Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problémy s motorem GTi-6 (XU10J4RS) v 306ce - další závada 1. 6. 2014

Recommended Posts

Odesláno

Aa, takže snímač absolutního tlaku v sání (předpokládám, že tlaku vzduchu). Mohlo by zrovna tohle způsobovat moje problémy se startováním a kolísáním otáček? :myslim

Odesláno

tohle špatně skončí :D nechceš to dát radši do normálního servisu? :myslim:mrk:D

Odesláno

strejda přítelkyně má servis, dělá všechny značky a je to u něj dost v pohodě, ted si otevřel novej servis na Žlábku, když jedeš ze Zelenýho háje na Turnov tak hned v tý velký první vesnici po levý straně, ten obrovskej žlutej barák

Odesláno
strejda přítelkyně má servis, dělá všechny značky a je to u něj dost v pohodě, ted si otevřel novej servis na Žlábku, když jedeš ze Zelenýho háje na Turnov tak hned v tý velký první vesnici po levý straně, ten obrovskej žlutej barák

zdravím libštát:)

Odesláno

Tome, do Chomutova ke Strakimu jsem jel jednou ještě s bývalou 406kou a i v naftě ta cesta nebyla moc levná, teď by mě to sežralo za živa, kdybych tam měl jet. Diagnostiku si zkusím udělat doma a uvidí se, co dál.

Georgegg: To máš dobrý, že to máš takhle v rodině. Já zneužívám akorát kamaráda z nedaleké STK, který dříve pracoval v Peugeotu a těmhle autům rozumí velmi dobře. Zatim zkusim sám, co mi řekne diag. a pak budu podle toho postupovat a zkoušet vyměňovat potřebné díly.

Ketchup: Co se mi vkrádáš do vlákna? :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...