andy 3823 Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 ..ja mám tiež úver z VÚB (bezúčelový) a pohoda. Dá sa to tam aj priamo poistiť keby si nemohol splácať a je možnosť mimoriadnej splátky raz ročne. Ale netuším ako sa to volá a či to je ešte v ponuke lebo ja už to budem mať 4 rok a už mám skoro splatené. Ale určite niečo podobné tam bude. Citovat
tybyt Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 hipisko... diky pekne za ponuky ale kazdy ma iny vkus... v jednej sa mi nepaci to drevo a vdruhej automat... ked uz take auto tak si to trochu vychutnat... judes diky za tu stranku urcite si na to kuknem pred kupou... a este daco... da sa zistit podla vin aj doterajsie opravy??? bo som si vsimol ze jak tu davate tak su tam aj dajake cisla na konci... to niesu nahodou dajake kody na druch opravy??? [upravil dne 28/9/11 22:46 od tybyt] Citovat
Mike407 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Opravy se podle VIN zjistit dají, ale jedině v případě, že to bylo servisované v autorizovaném servisu. Tady je na to vlákno Citovat
Brandy20 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 hipisko... diky pekne za ponuky ale kazdy ma iny vkus... v jednej sa mi nepaci to drevo a vdruhej automat... ked uz take auto tak si to trochu vychutnat... judes diky za tu stranku urcite si na to kuknem pred kupou... a este daco... da sa zistit podla vin aj doterajsie opravy??? bo som si vsimol ze jak tu davate tak su tam aj dajake cisla na konci... to niesu nahodou dajake kody na druch opravy??? [upravil dne 28/9/11 22:46 od tybyt] tak si pozri tuto stranku http://www.bonuss.sk/ ja som kupoval auto tam a spokojenost Citovat
pyrone Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 tybyt: vyber si auto, daj si preverit historiu a potom nech sluzi. toto je inak dost zbytocna tema... Citovat
hipisko Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 brandy20, kedy si tam kupoval auto? Ja som tam pred cca 2ma mesiacmi bol pzriet, mali 4 407cky, plne vybavy naozaj nadherne stroje. Vsetky mali najazdene pod 100 000km(2007rok). Vsetky boli stocene, bol som ich dat preverit. Mal som zaujem o jednu, loziska jej hucali o dusu(vraj koli zimnym pneu), klima nesla(len to staci doplnit za 20cku), na displeji velky trojuholnik(vraj slaby tlak v pneu)..... hlavne ze sa dusovali ze maju certifikaty A od cebia. Ale ked mali ukazat, tak \"este neprisli\". Proste u mna si ten bazar doveru nezislal vobec a urcite by som si tam daval velky pozor. Zmluva typu, predavajuci nie je zodpovedny za nic. Majitel je velmi sikovny, okamzite si cloveka ziska, je to proste talent. Jeho pomocnik ale zaspal v 90tych rokoch a jednoducho ututlava veci, co som na tom aute objavil. [upravil dne 29/9/11 23:05 od hipisko] Citovat
Marcel00 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 tybyt: vyber si auto, daj si preverit historiu a potom nech sluzi. toto je inak dost zbytocna tema... neostava mi nic ine len suhlasit s pyrone-om... Citovat
Brandy20 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 brandy20, kedy si tam kupoval auto? Ja som tam pred cca 2ma mesiacmi bol pzriet, mali 4 407cky, plne vybavy naozaj nadherne stroje. Vsetky mali najazdene pod 100 000km(2007rok). Vsetky boli stocene, bol som ich dat preverit. Mal som zaujem o jednu, loziska jej hucali o dusu(vraj koli zimnym pneu), klima nesla(len to staci doplnit za 20cku), na displeji velky trojuholnik(vraj slaby tlak v pneu)..... hlavne ze sa dusovali ze maju certifikaty A od cebia. Ale ked mali ukazat, tak \"este neprisli\". Proste u mna si ten bazar doveru nezislal vobec a urcite by som si tam daval velky pozor. Zmluva typu, predavajuci nie je zodpovedny za nic. Majitel je velmi sikovny, okamzite si cloveka ziska, je to proste talent. Jeho pomocnik ale zaspal v 90tych rokoch a jednoducho ututlava veci, co som na tom aute objavil. [upravil dne 29/9/11 23:05 od hipisko] ja som tam kupil auto v roku 2009, a zatial s autom spokojnosť, okrem toho, že mi od začiatku niečo v zadu v pravo búcha, ale to viacerým. Kilometrov som mal pri kupe 119000 a sedelo mi to. Tak neviem, ale teraz tam maju velmi pekné kuský a jedno SW uplne v plnke Citovat
andy 3823 Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 tybyt.. neviem či hladáš aj mimo SR ale pozri toto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=151943681&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=17&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&maxPrice=7001&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&categories=Limousine〈=de&pageNumber=1 Na pohľad celkom slušné a myslím že aj cena je dobra. Inak len hľadať.. hľadať.. Citovat
tybyt Odesláno 4. říjen 2011 Autor Odesláno 4. říjen 2011 andy diky pekne ale uz to nieje v ponuke... ale racej zo slovenska... Citovat
baffy Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 brandy20, kedy si tam kupoval auto? Ja som tam pred cca 2ma mesiacmi bol pzriet, mali 4 407cky, plne vybavy naozaj nadherne stroje. Vsetky mali najazdene pod 100 000km(2007rok). Vsetky boli stocene, bol som ich dat preverit. Mal som zaujem o jednu, loziska jej hucali o dusu(vraj koli zimnym pneu), klima nesla(len to staci doplnit za 20cku), na displeji velky trojuholnik(vraj slaby tlak v pneu)..... hlavne ze sa dusovali ze maju certifikaty A od cebia. Ale ked mali ukazat, tak \"este neprisli\". Proste u mna si ten bazar doveru nezislal vobec a urcite by som si tam daval velky pozor. Zmluva typu, predavajuci nie je zodpovedny za nic. Majitel je velmi sikovny, okamzite si cloveka ziska, je to proste talent. Jeho pomocnik ale zaspal v 90tych rokoch a jednoducho ututlava veci, co som na tom aute objavil. [upravil dne 29/9/11 23:05 od hipisko] Kua chlapi nestrašte ma, ved ja teraz beriem od nich auto:o Citovat
hipisko Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 baffy, ja hovorim iba svoju subjektivnu skusenost. Kto vie, mozno je odvtedy ina situacia. Neodradzujem od kupy auta od nich. Iba prizvukujem na to, ze si dokladne pozri funkcnost celeho auta, musi fungovat vsetko a nenechaj sa nabulikat blbostami typu, to treba len doplnit klimu, kup to a my ti to za tyzden doplnime(a co ak je kompresor v haji, poslu ma do riti a nebudu ma poznat). Treba to brat tak, ze oni kupuju a predavaju ako nabeziqcom pase, raz kupia dobre auto a raz zle. V kazdom pripade nedavaju tym autam tolko pozornosti akoby mali, seriozny bazar by si nemal dovolit predavaj neodskusane auto, kde nefunguju zakladne veci a uz vobec nezlahcovat ojazdene loiziska vetami typu to robia zimne pneu. Tiez ti hovorili rozpravku o tom, ze vsetky ich auta maju certifikat cebia hodnotenie A, a ked si ho vypytas, tak \"certifikat este nedoviazli\" ? A pozkaj, ked ti ukazu zmluvu, taka jednostranna zmluva, kde sa totalne zriekaju zodpovednosti , to sa len tak lahko nevidi. Keby to aspon zaonacili, ako v AAA auto, ale tam ti daju zdrap papiera nakrivo ofoteny a tu mas, podpis. Podpises a tym zhasnu vsetky sluby, co ti \"opravia, urobia, vybavia\". Mne zacal davat zmluvu, popri tom pozeram, ze chysta papiere k tomu autu este po belgicky a ze tu mas, nahlas si to. Ja ze, sak ste mi tvrdili, ze to nahlasite vy. On , dostal si 200 eur zlavu, tak si to prihlasis sam. Rovno poviem, ze auto som skoro kupil, lebo to bola fakt fullka, ze viac sa tam uz nedalo natlacit, ale ten pristup ma odradil. Velke sluby, ale realitu mi dal pomocnik pocitit prilis skoro, keby som jednal s majitelom, tak ten je iny lisiak, ten by take chyby nerobil :-) ono v podastate cisto racionalne, ziadny bazar nema zaujem sa vraciat k uz predanemu autu, a reklamacia je v kazdom bazare s rovnakym efektom bez rozlisenia, ci je to AAA, alebo posledny cigan z Letanoviec. Rozdiel je ale vtom, v akom pozlatku ti ro auto predaju. A je to aj trochu o statsti. Preto si urcite treba nechat rezervu minimalne 1000eur na nepredpokladane vydaje. A je jedno ci kupis jazdenku tam alebo tam. Nezabudnite na rozvody. Zvacsa sa tieto auta predavaju pred rozvodmi. [upravil dne 4/10/11 18:10 od hipisko] Citovat
baffy Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 S tými papiermi máš pravdu.Majú všetko pokial to nechceš vidieť. Zajtra idem s autom do Peugeotu tak som zvedavý ako to skončí.Čo sa týka tej zmluvy tak neviem ,nerobím s tým neviem to posúdiť.Základné veci ako to že sú výhradným vlastníkom a pod. tam je.Ked som sa spýtal či mi garantujú kilometre tachometrové alebo najazdené som dostal odpoved ,že oni negarantujú nič oni sú len sprostretkovatelia.Hm, je to zložitá vec kúpa ojazdeného auta:myslim.Ale auti vypadá a aj jazdí pekne .Verím ,že to klapne Citovat
baffy Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Takže po všetkých tých povinných ceremóniách je auto doma.Dúfam,že nám bude robiť iba radosť.Čaká nás výmena filtrov a náplní,kúpa zimných pneu a zrejme aj rozvody :potlesk:potlesk Citovat
Laďa Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Gratuluji a přeji mnoho bezporuchových km. Citovat
pcoli22 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 tiez som majitel,len par mesiacov,ale z auta mam obrovsku radost...tak verim ze budes na tom rovnako Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.