Strejdakopec Odesláno 17. říjen 2012 Autor Odesláno 17. říjen 2012 fotil mi to kámoš..konkrétně ty ho i znáš. ale do alba jsem ještě vložil odkaz na jejich studio ale pro ostatní http://www.facebook.com/pages/MT-studio/356164857750840?fref=ts Citovat
Strejdakopec Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 dík za upozornění ...to už není vlastně aktuální všechny věci už jsem prodal za chvilku to smažu Citovat
Strejdakopec Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 tak stavitelnej podvozek je doma od firmy Raceland zakoupen přes e-Bay za kompletní cenu něco kolem 5600,- s poštovným a při otevření krabice jsem byl mile překvapen tím že jsou zde přibaleny mezikusi na štelování výšky zadní nápravy takže to že Raceland nedělá stavitelnej zadek je již minulostí .....mám radost..v pátek se jde montovat podvozek a plně průchozí výfuk.....takže ladění pokračuje Citovat
Print Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 ty mezikusy jsou neco jako podlozky ? treba neco takovýho co dela weitec ? Citovat
106sťák Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 kurna tak to sem na to zvědavej:-) at to dopadne Citovat
Strejdakopec Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 to červený na znaku už není...byl to stickerbombing...nálepka přes nálepku.stavitelnej zadek udělám určitě a bude to v klidu..je to docela tvrdý ale nic co by se nenechalo vydržet ale radost mám z výfuku...plně průchozí a vzadu laděnej koncovej nerezovej díl s dvěma koncovkama a zvuk super rostáčení turba dříve a ochotněji,zvuk perfektní a celkový dojem skvělý..jen mi připadá že lehce stoupla spotřeba ale je třeba dlouhodobě proměřit každopádně to jede krásně Citovat
Strejdakopec Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/smoulinka_406_na_brisku_by_Strejdakopec pár fotek z montáže podvozku a úpravy výfuku ale nebyl čas všechno fotit takže příště zbytek při úpravě zadní nápravy Citovat
pug306 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 jedno z mala aut ktoremu vlastne neni co vytknut.... a dobry fotograg co rotil tie zabery fakt velmi pekny kusok Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 děkuji kluci ..tady malá zkouška s výrobu klipu ale při uploadu se nějak hodně stáhnula kvalita snímků..nevíte někdo co s tím??? dělal jsem to přes MOVIE MARKER.a po uložení a puštění na počítači v pohodě ale po nahrání na youtube mizerné Citovat
Thommy Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Paráda, tahle fotka je boží http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/smoulinka_406_na_brisku_by_Strejdakopec#IMG_0808.jpg Ty Weitec pružiny jsou teď na prodej? Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 ano weitec je na prodej..kdyby někdo chtěl prodám okamžitě. je to snížení 60/40 což weitec přestal vyrábět a začal vyrábět pružiny s menším snížením. a mimochodem tu fotku cos dával v odkazu jsem si přesně takto představoval,řekl jsme mu co chci a dopadlo to snad ještě lépe než jsem čekal taky se mi líbí Citovat
Strejdakopec Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 zde http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/my_406_2,2_HDI_98_kW,upravy_atd další foto a video pokud někoho zajímá ... je to především úprava nápravy pro nasazení mezikusů na stavění výšky zadní nápravy,ale i úprava výfuku i když teda fotek jsem moc nepořídil a bohužel jsem nevyfotil pružinu po již namontovaném mezikusu..až zas auo zvednu tak foto přidám a stav aktualizuji,momentálně po zprůchodnění výfuku začala odcházet spojka takže brzy budou fotky z výměny a úpravy lyžiny a k tomu budu řešit přizvednutí motoru asi o 3 cm nahoru(kdyby někdo měl zkušenost dejte prosím vědět)...snad mi to řízení dovolí a nebude nikde nic vadit krom kapoty na kterou kašlu a kdyžtak jí prolisuji Citovat
Strejdakopec Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 a tady malá zkouška...až bude více kvalitních fotek a nějaké videa udělám lepší Citovat
Shootik Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Paradni fotky, skvela hudba a vymazleny auto. Moc rad si tohle vlakno prohlizim a procitam novinky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.