Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výběr party pípy

Recommended Posts

Odesláno

hmm, ty suchý chlazení jsou na hovno, jedinej trošku stroj tam je v ceně téměř 20 kkč a to je pecka. Já to udělal z chlaďáku, který chladí vodu nebo sodu v postmixu. Pořizovací cena 500 Kč, nerezovej šnek za 1000 Kč, termostat s hysterzí nastavitelnou bratru za 500 Kč, kohout pípy a narážedlo za 700 Kč. Šasi, stykač, trafo, dřevotříska byla skladem, pantíky, madla a nožičky 100 Kč. Na konci je pípička, co uchladí 50 litrů (100 kousků) v hodině. Prakticky jsem vyrobil to samý ale za úplně jinou cenu. Made by aukro a kamarádi. Svařil jsem si to sám :super

[upravil dne 15/9/11 22:18 od punkac]

Odesláno

jak ten sud dlouho chladíte? Ještě byste to mohli mít v lednici značky Minsk a ČEZ si mne ruce :D To už je lepší vzít sud, dát ho do většího sudu a okolo dát petky se zmrzlou vodou

Odesláno

máme starou ledničku takovou tu nízkou nahoře byl mražák do ní se akorát vleze ale 30l sud, 50l ne.. co je ten \"plech\" co chladí tak ten je kolem sudu. musí se dát chladit dřív než se začíná pít ať se to vychladí..

Odesláno
hmm, ty suchý chlazení jsou na hovno, jedinej trošku stroj tam je v ceně téměř 20 kkč a to je pecka. Já to udělal z chlaďáku, který chladí vodu nebo sodu v postmixu. Pořizovací cena 500 Kč, nerezovej šnek za 1000 Kč, termostat s hysterzí nastavitelnou bratru za 500 Kč, kohout pípy a narážedlo za 700 Kč. Šasi, stykač, trafo, dřevotříska byla skladem, pantíky, madla a nožičky 100 Kč. Na konci je pípička, co uchladí 50 litrů (100 kousků) v hodině. Prakticky jsem vyrobil to samý ale za úplně jinou cenu. Made by aukro a kamarádi. Svařil jsem si to sám :super

[upravil dne 15/9/11 22:18 od punkac]

Mám zkušenost s chlazením Lindr Pygmy 15 s kompresorem za cca 9000,- a nemá to chybu!, Pivo z něj je dokonalé. Teď jsem si ho půjčil na víkend sám od známého a už se na to pivko těším, máme s kamarádama menší akci a k tomu 2 sudy Staropramenu.

Odesláno

chlazení lindr jsou absolutně v pohodě, v rodině jich máme několik a chladí to dobře, nemá problém to uchladit dva sudy za večer, pak máme ještě větší ten má dvě pípy a ten má takovou rezervu že by to mohlo týct pořád a studený

Odesláno

Jo, Lindr je super, zatím ho mám půjčený, ale uvažuji že bych si ho koupil pro sebe. Cena včetně narážeče a hadic za verzi s kompresorem je cca 11000,-, tak šetřím :).

Odesláno

akorat to stoji dost prachu :D

po lehkem spocitani by se mi to zacalo vyplacet po 14. padesatilitrovem sudu :)

Odesláno

No my jich už vypili kolem 10 pak budu mít narozky a tatík takže těch 14 sudu letos asi zvladnem:D:D:D

Punkač prosím hoď foto svého výrobku sem zvědavý.:)

[upravil dne 17/9/11 13:24 od Mišak]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...