Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oddie: Taky by mě zajímalo, proč je rozumnější 406 Break než 306 Break. Zrovna se rozhoduju, jaký rodinný vůz koupit, a jsem absolutně bezradnej. Začal jsem koukat na Partnery, pak jedničková oktávka v kombíku, a teď mě zaujaly 306 a 406 break. Předem díky za osvětlení.:-)

Odesláno

po servisnej stránke to moc hodnotit neviem ale myslím si že to nebude také tragické a preto je 406 výhodnejšia. a tiež po priestorovej stránke. a cenovo to taktiež nie je nič hrozné.

Odesláno

gedu: Což mně by se ta 406 i líbila, ale má to být hlavně auto pro mladou, a nevím, jak by si zvykla na takovou loď, jako je 406. Za druhý když jsem koukal na fotky, tak by mě docela zajímala šířka zavazadlového prostoru mezi podběhy u 406, protože mi přijde, že bude menší, než u 306. Ale je mi jasné, že to je asi spíš můj dojem. Dotaz jsem myslel hlavně na ten servis, protože jediný, co mě napadlo, byla zadní náprava, ale nevím, jak je řešená u 406, jestli odchází taky a jak často. Každopádně bych řekl, že jinak větší auto bude vyšší náklady na provoz. Ať už například pneu, výfuk, pružiny, tlumiče....

Odesláno

1.8.16V je dobrý motor, má ale rád trošku točit za což se odvděčí slušným zátahem a hezkou spotřebou ( i 10 litránků), jelikož break je spíše pracant klonil bych se k dieslu i za cenu možných vyšších servisních nákladů. Zdůrazňuji že miluju benzínové motory, ale jestli auto má sloužit pro přepravu nákladů ve firmě s tím že nevímkdy za to zapojím tunu na vozíku šel bych do dieslu na to ty motory byly původně vymyšlené a stavěné. Tedy alespoň podle mého mínění.

[upravil dne 3/11/11 14:32 od tomikku]

Odesláno

na velkost auta treba len trpezlivost a chcieť si zvyknut. čo sa týka servisu nemyslím si že to bude taký veľký rozdiel tymi nákladmi na prevádzku. chce to rozumný motor a treba sa pravidelne o to starat, i na malom aute môže byť drahý servis.a ako na potvoru ked teraz kupiš menšie auto tak neskor si povieš že si mohol vziať väčšie.

Odesláno

Já mám 1.9D 50KW,spotřeba 5 litrů to nejspíš jen při opravdu rozumné jízdě kolem 100 km/h,žádné město,žádné krátké trasy atd...Já jezdím hodně město,trasy průměrně kolem 15 km.Naprostá spokojenost,ale spotřeba kolem 6l,v zimě není problém 6.5-7 litrů,protože mám auto ráno omrzlé atd,nechávám to chvíli běžet atd..Předtím jsem měl 1.4 Break,tam byla spotřeba miniimálně 8l,v zimě k 10 litrům žádný problém a rád bych si někdy namlouval že mi auto jezdí za méně ale je totak jek píšu...

Odesláno

No Jindras, potom alebo máš ťažkú nohu, alebo obzvlášť zlú trasu, pretože ja mám s 1,4B dlhodobú spotrebu 6,7l/100km a diaľky v pohode pod 6l/100km a to aj s občasne zapnutou klímou.

Odesláno

Já s mojí 1,4 jezdím se spotřebou 6,2 až 6,5 l/1OOkm .Ráno pokud je zima necham chvilku běžet,nikam se moc neženu,snažim se co nejvic brzdit motorem a motor nijak zvlašt nevytáčím.Do prace to mam skoro 3O km. Ze začatku než jsem si na auto zvykl,tak spotřeba skoro 8 litru nebyl problem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...