Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

šampaňský?:myslim

co to je?:myslim

jo aha,už vim,nene,ale mám studenou kokakolu :D:D .............ale klidně přijeď,se s tebou rozdělim :D

[upravil dne 7.8.2013 13:22 od vendelinek]

Odesláno

včera,jen jeden jedinej den,jinak furt někady courám,na poslední karambol,co jsem měl ,jsem najezdil skoro 3000km a nic,všechno v pohodě

doufám,že to vydží aspoň minimálně tendle tejden,to mám noční a nevim,jak bych se dostaval do práce:(

[upravil dne 7.8.2013 13:32 od vendelinek]

Odesláno

no a dneska ráno po noční po vydatnym dešti jsem se modlil jestli pojedu domu autem,to chytlo dobře,tak mi řekni kde a co by bylo vhkýho a kam by se to dostalo:myslim

Odesláno

Tak jsem se dneska opět nedostal po svých z práce ráno,vydrželo jezdit jen dva měsíce a dneska opět trucovalo na parkovišti v práci,opět ne a ne chytit,následoval telefonát pro asistenci,musely jsme se nechat odvýst a vzal jsem to rovnou do peugeot servisu a nechal ho tam,hned ho napíchly a jelikož tomu nerozumim,šel jsem domu a nechal ho tam,jsem zvědavej co najdou a kde je teda chyba,že to někdy startuje a někdy ne,asi to bude někde v elektrice,protože nešly ani vytahnout okýnka

Odesláno

ahoj koblížku

vždycky když mi něco napíšeš,tak pak druhej den auto nejede,jak ty to děláš:myslim:D

jo,to točilo dobře ale jak hluchý,kontrolky se rozsvítily a když se startovalo,tak normálně zhasly,jako když nastartuješ jen s tim rozdílem,že nenastartovalo:(

Odesláno

je divný,že když to startuje,a chytne,jede to normálně,žádneh problem,nikde nic,jede dobře bez chyby,slušně i svižně tahne,spotřeba je super,to je divný,že jinej problem neni,jen to startování a chytnutí a jen někdy,kdyby to bylo furt ale todle jen občas,už jsem z toho na prášky:(

Odesláno
ahoj koblížku

vždycky když mi něco napíšeš,tak pak druhej den auto nejede,jak ty to děláš:myslim:D

jo,to točilo dobře ale jak hluchý,kontrolky se rozsvítily a když se startovalo,tak normálně zhasly,jako když nastartuješ jen s tim rozdílem,že nenastartovalo:(

Naftu jsi balónkem napumpoval?

Odesláno

Taková otázečka pro mechaniky a šťouraly:D

k čemu slouží a co má na starosti jednotka BSM ?

jelikož jsem jen uživatel,moc tomu nerozumim, ptám se jen ze zvědavosti,abych byl o něco chytřejší,dík za odpovědi:)

Odesláno

dneska se zeptám zase na něco jinýho:D

vim a projížděl jsem to tady ale stejně se zeptám:)

jakou naftu dáváte do vašich autíček,která nafta je kvalitnější:myslim

já jezdim na Benzinu a beru Diesel Top Q

našel jsem takovej článek http://www.benzinaplus.cz/cz/paliva.html

a tam píšou Skupinu dieselových paliv vedle aditivované nafty Diesel Top Q završuje prémiová motorová nafta Verva Diesel s cetanovým číslem 60. ,jezdíte někdo na tudle naftu Verva Diesel 60? Je dobrá?Kvalitní?Jakej je rozdíl v jízdních vlastnostech?

Odesláno

Je potřeba taky uvažovat nad jednou věcí - ty dražší nafty mají daleko menší prodejnost. To je vždycky problém a tím spíš pokud je tam Meřo. Osobně tankuju na ověřeních benzínkách. V Jižjích Čechách se například vyhýbám Shellu a naopak nemám nikdy problém s Agipem (navíc sleva 1,- na litr u O2)

Odesláno

ahoj koblížku,nejde mi ani o to aby byla nafta levnější,ale kvalitnější nebo ve stejný kvalitě jako top Q:)

taky tady máme Shellku ale tam nejezdim

[upravil dne 16.8.2013 20:34 od vendelinek]

Odesláno

já tankoval u benziny vervu :) teď jsem zkusil naftu bez biopříměsi a musíš říct že je to ještě lepší než ta verva... nebo mi to aspoň tak přijde přidávám VIF

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...