Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jojo medved \"ukradl\" kola nekomu z 405 ;)

.. jinak klasika rozumny rozmer je 185/60/14 pripadne 175/65/14... obouvaji se i 195/50/15. Asi by se tam narvaly i vetsi (nizsi), ale 309ka dle me neni zadny mekounce luxusni svezeni tak nevim jeslti chces byt vyklepanej jak rizek...:bojim

Odesláno

Souhlasím s Tomanem, já jsem na ní měl 195/65 R14 v zadu a 195/55 R14 ve předu a bylo to poznat, je to tvrdší, nerovnosti vozovky se přenášejí více do kabiny. Měl jsem tam chvíly 195/50 R15 a to bylo jak v motokáře, 205kový rozměr tam bez nějakých úprav nevleze:cool:

Odesláno

Jeste takovy postreh ke kolum... mel jsem na mem aute stejny rozmer pneu (185/60/14).. nejdrive na discich J6 a opravdu to \"mlatilo\" na kazde nerovnosti (s porovnanim se zimnima 165/70/13)... zkusil jsem jine elektrony (185/60/14 ale na J5,5) a bylo to uplne neco jineho. Kola ted sice \"nelezou tak z blatniku\", ale svezeni je daleko pohodlnejsi, kolo/pneu neprenasi na kastli tolik otresu...:papa

Odesláno

ja mam origo 175/65 a svezeni pohodicka

jinak nemate nekdo doma jeden nadbytecnej disk 14 protoze jsem projel dirou a ten disk co mam na rezerve je nepouzitelnej prtoze hazi asi o centimetr do strany

Kdybyste meli dva tak bych byl moc rad :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...