Stifler Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 Aa, takže snímač absolutního tlaku v sání (předpokládám, že tlaku vzduchu). Mohlo by zrovna tohle způsobovat moje problémy se startováním a kolísáním otáček? Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 georgegg: u Kujona byla závada ve snímači průtoku vzduchu - to je to samé jako ten MAP senzor nebo se to jen podobně jmenuje? Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 No, radši bych měl jistotu, než to třeba koupím nové. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 tohle špatně skončí nechceš to dát radši do normálního servisu? Citovat
georgegg Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 jj, to je jasný, snad někdo poradí. Nebo zkus napsat kujonoj Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 Miniku, neprovokuj. Nedám, protože v servisech jsou kolikrát větší vemena, naž jsem já. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 ahááá, tak proč už to nemáš dávno fcajku Citovat
georgegg Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 záleží čemu řikáš servis, kam dávám auto já tak je kvalita zaručená a za rozumnou cenu Citovat
Stifler Odesláno 26. září 2011 Autor Odesláno 26. září 2011 A to je kde ta zaručená kvalita za rozumnou cenu? kdyžtak zkusim toho Kujona Citovat
tomm176 Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Nechceš zajet ke Strakimu? rovnou bys mohl vzít ty prahy Citovat
georgegg Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 strejda přítelkyně má servis, dělá všechny značky a je to u něj dost v pohodě, ted si otevřel novej servis na Žlábku, když jedeš ze Zelenýho háje na Turnov tak hned v tý velký první vesnici po levý straně, ten obrovskej žlutej barák Citovat
ketchup Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 strejda přítelkyně má servis, dělá všechny značky a je to u něj dost v pohodě, ted si otevřel novej servis na Žlábku, když jedeš ze Zelenýho háje na Turnov tak hned v tý velký první vesnici po levý straně, ten obrovskej žlutej barák zdravím libštát:) Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 Tome, do Chomutova ke Strakimu jsem jel jednou ještě s bývalou 406kou a i v naftě ta cesta nebyla moc levná, teď by mě to sežralo za živa, kdybych tam měl jet. Diagnostiku si zkusím udělat doma a uvidí se, co dál. Georgegg: To máš dobrý, že to máš takhle v rodině. Já zneužívám akorát kamaráda z nedaleké STK, který dříve pracoval v Peugeotu a těmhle autům rozumí velmi dobře. Zatim zkusim sám, co mi řekne diag. a pak budu podle toho postupovat a zkoušet vyměňovat potřebné díly. Ketchup: Co se mi vkrádáš do vlákna? Citovat
georgegg Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 tak jsem koukal na můj map senzor a když kouknu na tu tvoji fotku tak ho tam máš tak polovinu co já, jakoby ti ten kus upadnul Citovat
Stifler Odesláno 29. září 2011 Autor Odesláno 29. září 2011 Paráda, tohle jsem potřeboval vědět. Díky moc. Nemáš fotku, jak to tedy má vypadat, když je to celé? Citovat
georgegg Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 hele to jsem zapoměl, ale je tam takovej plastovej domeček a v tom je čidlo. Sice je fotka z netu ale takhle přesně to mam já Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Miniku, neprovokuj. Nedám, protože v servisech jsou kolikrát větší vemena, naž jsem já. nejsou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.