Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Tak treba ja potrebuju chlazeny kotouc 266mm a od Bosch stoji v elitu jeden 1150 s DPH a to same od ATE 2000 s DPH ... Priplatit za kvalitu - ano, a rad .. Ale 2x tolik ? :myslim

Pilenga mám na zadku na 405. Dokonce jsem tam dal desky starline. Už na nich mám cca 15tis km a v pohodě. Zadek moc nepotřebuje.

Na předek jsem dal 266mm chlazený Bremba (2 kotouče za 1200Kč) a desky taky Brembo za 670Kč. Najeto 5tis km a brzdí to krásně, nepískají. Spokojenost :)

Kde jsi to za tyhle prachy sehnal ??? :) Porad pls :)

Odesláno

Kupoval jsem to před půl rokem. Bylo to v Autodí­ly Haspa, jsou v Praze na Chodově. Já si to nechal poslat PPL.

Kupoval jsem u nich ty kotouče a desky BREMBO a před rokem zase tlumiče. Na některé díly mají dobré ceny. Tak mrkni k nim, třeba je také budou mít za dobrou cenu.

Odesláno

ty bremba jsem mel na 406 i s deskama daji se sehnat levneji nez ATE ale uz bych do nich nesel. Je pravda ze se nekrouti a brzdili uplne paradne ale strasne prasili ale fakt extremne. Ty kotouce na sebe potrebujou mekke desky a ty budou vzdy prasit. Navic ta zakladni rada neni lakovana :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...