Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

"šmoulinka" je minulost teď přišla na řadu "beSTIe"

Recommended Posts

Odesláno

tak stavitelnej podvozek je doma od firmy Raceland zakoupen přes e-Bay za kompletní cenu něco kolem 5600,- s poštovným a při otevření krabice jsem byl mile překvapen tím že jsou zde přibaleny mezikusi na štelování výšky zadní nápravy takže to že Raceland nedělá stavitelnej zadek je již minulostí ;).....mám radost..v pátek se jde montovat podvozek a plně průchozí výfuk.....takže ladění pokračuje ;):aut:mrk

Odesláno

to červený na znaku už není...byl to stickerbombing...nálepka přes nálepku.stavitelnej zadek udělám určitě a bude to v klidu..je to docela tvrdý ale nic co by se nenechalo vydržet ale radost mám z výfuku...plně průchozí a vzadu laděnej koncovej nerezovej díl s dvěma koncovkama a zvuk super rostáčení turba dříve a ochotněji,zvuk perfektní a celkový dojem skvělý..jen mi připadá že lehce stoupla spotřeba ale je třeba dlouhodobě proměřit každopádně to jede krásně

Odesláno
děkuji kluci ..tady malá zkouška s výrobu klipu ale při uploadu se nějak hodně stáhnula kvalita snímků..nevíte někdo co s tím??? dělal jsem to přes MOVIE MARKER.a po uložení a puštění na počítači v pohodě ale po nahrání na youtube mizerné
Odesláno

ano weitec je na prodej..kdyby někdo chtěl prodám okamžitě. je to snížení 60/40 což weitec přestal vyrábět a začal vyrábět pružiny s menším snížením. a mimochodem tu fotku cos dával v odkazu jsem si přesně takto představoval,řekl jsme mu co chci a dopadlo to snad ještě lépe než jsem čekal ;) taky se mi líbí

• O 2 týdny později...
Odesláno

zde http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/my_406_2,2_HDI_98_kW,upravy_atd další foto a video pokud někoho zajímá ... je to především úprava nápravy pro nasazení mezikusů na stavění výšky zadní nápravy,ale i úprava výfuku i když teda fotek jsem moc nepořídil a bohužel jsem nevyfotil pružinu po již namontovaném mezikusu..až zas auo zvednu tak foto přidám a stav aktualizuji,momentálně po zprůchodnění výfuku začala odcházet spojka takže brzy budou fotky z výměny a úpravy lyžiny a k tomu budu řešit přizvednutí motoru asi o 3 cm nahoru(kdyby někdo měl zkušenost dejte prosím vědět)...snad mi to řízení dovolí a nebude nikde nic vadit krom kapoty na kterou kašlu a kdyžtak jí prolisuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...