Strejdakopec Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 tak klucí ...šmoulinka už není moje holka... snad se bude mít dobře u svého nového majitele.ale nebojte jako na partu kmarádů a známých na vás nezanevřu a dál rád pojedu na srazy které se budou konat Citovat
Stifler Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Tak gratuluju a konečně vem Subarku ukázat domů rodičům. Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 ukážu raději až s volantem vlevo... myslím si že by pro toto neměli pochopení a až budu s majitelem někdy v kontaktu tak mu to připomenu ale registrovaný tu je takže snad ho to napadne samotného Citovat
Strejdakopec Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Panebože, lidi nemužou pořídít auto který je normální, on musí mít volant na druhý straně aby se v tom mohl rejpat.:D:D No jsem zvědavej jak tohle dopadne [upravil dne 10/2/13 20:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Strejdakopec Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Hurvajz : to bude tím že STI se nikdy na levé straně nevyráběly a seženeš pouze přestavěné a za solidní raketu nad 250 000 a nikdy nevíš jak dobře je přestavba udělaná. takže furt na tom ušetřím a udělám si to pořádně jinak dík..taky jsem si to auto a jeho schopnosti zamiloval a bílá barva si myslím taky sedí Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 sorry že nedám do vlákna inzerce ale myslím že vzhledem k tomu že se to týkalo mojí šmouliny tak to dám sem do jejího vlákna. zbyla mi po ní kůže na kapotu tak kdo by chtěl ozvěte se. Citovat
Strejdakopec Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 no jo to je ...nic jinýho než kola a volant to nemá společného je to úplně jiný zážitek Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 pro ty které zajímá jak pokračuji http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/ Citovat
Tomajda_406 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 pěkně jedeš jinak co nový majitel že smoulinou ? Ani se nepochlubil Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 dobře se o ní stará.vypadá že je v dobrých rukách..jestli pojedete někdo na sraz tak se tam určitě s ní prý potkáme..mám na mysli sushi vs. camember jo a dík..sanžím se dát réze veškerý čas...jen bohužel všichni tak ochotní nejsou jsem limitovaný tím že to dělám u kamaráda v dílně který prostě dělá i na jiných autech takže hold prostě auto občas čeká než na něj dojde řadsa..jinak bych už byl asi pojízdný Citovat
John Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Pěkně jedeš.... jsem zvědavej na konečnou podobu. Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 tady se moji drazí přátelé můžete mrknout jak je přestavba ve finále..možná pochopíte proč jsem měnil každopádně snad na mě nezanevřete http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/ Citovat
lukaro Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Úžasné auto, výborný projekt.....klobou dolů, skvělá práce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.