Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 V tomhle Ti neporadím, ale už máš nachystaný šampaňský?? Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 šampaňský? co to je? jo aha,už vim,nene,ale mám studenou kokakolu :D .............ale klidně přijeď,se s tebou rozdělim [upravil dne 7.8.2013 13:22 od vendelinek] Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Vendi odpovídej k tématu... jak dlouho to předtím stálo? Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 včera,jen jeden jedinej den,jinak furt někady courám,na poslední karambol,co jsem měl ,jsem najezdil skoro 3000km a nic,všechno v pohodě doufám,že to vydží aspoň minimálně tendle tejden,to mám noční a nevim,jak bych se dostaval do práce:( [upravil dne 7.8.2013 13:32 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 no a dneska ráno po noční po vydatnym dešti jsem se modlil jestli pojedu domu autem,to chytlo dobře,tak mi řekni kde a co by bylo vhkýho a kam by se to dostalo:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Tak jsem se dneska opět nedostal po svých z práce ráno,vydrželo jezdit jen dva měsíce a dneska opět trucovalo na parkovišti v práci,opět ne a ne chytit,následoval telefonát pro asistenci,musely jsme se nechat odvýst a vzal jsem to rovnou do peugeot servisu a nechal ho tam,hned ho napíchly a jelikož tomu nerozumim,šel jsem domu a nechal ho tam,jsem zvědavej co najdou a kde je teda chyba,že to někdy startuje a někdy ne,asi to bude někde v elektrice,protože nešly ani vytahnout okýnka Citovat
vendelinek Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 ahoj koblížku vždycky když mi něco napíšeš,tak pak druhej den auto nejede,jak ty to děláš jo,to točilo dobře ale jak hluchý,kontrolky se rozsvítily a když se startovalo,tak normálně zhasly,jako když nastartuješ jen s tim rozdílem,že nenastartovalo:( Citovat
vendelinek Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 je divný,že když to startuje,a chytne,jede to normálně,žádneh problem,nikde nic,jede dobře bez chyby,slušně i svižně tahne,spotřeba je super,to je divný,že jinej problem neni,jen to startování a chytnutí a jen někdy,kdyby to bylo furt ale todle jen občas,už jsem z toho na prášky:( Citovat
koblih69 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 ahoj koblížku vždycky když mi něco napíšeš,tak pak druhej den auto nejede,jak ty to děláš jo,to točilo dobře ale jak hluchý,kontrolky se rozsvítily a když se startovalo,tak normálně zhasly,jako když nastartuješ jen s tim rozdílem,že nenastartovalo:( Naftu jsi balónkem napumpoval? Citovat
vendelinek Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 jj,tentox už jsme to zkoušeli,bohužel bezvýsledně Citovat
vendelinek Odesláno 13. srpen 2013 Autor Odesláno 13. srpen 2013 Taková otázečka pro mechaniky a šťouraly:D k čemu slouží a co má na starosti jednotka BSM ? jelikož jsem jen uživatel,moc tomu nerozumim, ptám se jen ze zvědavosti,abych byl o něco chytřejší,dík za odpovědi:) Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 dneska se zeptám zase na něco jinýho:D vim a projížděl jsem to tady ale stejně se zeptám:) jakou naftu dáváte do vašich autíček,která nafta je kvalitnější já jezdim na Benzinu a beru Diesel Top Q našel jsem takovej článek http://www.benzinaplus.cz/cz/paliva.html a tam píšou Skupinu dieselových paliv vedle aditivované nafty Diesel Top Q završuje prémiová motorová nafta Verva Diesel s cetanovým číslem 60. ,jezdíte někdo na tudle naftu Verva Diesel 60? Je dobrá?Kvalitní?Jakej je rozdíl v jízdních vlastnostech? Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Je potřeba taky uvažovat nad jednou věcí - ty dražší nafty mají daleko menší prodejnost. To je vždycky problém a tím spíš pokud je tam Meřo. Osobně tankuju na ověřeních benzínkách. V Jižjích Čechách se například vyhýbám Shellu a naopak nemám nikdy problém s Agipem (navíc sleva 1,- na litr u O2) Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 ahoj koblížku,nejde mi ani o to aby byla nafta levnější,ale kvalitnější nebo ve stejný kvalitě jako top Q:) taky tady máme Shellku ale tam nejezdim [upravil dne 16.8.2013 20:34 od vendelinek] Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 U HDI nemusím vymešlet která benzínka je dobrá, natankuju a prakticky je to hned slyšet. Pak vím, že už tam nemám jezdit. Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 njn,to je těžký,tankuju jednou za měsíc neli pět neděl do plna,to bych ohluchnul než bych to vyjel:D Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Jednou za měsíc :D:D někdy tankuju i 2x denně ... Citovat
kocour17 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 já tankoval u benziny vervu teď jsem zkusil naftu bez biopříměsi a musíš říct že je to ještě lepší než ta verva... nebo mi to aspoň tak přijde přidávám VIF Citovat
Miko2609 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Napr. ja tankovavam uz par rokov na Shell a nemam ziaden problem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.