jiriczek Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Stačí vzít za tu skříšku a škubnout. Tlačit k sobě a nahoru zároveň a škubnout za to.. Mělo by se to pak samo vycvaknout. Citovat
vendelinek Odesláno 17. duben 2016 Autor Odesláno 17. duben 2016 hm,při mých zkušenostech,když něco vyndavám,vždycky něco nevydrží ,a potom to tam zase zacvakne? ,nebo už to bude vylámaný? třeba zítra,když bude čas,tak to zkusim,a co je tam za žárovičky? Citovat
jiriczek Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Neboj, je to z takového toho měkkého plastu, nic nepraskne žárovicku přesně nevim, ale vem ji do autokely a oni hned budou vědět Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. duben 2016 Odesláno 18. duben 2016 (upraveno) Patří tam celoskleněnky 1.2W Upraveno 18. duben 2016 uživatelem Roman Bazi Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2016 Autor Odesláno 18. duben 2016 Děkuji za rady jak na to,dneska dopoledne jsem se na to byl podivat,a musim říct,že to docela šlo,i stema mojema chromejma rukama se mi to podařilo rozdělat a zase dát dohromady Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2016 Autor Odesláno 18. duben 2016 zkoušel jsem vytahnout žárovičky,ale jelikož mi překážel el.kabel,nemohl jsem se k nim přádně dostat,musel jsem to rozpojit taky takový mizerný mrňky žárovičky,vubec se divim,že jsem to tam odtud dostal Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2016 Autor Odesláno 18. duben 2016 (upraveno) došel jsem hned do mototechny s jednou žárovičkou v ruce,abych nekoupil něco jinýho ,a snad se povedlo,tentokrát se mi nepovedlo nic zmařit ,vyměnil jsem pro jistotu všechny tři žárovičky,sepnout konektor,zastrčit to celý do palubky a zkouška zapnutí klíčku,OK ,už to svítí akorát si nejsem jistej,jestli jsem nastavil správně datum,to uvidim časem Upraveno 18. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
jiriczek Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Jo, nastavování datumu.. Snad jeste ani jednou jsem si ho nenastavil dobře :D Citovat
vendelinek Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 (upraveno) tady je dobrý,že to jde donastavit páčkou pod volantem,už jsem si to dodělal,při jízdě odesláno z Lumie Upraveno 22. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
jiriczek Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Fakt to jde páčkou? Já to vždycky dělám na displayi... Citovat
vendelinek Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 (upraveno) no jo vlastně,kecám ,rovná se to na displeji a páčkou už se to jen přepíná,,co chceš vidět odesláno z Lumie Upraveno 22. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
jiriczek Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Jo a za jízdy je to docela těžký, protože časem, když na ten display nešaháš, tak se to nastavení vypne... :D Citovat
vendelinek Odesláno 22. duben 2016 Autor Odesláno 22. duben 2016 jj,to se po chvilce vypne,jinak teda,trochu jsem si to popletl odesláno z Lumie Citovat
Veverka Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Jo a za jízdy je to docela těžký, protože časem, když na ten display nešaháš, tak se to nastavení vypne... :D Nemáš blinkr a brzdu? Citovat
jiriczek Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 Já tadyty věci za jízdy nastavoval jenom jednou a proto vím, že už to nikdy dělat nebudu Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2016 Autor Odesláno 11. květen 2016 Tak jelikož ted v posledních dnech je hezky,tak jsem dneska byl u syna na chalupě.Dopoledne jsem si byl nechat namíchat barvu do spreje,a trochu jsme opravovali,jeden by neřekl,že tydlenty auta taky reznou,vevnitř prahy už to chtěly,tam byly bubliny v barvě slušný a pod nima rez,zabrousit,stříklo se to základem ve spreji,nechalo zaschnout a nalilo se to barvou ve spreji,jelikož auto musim mít doma,tak to byla tak trochu rychlovka Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2016 Autor Odesláno 11. květen 2016 (upraveno) Zadní dveře byly trochu odřený a už to začínalo chytat rez,tak se to trochu opravilo do rozstřiku,ale myslim,že to stačí,na výstavu s tim nepojedu a ty rozptyly se pak někdy rozleští až to bude dostatečně suchý,tak jsme se zakecali a zapoměli na přední pravej blatník,toho jsem si všiml až doma je dobrý,že nemám celolesk ale polomat barvu,takže se toho dost ztratí,myslim to s tim rozleštěnim Upraveno 11. květen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2016 Autor Odesláno 11. květen 2016 jo a jak jsem tady asi před třema rokama psal,jak mi nějakej dobrák v práci po 14 ti dnech,co jsem auto koupil,něčim přešel dveře PZ,tak ty jsme taky trochu opravili,ty to taky potřebovaly jako sůl Citovat
radim.1008 Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 Šikovný a řekl bych povedený. Ještě pár dveří, kapotu a byl skoro celolak. Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2016 Autor Odesláno 11. květen 2016 přední kapota je určitě na celolak,ta je tak do poloviny od kamínků otlučená,že to nemá cenu teďka opravovat,ještě musí chvilku vydržet odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.