Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v pohode, ako hociktore ine bezne pneumatiky.

ak ich mas za dobru cenu tak nevahaj a ber.

dobra cena u mna je od 50 do 100€ za kus 17\".

Co k tomu dodat. to su nekonecnce debaty ktora je lepsia a podobne...

myslim ze sa tu uz toho popisalo hodne a dalsie novozalozene vlakno je len ihlou v kope sena o zimnych pneu :D

:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Prý je nějaký nový zákon, v Česku, že budou povinné od 1. 11. bez vyjímky. Slyšeli jste o tom? Já jen zprostředkovaně, že ta zpráva byla v tel. novinách. :myslim

Zimní gumy letos nemám, v Praze je moc nepoptřebuju. Tak nevím, jestli je budu muset koupit :roll

Odesláno

Za plus mínus trojku sada ojetých gum? To jsou vyhozený peníze podle mě. A na plnou teď opravdu nemám, beru vždy tak max. za 500. A už mi tady nepiš žádný blbosti, buď tak laskav. Ty musíš mít vždy poslední odpověď a pravdu

Odesláno

Na poslední účtence z Agipu vidím za 60 litrů cenovku 2070,- což je asi 1/4 ceny nových pneu. Rozhodně je to smysluplnější než jezdit v zimě na letních a tvářit se že tím ušetřím... to jen tak abych měl poslední odpověď :papa

Odesláno

Beru jedině max motion 100 za cca 39,50,- což je teda nějakých cca 2.500,- za nádrž. Nevím, kolik má přesně nádrž. Což je jedna nová guma průměrné kvality nebo dvě ojeté na jednu zimu. Takže čistě teoreticky ani tak ani tak :mrk

Odesláno

Nezlobte mě sakra v podpisu máš \" Leather, Navi RT3, 17\" Cosmos\" a pak mi tady napíšeš \"protektory\" dyť já jsem slabej na srdce, mě může švihnout a co potom, mám děti, hypotéku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...