vendelinek Odesláno 1. duben 2016 Autor Odesláno 1. duben 2016 (upraveno) Tak včera umyto,po vnitřku trochu uklizeno a dneska přehozená kola na leto a vyměnili jsme v levém zadní světle brzdovou žárovku odesláno z Lumie Upraveno 1. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 K těm oknům- zapni klíček, zmáčkni tlačítko okna dolu a drž stále, dokud po dojetí neuslišíš cvaknutí. Potom zmáčkni tlačítka nahoru a drž až do dojetí okna a cvaknutí. Toto opakuj u druhého okna. Pak by Ti mělo začít fungovat zavírání oken u zamčeného auta. Necháš přiotevřená okna. Zamkneš auto. Pokud pak chceš okna zavřít, podržíš tlačítko zamykání déle a okna se Ti zavřou. Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2016 Autor Odesláno 4. duben 2016 Děkuju za návod,vyzkoušim odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2016 Autor Odesláno 4. duben 2016 no jo,ale když zmáčknu tlačítko podruhý,tak zablikají výstražný a zařve klakson,to mi vlastně oznamuje,že jje zamknuto to nevadí? odesláno z Lumie Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Já můžu tedy zavírat okna jen při zamknutí. Po zamknutí už to nejde - to musím odemknout a opět zamknout se zavřením oken Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Tak já zamknu, a kdykoli, třeba za hodinu dlouze zmáčknu zamykání a okna se zavřou. Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2016 Autor Odesláno 4. duben 2016 teď jsem byl ve městě a hned jsem to vyzkoušel,funguje to odesláno z Lumie Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Tak já zamknu, a kdykoli, třeba za hodinu dlouze zmáčknu zamykání a okna se zavřou. Hm, to budu muset teda testnout Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Vendelinku - skvělé Veveruško - umí to všechny 307my, takže i ta Tvoje. Jen je potřeba mít najeto na koncové spínače.Třeba po odpojení baterie je potřeba zopakovat postup, který jsem tu psal. Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2016 Autor Odesláno 5. duben 2016 je dobrý,že mi zůstalo to výstažný na kontrolu zamknutých dveří ,to funguje jen při ťuknutí na DO,a na zavření oken se to musí přidržet dýl,super nápad i návod,ještě jednou díky odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Jestli máš ještě nějaký dobrý vychytávky,který bych využil,klidně poraď,jsem jedno ucho Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) "Posviť mi na cestu" znáš? Vypneš zapalování, blikneš dálkovými světly, rosvítí se tlumená, vystoupíš, zamkneš a světla Ti za minutu zhasnou. Když odcházíš od auta za tmy, je to dobrá věc. Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Roman Bazi Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 tak to slyším taky prvně,to taky vyzkouším až půjdu ven odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 tak teď jsem se zasmál,zkusil jsem ty světla,vypnul klíček,vylezl z auta,zamknul,zavřely se okna a vyrazil jsem domu,až doma jsem si vzpomněl,že jsem se chtěl otočit a podívat se,jestli to funguje ,tak holt příště,když si vzpomenu odesláno z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 15. duben 2016 Autor Odesláno 15. duben 2016 tak si tak jezdim po městě po krámech a občas jedním okem loupnu po displeji počítače a koukám,že na jednu půlku nevidi,asi prdla žárovočka,nebo co tam je,jsem na to docela zvyklej,je to složitý se dotoho dostat,nebo se to nechá vyndat,aniž bych něco rozbil,tak nějak jsem na takovýdle rozdělávání antitalent odesláno z Lumie Citovat
jiriczek Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Je to úplně jednoduchý, v mojím topicu jsou i fotky Otázka max 5 minut. http://www.peugeot-club.com/topic/102492-307-16-16v-80-kw-cihlova-barva-jezevcik-/page-2 Citovat
vendelinek Odesláno 17. duben 2016 Autor Odesláno 17. duben 2016 Jo,obrázky jsem našel,ale jak se dostat k displeji a vyndat ho jsem nenašel,nebo jsem slepej? odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.