Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je přeci mockrát omleté... Michelin nebo Continental. Co zaplatíš navíc na ceně se ti vrátí na životnosti +úspoře na přezouvání. A jízdní vlastnosti jsou dobré.

Odesláno
Ale no tak vyhledávat na Zbozi.cz přece umíš sám ;)

Jo jsou pod 16000 v jednom obchode a tam uz Pres mesic maj jen 2 a na dotaz, prej asi nebudou... Dalsi nejlvnjsi cca 4050... plus prezuti... na E-shopu ti to asi neobujou

[upravil dne 1/10/13 21:48 od Lukas.407]

Odesláno

Takže Michalin pod 4000 jsou, Continental ještě spíš, takže oprav rozmezí na cca 13 tis. a nahoře si klidně přidej třeba 150 tis. ať it zbude na přezutí :D

PS: a mimochodem je trochu zbytečný to řešit. Třeba já mám na léto 17\" a na zimu 16\" ;)

Odesláno

Nehledá jen se mi nelíbí když se zevšeobecňuje a napíše se rozmezí 16-20 tis. přitom stačí zadat do na netu 215/55 R17 a v Continentalu vyleze 9 nabídek pod 4000,- a to mi to hledání zabralo 10s.

To že máme na zimu R16 který jsem tam od 2,8 tis. je už jenom traková třešnička ;)

... ale je to zbytečná diskuse. Když koupím Barumky tak mi vydrží polovinu co Micheliny tak není těžký si dopočítat která pneu se vyplatí víc.

[upravil dne 1/10/13 23:28 od koblih69]

Odesláno
Nehledá jen se mi nelíbí když se zevšeobecňuje a napíše se rozmezí 16-20 tis. přitom stačí zadat do na netu 215/55 R17 a v Continentalu vyleze 9 nabídek pod 4000,- a to mi to hledání zabralo 10s.

To že máme na zimu R16 který jsem tam od 2,8 tis. je už jenom traková třešnička ;)

... ale je to zbytečná diskuse. Když koupím Barumky tak mi vydrží polovinu co Micheliny tak není těžký si dopočítat která pneu se vyplatí víc.

[upravil dne 1/10/13 23:28 od koblih69]

Copak nejdriv micheln pod 4000 a najednou jsou z toho continental... A za tech 13 tisic neprezuje v 17 ani na ty continentaly...

Odesláno

Napsal jsem:

To je přeci mockrát omleté... Michelin nebo Continental. Co zaplatíš navíc na ceně se ti vrátí na životnosti +úspoře na přezouvání. A jízdní vlastnosti jsou dobré.

A ty jsi na to napsal:

Jo to je dobra rada, ale pocitej ze s touto radou se budes pohybovat 16000 - 20000kc

... dál už to asi opakovat nemusím, našel jsi pod 4 tis. obě dvě značky... ;)

A vůbec jestli se chceš dohadovat, vyber si někoho jiného - já už na tvoje příspěvky reagovat nebudu, takže klidně si sem hoď \"poslední slovo\" natři mi to a buď king :papa

[upravil dne 2/10/13 00:05 od koblih69]

Odesláno

Za poslednych par rokov som vyskusal Pirelli SottoZero, Matador MP 59 Nordica a momentalne Goodyear UG8. Mozem objektivne povedat, ze matadorky boli suverenne najslabsie. Do zimnych gum sa oplati investovat peniaze, na letnych ak clovek jazdi bezne az tak nezalezi a preto mam na leto barumy. Takze za mna zimne co naj pneu.

Odesláno

Ono to tak úplně není, v některých značkách vychází dokonce (ale spíš u letních) ty 17\" levněji nez 16\"... jinak povolený rozměr je 205/60 R16 což bohužel není tak časté jako 205/55 R16 a tím pádem bývá cena vyšší a i šance koupit jeté mnohem menší. Použít je bohužel nesmíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...