HonzaZ Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Koukám, máš dodělávané xenony. To pak často smekne elektronika motorku stěračů. Je tu o tom dost popsáno, hledej. Jinak většinou odejde levý motorek, ten je u levostranného řízení nadřazený. Citovat
Squin Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 tak se mi trochu ulevlo motory jsou v pohodě ale stěrače jdou stale na automat i když by vubec neměly tak sem musel vyndat pojistku a docela mi spadl kamen ze srdce že nemusim kupovat moturky za 9000,- oni kdyby bylz nefunkční tak by nešly stěrace nebo jen ten na kterem by se rozbyl moturek ne? . tak sem to obednal na servis a prej když jdou tak je to v tom ovladaní u volantu náka zrada v kontaktech nebo tak sestra mela to same když dala blinkr tak jí šly sterace a byl to jen spatnej kontakt fv kabelech tak jsem na to zvedavej . hold intercoler musi ete chvylku počkat :-) Citovat
DERT123 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 urcite ktomu blbnutiu dopomohly tie dorabane xenony Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 tak se mi trochu ulevlo motory jsou v pohodě ale stěrače jdou stale na automat i když by vubec neměly tak sem musel vyndat pojistku a docela mi spadl kamen ze srdce že nemusim kupovat moturky za 9000,- oni kdyby bylz nefunkční tak by nešly stěrace nebo jen ten na kterem by se rozbyl moturek ne? . tak sem to obednal na servis a prej když jdou tak je to v tom ovladaní u volantu náka zrada v kontaktech nebo tak sestra mela to same když dala blinkr tak jí šly sterace a byl to jen spatnej kontakt fv kabelech tak jsem na to zvedavej . hold intercoler musi ete chvylku počkat :-) Nie tak celkom, motorček odíde tak, že prestane komunikovať po zbernici. Potom pracuje v núdzovom režime a to znamená, že stiera stále cca v4 sek intervaloch bez ohľadu na polohu páčky. Na 99% ti odi+siel motorček v horšom prípade aj BSM. Viac tu Citovat
Squin Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 No pánove to je paradicka xenon vyřadí stěrače hmmm to je pěkný takže kdYž je motorek KO tak stěrače stale jdou v nouzovém režimu jak zjistim kterej to je ?yl jsem s autem na PC tak na nic od stěraču nebyla chyba prej že jsou v pohode no vestředu se dozvím co to je ale jestli budu muset kupovat 1nebo nedej bože oba dva moturky tak to semnou sekne. Takže na 407 musej bejt jen origo xenony?? Mě to upřimně překvapilo tenhle tip xenonu jsem měl v 306,307,BMW E-36,Honda crx,Nissan 200sx a Škoda Superb a celou dobu nic to vám řeknu teda ta 407 je docela nachylna na neorigo díly no jo chybama se člověk učí sem si teda vydelal. když už jsme u těch závad nevíte jak se vyměnuje zrcatko el.sklopné?musím rozebrat na dveřích tapecirung nebo je na to náká finta ???? Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 V tom druhom vlákne čo som dal je návod ako stierače opraviť. Problém mali iba autá staršieho dátumu výroby, bol tam integrovaný obvod, ktor=y odchádzal. Citovat
Squin Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 tak instalace tahakovu před chladič probehla uspěšně bez sundaní kol a bez heveru 2hodinky prace Citovat
Squin Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 takže stěrače vyjdou drho 18500,- +prace 20 000,- hoši serte na xenon sice krasa nadhera ale stojí to pak hafo peněz vražte radši peníze do slušných origo ŽÁROVEK Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Kde jsi přišel na ty ceny. Motorek stěrače stojí 4313,-, levý a stejně i pravý. Pravděpodobně budeš potřebovat jenom levý. No a k tomu dia. Citovat
Squin Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 cus chlapy nevíte jak je to s jinym radie + subwofer+zesik? Citovat
Squin Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Kde jsi přišel na ty ceny. Motorek stěrače stojí 4313,-, levý a stejně i pravý. Pravděpodobně budeš potřebovat jenom levý. No a k tomu dia. v Peugeot servis mel sem oba moturky +jednotku vypalený celkova CENA +prace 17000 Citovat
Squin Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 obednava se z francie musej to naprogramovat podle vin Citovat
HonzaZ Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Jj, také jsem ho měl naprogramovaný podle VIN. Ty xenony ti udělaly tedy pěknou paseku. Jakou jednotku ti dávali novou? BSI? Citovat
Squin Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Jj, také jsem ho měl naprogramovaný podle VIN. Ty xenony ti udělaly tedy pěknou paseku. Jakou jednotku ti dávali novou? BSI? no netušim jak se jmenuje ale je to ta co je u motoru jak jsou v ní i pojistky Citovat
Squin Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 A co poradi mi někdo co stim radiem subwofrem a zesikem? dííík chlapy Citovat
HonzaZ Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Aha, tak to je BM34 (PSF1). A co chceš slyšet k tomu neorigo rádiu, zesíku a SW? Pokud dáš neorigo rádio, tak možná k němu seženeš převodník na dálkové ovládání, ale nebudeš moci ovládat PP, vypnout klimu apod. Existuje sice od peugeotu udělátko, které nahradí ovládání, ale je to poměrně drahé a dost ošklivé. Pokud chceš vylepšit muziku, tak jedině sehnat celou sestavu origo JBL včetně repro, SW a zesíku. Citovat
Squin Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 hm hm pěkný a kde se to da obednat ta JBL sestava ? a nahodou ten dotykovej display s navi? Citovat
Squin Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 a nahodou jak se zapojujou kam a na co dení světla? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 JBL sestavu sehnat tak jedině na vrakáči, nebo tady jeden člen to sehnal přes aukro nebo přes allegro.pl. Kdybys to kupoval v pežó, tak se nedoplatíš. Citovat
heto Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 aha tu je jedna http://elektro.bazos.sk/inzerat/13058774/JBL-reprosubwoofer--zosilnovac-pre-peugeot.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.