Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim....na podzim sem vzal nakou diru a udelala se mi boule na gume.Nak sem to neresil a prezul sem na zimni,ale ted se blizi cas prezouvani tak to chci mit vcajku.A ted poradte co je jednodussi...

1.schanet stejnej typ gumy jako mam (kupoval sem je asi pred dvouma rokama)

2.Nebo koupit treba dve novy abych mel na naprave stejny.

Jde mi o to jestli se ta guma da sehnat...a jestli jo ,tak jestli nemate tuchu kde...

Dik moc....:papa

Odesláno

Pokud je ta guma dvě sezony jetá, tak stejně budeš mít rozdíl minimálně ve výšce vzorku - takže moje rada zní:

Kup 2 stejné gumy, Ty dej na nápravu a tu gumu, která Ti zbyde, dej na rezervu - eventuelně ještě je možnost podívat se na pneumatiku na rezervě a pokud bude stejná jako ta, kterou jsi potrefil, tak je vzájemně prohoď a na rezervu dej to trefenou (teda pokud je tam bulka a tlak drží). JE TŘEBA SI ALE UVĚDOMIT, ŽE TÍM S REZERVY VYTVOŘÍŠ POUZE DOJEZDOVÉ KOLO, KTERÉ MůŽEŠ POUŽÍT JEN NA DOJETÍ K NEJBLIŽŠÍMU PNEUSERVISU, A TO JEŠTĚ VELICE OPATRNĚ Já osobně bych to takhle nikdy neřešil, ale občas se tu ozývají týpci, pro které je každá koruna vložená do vlastní bezpečnosti doslova vyhozenou investicí, a protože nevím, do které skupiny patříš, píšu Ti obě varianty - rozhodnutí už je pouze na Tobě.

[Editován dne 3/19/Sat, 19 Mar 2005 13:33:31 +0000Sat, 19 Mar 2005 13:33:31 +0000Sat, 19 Mar 2005 13:33:31 +0000Sat, 19 Mar 2005 13:33:31 +0000 Medvěd]

Odesláno

to medvěd:Ok,tak asi koupim dve novy.Rozhodne nechci setrit a pak si nekde rozbit hubu....Me slo jen o to jestli by se dala treba koupit ta co mam,jeta se stejnou vejskou vzorku.Na rezervu ani z rezervy brat nemuzu protoze mam 14tku na dojeti a normalne letni 15ctky.

jinak dik,skusim se podivat co sezenu....:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...