vendelinek Odesláno 30. leden 2017 Autor Odesláno 30. leden 2017 Tak baterie dokoupena, jediný co mě překvapilo, je velikost, originál, co by tam měla být CR1620,je minimálně o třetinu menší, tak jsem vzal opět tudlentu co mám ,CR 2016,ta tam sedí festovně, jak prdel na míse Až přestane fungovat tadle stará co jsem "čipnul",tak ji vyměnim Odesláno z Samsung J 5 Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2017 Autor Odesláno 30. leden 2017 Dneska je venku čina, mrzne -9°C ,fouká vítr jako blázen a ještě padá ,mete se, a přimrzává to a tak se opět dneska vyhříváme v hale tak jsem z auta vytahnul kabel a nabíječku, no když už jsem v tom teple ,ať je to se vším všudy ,že jo máme hodnou zástupce vedoucího Citovat
Veverka Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 před 15 hodinami, vendelinek napsal: Tak baterie dokoupena, jediný co mě překvapilo, je velikost, originál, co by tam měla být CR1620,je minimálně o třetinu menší, tak jsem vzal opět tudlentu co mám ,CR 2016,ta tam sedí festovně, jak prdel na míse Až přestane fungovat tadle stará co jsem "čipnul",tak ji vyměnim Odesláno z Samsung J 5 No já si s tím teď nedávno něco užil, mám v DO velikost 1620 a jiná by tam ani nevlezla, ale pár baterií (do obou DO), co jsem koupil, byly na pikaču. Jiný pár z jiného zdroje a třetinovou cenou (podobnou jako tvoje) zatím naprosto OK bez sebemenšího zaváhání. Tak držím pěsti Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2017 Autor Odesláno 31. leden 2017 Tak máš asi jinej ovladač,já mám tendle ten Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Veverka Odesláno 31. leden 2017 Odesláno 31. leden 2017 Jo, já mám vyklápěčku Ale potíže dělala... Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2017 Autor Odesláno 6. únor 2017 (upraveno) Tak mám nový poznatek k průběhu posledních problémů se startováním dneska odpoledne po obědě mi kamarád volal,že jsou žhavičky dobrý,že by s nima nic nedělal,pak,že by mohl zlobit nějaký vstřik,a potom ještě(a to už jsem tam byl),že zkusí,v jakym stavu je elektrika AKU baterie,zjistil,že je slabá a že nedrží napětí,že to klidně všechno trápení muže být baterií(že bych jí mohl nabíjet každej den)že to dělá i u novějších modelů,vyměnil,dal novou baterii a hele,ono to funguje(startuje) i bez žhavení,tak bych opravdu rád,kdyby to opravdu bylo špatnou baterií a ne žádným velkým utrácenim peněz za docela drahý součástky na tudle mojí popelnici,už sežrala dost na opravách,radši bych ty peníze projezdil v naftě teď tam mám tudlentu 60Ah 640A (EN) Upraveno 6. únor 2017 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2017 Autor Odesláno 6. únor 2017 72 už se tam nevejde ,tudlentu mi dali v peu servisu ,koukal do pc, do SB podle vin,jaká tam ma být Odesláno z Samsung J 5 Citovat
jirka307 Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 (upraveno) 72 se tam vejde já ji tam mám -jenom dotaz na kolik tě vyšla Upraveno 6. únor 2017 uživatelem jirka307 Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2017 Autor Odesláno 6. únor 2017 (upraveno) Hm,tak dobrý no,nešla prej podstrčit dovnitř,hlavně abych uz měl klid, když je nová ,to poznám tendle tejden, hláseji opět mrazy,tak uvidíme jak si stim poradí S prací 2440 kč Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 6. únor 2017 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2017 Autor Odesláno 7. únor 2017 Tak prozatím je venku -6 a startuje to na cvrnk, uvidíme co bude až začne doopravdy mrznout třeba 15,to hláseji na víkend Odesláno z Samsung J 5 Citovat
jirka307 Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 (upraveno) V 6. 2. 2017 at 19:38, vendelinek napsal: Hm,tak dobrý no,nešla prej podstrčit dovnitř,hlavně abych uz měl klid, když je nová ,to poznám tendle tejden, hláseji opět mrazy,tak uvidíme jak si stim poradí S prací 2440 kč Odesláno z Samsung J 5 Píše se týden Upraveno 7. únor 2017 uživatelem jirka307 Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2017 Autor Odesláno 8. únor 2017 Ještě si najdi nějakou chybu,no Příště budu psát spisovně a ne hovorově,no Jinak ,teda prozatím, dneska ráno v6°°hod. při- 7°C ,žhavení +-3 vteřiny a na otočení nastartováno, když to bude takhle pokračovat, budu spokojen Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Veverka Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 No, já to neměl nikdy jinak. Za bezmála 9 let se mi stalo jen 2x, že to chytlo až na druhé otočení klíčkem. Baterka nikdy nedobíjena, měněna spíš preventivně po 7,5 letech Citovat
vendelinek Odesláno 9. únor 2017 Autor Odesláno 9. únor 2017 Hm,to ti vydržela docela dlouho Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Veverka Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 No, loučil jsem se s ní nelehko, ještě by asi chvíli dala, ale podle opakovaných měření byla na půlce kapacity... Tak šla před zimou pá pá Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Vendi: originál je držák. . . taky jsem ji měnil po 8 letech a znova za originál Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Gábi ale ta vyměněná i když originál už nevydrží co ta první. Hele v bingu byla origo baterka 12 roků a vyndal jsem ji jen proto že jsem měl trochu obavu aby mě nevypekla v zimě a měl jsem zrovna nějakou korunu navíc což bych při nenadálém úmrtí baterky musel řešit třeba nějakou improvizací. Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2017 Autor Odesláno 10. únor 2017 (upraveno) Tak,mě bude stačit, když mi vydrží co bude moc,popřípadě kousek dýl,no 12 let se mi už zdá hodně,kdysi se říkalo, že dobrá baterka vydrží +-7 let (to jsem tenkrát jeste jezdil s Vazem 2107 a byly baterky černý asfaltový,to byly stroje,to jelo furt) Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 10. únor 2017 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2017 Autor Odesláno 13. únor 2017 Hm,stejně je někde nějakej permoniček, včera bylo pouze -2 a startoval jsem 3x,na po třetí s plynem a chytlo to ,chvilinku jsme držel v otáčkách pak na volnoběh to houpalo 850 -1500 a vzadu kouř jak z traktoru, dneska ráno- 7 a chytlo to teď ,to je zajimavý Teď babo raď Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.