Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jj,něco tam nahoře chybí,a to by stačilo vyměnit jen tu jednu nebo hned obě dvě na obou stranách :myslim

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dobrá,ptám se radsi predem abych vedel na co se mám pripravit kdyz vidim teda ty ceny :(

budu to stejne davat do servisu,tak aby me neco neprekvapilo,dík

Odesláno

pokud chceš ušetřit, dej obě pružiny z vraku, tzn. aby byly z jednoho vozu stejně unavené

pokud budeš dávat nové, tak zase obě--dáš jednu a bude to nakloněné na stranu :)

Odesláno

Obě zadní pružiny jsem měnil. U mě byla prasklá pouze jedna a u spodní části, drží se tam bordel a hlavně voda.

Bral jsem je od badisaka, značka KYB. Fotky mám ve vlákně o autě.

post-43508-0-93371600-1420970347_thumb.j

post-43508-0-70961100-1420970354_thumb.j

Odesláno

tak pruzina prdla hned v prvni otocce pod ulozenim a spadlo to do vnitr pruziny,je vymenena,cena v servisu primerena,vyslo to na 1350kc na jednu stranu

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak trošku oživim todlento moje tema,nevim kam s tim tak to napíšu sem :)

nechci nic jako servisní historie podle vin  atd, ale tak jsem koukal jen tak(ani nevim  proč,jen takový vnuknutí) po technický a zaujal mě rok výroby a registrace a tak se chci zeptat,má někdo možnost podle vinka zjistit přesný rok výroby nebo první registraci? docela by mě to zajímalo :)

vin -- VF33CRHYB82178426

třeba v servis boxu mám tuten datum 11.12.2001

nikdo nic?

Upraveno uživatelem vendelinek
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jak jsem tady kdysi psal,že jsem dostal kameru do auta pod stromeček,funguje dobře ale mám jinej problem,utrhla se mi ta přísavka od nožičky,zkoušel jsem to přilepit,prd platný,vydrželo to tam jeden den,to se asi nedá samotný sehnat,co?

post-7148-0-83899600-1434124046_thumb.pn

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se rozhodl,že kamera na okně nebude jelikož ta zatracená přísavka se nechce držet přisátá na okně,drží 5-10 minut a pak bum a je dole,tak jsem to vymyslel a dal kameru sem,nic jí tam nepřekáží ve výhledu a sluší jí to tam :D

post-7148-0-05600400-1435239288_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...