Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

Tak baterie dokoupena, jediný co mě překvapilo, je velikost, originál, co by tam měla být CR1620,je minimálně o třetinu menší, tak jsem vzal opět tudlentu co mám ,CR 2016,ta tam sedí festovně, jak prdel na míse :D 

Až přestane fungovat tadle stará co jsem "čipnul",tak ji vyměnim 

Odesláno z Samsung J 5

20170130_093323.jpg

Odesláno

Dneska je venku čina, mrzne -9°C ,fouká vítr jako blázen a ještě padá ,mete se, a přimrzává to a tak se opět dneska vyhříváme v hale :) 

tak jsem z auta vytahnul kabel a nabíječku, no když už jsem v tom teple :D,ať je to se vším všudy  ,že jo :D

máme hodnou zástupce vedoucího :)

20170131_000036.jpg

Odesláno
před 15 hodinami, vendelinek napsal:

Tak baterie dokoupena, jediný co mě překvapilo, je velikost, originál, co by tam měla být CR1620,je minimálně o třetinu menší, tak jsem vzal opět tudlentu co mám ,CR 2016,ta tam sedí festovně, jak prdel na míse :D 

Až přestane fungovat tadle stará co jsem "čipnul",tak ji vyměnim 

Odesláno z Samsung J 5

20170130_093323.jpg

No já si s tím teď nedávno něco užil, mám v DO velikost 1620 a jiná by tam ani nevlezla, ale pár baterií (do obou DO), co jsem koupil, byly na pikaču. Jiný pár z jiného zdroje a třetinovou cenou (podobnou jako tvoje) zatím naprosto OK bez sebemenšího zaváhání. Tak držím pěsti ;)

Odesláno (upraveno)

Tak mám nový poznatek k průběhu posledních problémů se startováním

dneska odpoledne po obědě mi kamarád volal,že jsou žhavičky dobrý,že by s nima nic nedělal,pak,že by mohl zlobit nějaký vstřik,a potom ještě(a to už jsem tam byl),že zkusí,v jakym stavu je elektrika AKU baterie,zjistil,že je slabá a že nedrží napětí,že to klidně všechno trápení muže být baterií(že bych jí mohl nabíjet každej den)že to dělá i u novějších modelů,vyměnil,dal novou baterii a hele,ono to funguje(startuje) i bez žhavení,tak bych opravdu rád,kdyby to opravdu bylo špatnou baterií a ne žádným velkým utrácenim peněz za docela drahý součástky na tudle mojí popelnici,už sežrala dost na opravách,radši bych ty peníze projezdil v naftě

teď tam mám tudlentu 60Ah  640A  (EN)

nová AKU 60Ah 640A (EN).jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

72 už se tam nevejde ,tudlentu mi dali v peu servisu ,koukal do pc, do SB podle vin,jaká tam ma být 

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

Hm,tak dobrý no,nešla prej podstrčit dovnitř,hlavně abych uz měl klid, když je nová ,to poznám tendle tejden, hláseji opět mrazy,tak uvidíme jak si stim poradí 

S prací 2440 kč

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Tak prozatím je venku -6 a startuje to na cvrnk, uvidíme co bude až začne doopravdy mrznout třeba 15,to hláseji na víkend

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)
V 6. 2. 2017 at 19:38, vendelinek napsal:

Hm,tak dobrý no,nešla prej podstrčit dovnitř,hlavně abych uz měl klid, když je nová ,to poznám tendle tejden, hláseji opět mrazy,tak uvidíme jak si stim poradí 

S prací 2440 kč

Odesláno z Samsung J 5

Píše se týden :aut:D 

Upraveno uživatelem jirka307
Odesláno

Ještě si najdi nějakou chybu,no :D

Příště budu psát spisovně a ne hovorově,no  :D

Jinak ,teda prozatím, dneska ráno v6°°hod. při- 7°C ,žhavení +-3 vteřiny a na otočení  nastartováno, když to bude takhle pokračovat, budu spokojen ;):super

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

No, já to neměl nikdy jinak. Za bezmála 9 let se mi stalo jen 2x, že to chytlo až na druhé otočení klíčkem. Baterka nikdy nedobíjena, měněna spíš preventivně po 7,5 letech ;)

Odesláno

No, loučil jsem se s ní nelehko, ještě by asi chvíli dala, ale podle opakovaných měření byla na půlce kapacity... Tak šla před zimou pá pá ;)

Odesláno

Gábi ale ta vyměněná i když originál už nevydrží co ta první. Hele v bingu byla origo baterka 12 roků a vyndal jsem ji jen proto že jsem měl trochu obavu aby mě nevypekla v zimě a měl jsem zrovna nějakou korunu navíc což bych  při nenadálém úmrtí baterky musel řešit třeba nějakou improvizací.

Odesláno (upraveno)

Tak,mě bude stačit, když mi vydrží co bude moc,popřípadě kousek dýl,no :roll :aut

12 let se mi už zdá hodně,kdysi se říkalo, že  dobrá baterka vydrží +-7 let (to jsem tenkrát jeste jezdil s Vazem  2107  a byly baterky černý asfaltový,to byly stroje,to jelo furt)

Odesláno z Samsung J 5 

Odesláno

Hm,stejně je někde nějakej permoniček, včera bylo pouze -2 a startoval jsem 3x,na po třetí s plynem a chytlo to ,chvilinku jsme držel v otáčkách pak na volnoběh to houpalo 850 -1500 a vzadu kouř jak z traktoru, dneska ráno- 7 a chytlo to teď ,to  je zajimavý :myslim

Teď babo raď :myslim

Odesláno z Samsung J 5

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...