas Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Děkuji za odkaz, ale je toho tam nějak moc a nevím co vybrat, aby to pasovalo. Dveře měl rozebrané mechanik a říkal, že je to tam nějak namotané a že by byla potřeba celá stahovačka i s motorkem, i když motorek funguje. Já tomu nerozumím, cituji jeho slova. Nejraděj bych to svěřil někomu, kdo se v tom vyzná a zbytečně by mě nenatáhl na ceně Citovat
jofo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Pozeral si to pdt od pána vetvičky? Tam je všetko popísané. Aj tvoj prípad. Citovat
Zdenas Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Ten návod je krásný, ovšem, pro mě je to španělská vesnice...Pouze pod odborným dohledem bych se do toho pustil ) Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Ten návod je krásný, ovšem, pro mě je to španělská vesnice...Pouze pod odborným dohledem bych se do toho pustil ) Hele máš to rozdělané chtělo by to vyfotit co s tím je abych mohli udělat nějakej závěr.... Pokud jsou v prdeli jen lanka dá se koupit set na opravu. Pokud motorek funguje je teřba jen sundat jezdce vyměnit je za nové a nově namotat lanka na šnek u motorku. Potřebuješ konkrétně tohle: http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-607-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-REAR-LEFT-/220675860028?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33614e663c#ht_1385wt_1396 levá pravá...zadní stahovačku jsem nedělal ještě ale neměl by to být problém jak tak na to koukám. Citovat
Zdenas Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 měli to rozdělané v servisu a já jsem neviděl, co je tam špatné..jinak bych to nafotil...Chtělo by to předat nějakému odborníkovi z peugeot clubu Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 caute :-) u me 607 nejde stahnout u spolujezdce okno motorek jede ale jen to krupe takze asi vypadlo ze stahovacky ale mam strach to rozdelavat kvuli te elektronice kuzi atd je to nejaky tezky zakrok nebo se nemusim bat sundat tapecin a proste to nahodit nebo muze to byt necim jinym ?? :-( Citovat
jofo Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Ak vies ako vyzera torx srobovak tak sa nemas coho bat. Pan vetvicka( to je teda nick) ma dobre spracovany navod v pdf v jeho popise. Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 vim takze se zitra pokud bude cas dotoho vrhnu protože to okno neni uplne dovrene takze v aute pres noc je kosa jak prase a na milacka pri 190km/h fouka jak prase, ale to i v 130 ale cim vic jedu tim veci kraval bordel akustiku atd to dela a take na to topeni to je naprd :-( Citovat
techynal Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Pani, kde by som nasiel navod na opravu vodicovej stahovacky? Este v lete som kupil sadu na opravu z eBayu a do dnesneho dna to nemam spravene. Teraz by som to rad cez tyzden spravil, neposlucha FAP, vymenim filtre a rovno by som nahodil aj stahovacku, lenze to vyzera trochu zlozito a tak by som rad navod, pripadne fotky co a ako. Dakujem. Citovat
jofo Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Desiaty prispevok pod obrazkom auta je odkaz. Citovat
techynal Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Dakujem, vobec som si to tam nevsimol. Citovat
Guest j.visky Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ahoj.taky jsem řešil problem kde sehnat ty \"užasný bílý čtverečky\" který se tak rádi lámou. lanko na šneku se mi samozřejmě zamotalo v dusledku opětovného snažení vytáhnout ještě okínko zpět nahoru (pomocí ovládání stahovíní okna) našel jsem \"celý mechanismus\" předních dveří, bez konektoru a motorku myslím kolem 1500kč, takže když má člověk trochu štěstí, dá se to sehnat celkem v poho. celý nový mechanismus i s motorkem už za 5tis. Citovat
groovred Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 navod jak smontovat stahovacku okna Citovat
hakavcak Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 chci se zeptat nemá někdo na prodej jeden ten posuvný co se mi zlomil to z toho plastu..? nebo jsem někde tady četl, že to je stejné jako z golfa a dá se to koupit samostatně..? Díky [upravil dne 31.5.2012 05:49 od hakavcak] Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tak jsem se pustil do repase stahovačky, nový kovový jezdce, nový lanka, a zatím to vypadá nadějně. Podle návodu pana Větvičky a videa který tu je v odkazu jsem to dneska vyměnil a zítra už jen namontovat do auta. Jednu kostku na jezdci jsem měl prasklou a když jsem rozhodil i bubínek s lankama, tak jsem zjistil, že jsou tam lanka pěkně zmačkaný, tak jsem dal nový. Naprázdno to chodí dobře, snad po montáži do auta to bude taky ok. Jen ty lanka mi přijdou hodně našponovaný, napínací pružiny mám zmáčklý skoro úplně. Citovat
Charlie 607 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 A ještě oproti návodu jedna věc, tu bílou izolaci není třeba trhat, kolem toho zlatýho držáku, ničemu tam nepřekáží, takže může zůstat neporušená. Alespoň tedy v pravých dveřích určitě. Citovat
VOVKA Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 odešla mne lev.zadni stahovačka ale ješte nevim co-nebo kostky nebo lanko nebo oboje,mam sundany tapeciring ale přistup tam jako k penizum (horši než vepředu). Nevite jestli je tam stejny sistem jako ve předu? Citovat
Charlie 607 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Obrázek zadní stahovačky máš na první straně, systém vypadá dost podobně. Citovat
VOVKA Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 koukal jsem,ven to šlo bez problemu,mam v haji jen tu kostku ale vypada vetši než vepředu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.