Dano406 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Taky se mi ta hláška objevila a dia řekla zadní levé kolo.Vymazala se a teď je zatím klid.Odjevila se po přejezdu díry na žel.přejezdu,tak ji teď odjíždím. myslím tu díru:D Citovat
koblih69 Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Tak závada odhalena, sice to nebylo vidět, ale byl prasklý kroužek ABS. Na 1. pohled byl OK, ale když se za něho vzalo tak se dal protočit a pak už jsem prasklinu našel. Je možné, že při nějakém velkém propérování ( v tém zmíněné zatáčce je takovej hup a já tam jezdím dost ostře ) se ten kroužek o něco seknul ( čidlo?? ) a protočil nebo nevím, ale každopádně je to jasné. Pokud by někdo chtěl tak se dají koupit i v ČR. Já už 2 mám. http://www.eshop-rychle.cz/autopb/eshop/34-1-ABS-krouzky/254-2-PEUGEOT-CITROEN-P-S-A - ať nemusíte lovit po vrakovištích, vyměňovat celé klouby nebo hledat na Ebay.... Citovat
brutall Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 koblih69: dík za odkaz. Svého času to byl docela problem sehnat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 tak to jsou:papa pěkný ceny,myslím,že toho prodájí hafo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.