Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prasátko :D

s tým, že letné 17 sú niekedy lacnejšie než 16 si ma celkom potešil, ono sa to nákladovo aspoň vyrovná s tými zimnými. Tak opäť mám vo veciach jasnejšie :-)

Odesláno

No ale pozor já psal, že záleží na značce. Některá značka má levnější ten rozměr co je v 17\" a některá zase v 16\" určitě to neplatí univerzálně, jenom někde.

Odesláno

... a ešte by som sa chcel spýtať na značku Vredestein? Vidím ju u nás aj na rôznych BMW, na Passatoch a cena je celkom slušná ...

Stotožňujem sa s názorom, že na gumách sa nemá šetriť, no za posledných 5 mesiacov ma môj maznáčik stál 1300 opravy a parádičky, 400 brzdy, 200 hliníkové disky na zimu 16 ... bolo toho celkom dosť, takže hľadám slušnú kvalitu za rozumnú cenu.

Odesláno
Čau kluci mam dotaz nemá někdo zkušenosti s Nokian wra3 v 17 jsou za celkem slušný peníze dík
Nokian WR A3 215/55 R17 98 V, mám obuté na P508. Jazdil som na nich zatiaľ len minulú zimu a som celkom spokojný.

Táto pneu je v predaji od jesene 2011, má asymetrický dezén a je určená pre najvýkonnejšie vozidlá.

Viac info o tejto pneu: http://www.pneunokian.cz/nokian-novinky/a-href-http-www-pneusoukup-cz-index-php-submit-search-x-0-submit-search-y-0-search-nokian-wr-a3-page-search-druha-novinka-od-nokian-pro-rok-2011-dezen-wr-a3-a/

Odesláno

Samozřejmě, že můžeš, disk jako disk, jedno jestli je plechový nebo elektron, jen si s tím elektronem za čas ta sůl v zimě pohraje, takže jestli máš pěkný elektrony tak je jich na zimu škoda, kup radši další sadu disků, protože to zouvání a nazouvání těm pneumatikám taky zrovna nepomáhá....

Odesláno

A co sa tyka gum, zvolil som Zimné pneumatiky Continental ContiWinterContact TS 830 P 215/55 R17 XL 98V. Mal som kontiki doteraz a plna spokojnost.

Na snehu parada vo vode tiez. Akurat ma trocha znepokojuje, presiel som z 307 ma 407 a tym padom aj ine gumy z 16 na 17, ina sirka, bojim sa ako sa to bude

chovat tie sirsie a vacsie kolesa, nerad by som niekde dpbol.

Odesláno

Taky sem měl 407 na zimu se 17 alu a pneu tímto rozměrem, pneu na tom byli nějaký značkový a defakto nový, ale zahrabal sem se s tim skoro všude....zklamalo mě to, to ale neznamená že tvoje budou špatný

Odesláno

Já jsem zastáncem origo dílů, takže i kol, protože jejich pevnost a vzhled je prostě dobrej, lepší než pěkný, ale čínský bahno se kterym po projetí díry budeš mít z kola šišojd. Na 407 sem měl na léto Cosmosy a na zimu elektrony z doplňkový výbavy leštěný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...