Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

hm,při mých zkušenostech,když něco vyndavám,vždycky něco nevydrží  :D ,a potom to tam zase zacvakne? :myslim ,nebo už to bude vylámaný? :D

třeba zítra,když bude čas,tak to zkusim,a co je tam za žárovičky?

Odesláno

Děkuji za rady jak na to,dneska dopoledne jsem se na to byl podivat,a musim říct,že to docela šlo,i stema mojema chromejma rukama se mi to podařilo rozdělat a zase dát dohromady  :)

post-7148-0-65026900-1460978900_thumb.jp

Odesláno

zkoušel jsem vytahnout žárovičky,ale jelikož mi překážel el.kabel,nemohl jsem se k nim přádně dostat,musel jsem to rozpojit

taky takový mizerný mrňky žárovičky,vubec se divim,že jsem to tam odtud dostal :D

post-7148-0-09807600-1460979111_thumb.jp

post-7148-0-34334900-1460979204_thumb.pn

Odesláno (upraveno)

došel jsem hned do mototechny s jednou žárovičkou v ruce,abych nekoupil něco jinýho ,a snad se povedlo,tentokrát se mi nepovedlo nic zmařit :D ,vyměnil jsem pro jistotu všechny tři žárovičky,sepnout konektor,zastrčit to celý do palubky a zkouška zapnutí klíčku,OK ,už to svítí  :super  :)

akorát si nejsem jistej,jestli jsem nastavil správně datum,to uvidim časem  :D

post-7148-0-79974300-1460979617_thumb.jp

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

tady je dobrý,že to jde donastavit páčkou pod volantem,už jsem si to dodělal,při jízdě :)

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

no jo vlastně,kecám :D ,rovná se to na displeji a páčkou už se to jen přepíná,,co chceš vidět :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Jo a za jízdy je to docela těžký, protože časem, když na ten display nešaháš, tak se to nastavení vypne... :D :D

Nemáš blinkr a brzdu? :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jelikož ted v posledních dnech je hezky,tak jsem dneska byl u syna na chalupě.Dopoledne jsem si byl nechat namíchat barvu do spreje,a trochu jsme opravovali,jeden by neřekl,že tydlenty auta taky reznou,vevnitř prahy už to chtěly,tam byly bubliny v barvě slušný a pod nima rez,zabrousit,stříklo se to základem ve spreji,nechalo zaschnout a nalilo se to barvou ve spreji,jelikož auto musim mít doma,tak to byla tak trochu rychlovka 

post-7148-0-19721600-1462982243_thumb.jp

post-7148-0-60970300-1462982256_thumb.jp

post-7148-0-18398400-1462982287_thumb.jp

Odesláno (upraveno)

Zadní dveře byly trochu odřený a už to začínalo chytat rez,tak se to trochu opravilo do rozstřiku,ale myslim,že to stačí,na výstavu s tim nepojedu a ty rozptyly se pak někdy rozleští až to bude dostatečně suchý,tak jsme se zakecali a zapoměli na přední pravej blatník,toho jsem si všiml až doma :D

je dobrý,že nemám celolesk ale polomat barvu,takže se toho dost ztratí,myslim to s tim rozleštěnim

post-7148-0-07888300-1462982484_thumb.jp

Odesláno

jo a jak jsem tady asi před třema rokama psal,jak mi nějakej dobrák v práci po 14 ti dnech,co jsem auto koupil,něčim přešel dveře PZ,tak ty jsme taky trochu opravili,ty to taky potřebovaly jako sůl 

post-7148-0-50501900-1462983136_thumb.jp

Odesláno

přední kapota je určitě na celolak,ta je tak do poloviny od kamínků otlučená,že to nemá cenu teďka opravovat,ještě musí chvilku vydržet

odesláno z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...