Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak včera umyto,po vnitřku trochu uklizeno a dneska přehozená kola na leto 

a vyměnili jsme v levém zadní světle brzdovou žárovku

odesláno z Lumie

post-7148-0-00635900-1459517581_thumb.jp

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

K těm oknům- zapni klíček, zmáčkni tlačítko okna dolu a drž stále, dokud po dojetí neuslišíš cvaknutí. Potom zmáčkni tlačítka nahoru a drž až do dojetí okna a cvaknutí. Toto opakuj u druhého okna. Pak by Ti mělo začít fungovat zavírání oken u zamčeného auta. Necháš přiotevřená okna. Zamkneš auto. Pokud pak chceš okna zavřít, podržíš tlačítko zamykání déle a okna se Ti zavřou.

Odesláno

no jo,ale když zmáčknu tlačítko podruhý,tak zablikají výstražný a zařve klakson,to mi vlastně oznamuje,že jje zamknuto

to nevadí?

odesláno z Lumie

Odesláno

Já můžu tedy zavírat okna jen při zamknutí. Po zamknutí už to nejde - to musím odemknout a opět zamknout se zavřením oken :myslim

Odesláno

Tak já zamknu, a kdykoli, třeba za hodinu dlouze zmáčknu zamykání a okna se zavřou.

Hm, to budu muset teda testnout :myslim

Odesláno

Vendelinku - skvělé

Veveruško - umí to všechny 307my, takže i ta Tvoje. Jen je potřeba mít najeto na koncové spínače.Třeba po odpojení baterie je potřeba zopakovat postup, který jsem tu psal.

Odesláno

je dobrý,že mi zůstalo to výstažný na kontrolu zamknutých dveří ,to funguje jen při ťuknutí na DO,a na zavření oken se to musí přidržet dýl,super nápad i návod,ještě  jednou díky :super

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

"Posviť mi na cestu" znáš?

Vypneš zapalování, blikneš dálkovými světly, rosvítí se tlumená, vystoupíš, zamkneš a světla Ti za minutu zhasnou.

Když odcházíš od auta za tmy, je to dobrá věc.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

tak teď jsem se zasmál,zkusil jsem ty světla,vypnul klíček,vylezl z auta,zamknul,zavřely se okna a vyrazil jsem domu,až doma jsem si vzpomněl,že jsem se chtěl otočit a podívat se,jestli to funguje ,tak holt příště,když si vzpomenu :D

odesláno z Lumie

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak si tak jezdim po městě po krámech a občas jedním okem loupnu po displeji počítače a koukám,že na jednu půlku nevidi,asi prdla žárovočka,nebo co tam je,jsem na to docela zvyklej,je to složitý se dotoho dostat,nebo se to nechá vyndat,aniž bych něco rozbil,tak nějak jsem na takovýdle rozdělávání antitalent

odesláno z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...