Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Tak jsem ještě k 8kg krkovice a 3kg kuř.prs vzal asi 2kg vlastních! klobásek, aby jste náhodou někdo netrpěl hlady , vývaru na neděli bude 5l, pečivo dovezu! Příspěvek na maso 50,- a kdo bude mít pocit, že toho sežere víc než 2x150g krkovičky a 100g prska, nechám to na dobrovolnosti Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 ja ho mam tvrdyho y ve vete stejne se bude carkovat, protoze se aspon uvidi, jak na tom soudek je a da se sjet jeste pro jeden mensi, jsou tam do pul osme, tak no stress, Scratch to ma podchyceny Zbrane neberte, staci ty diabolky. Ada mi tvrdila, jak jich je doma dost, ale parchanti to vystrilely.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 se ji zeptame jak je to s tim Tvym tvrdym \"stale\" :P carkovani je fakt dobra metoda .... se dohodnem ze az nekdo nekoho uvidi odchazet od pipy bez odcarkovani dostane pleskanec .. druhej den rano spocitame modriny na tvarich zucastnenych a kdo jich bude mit nejvic vyhrava Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 oukej, beru pleskaci basebollku, za chvili tam na to pivo ale budu sam Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 hhhhhhh .. jo a jeste takovej dotaz - mozna uz to tady taky nekde probehlo ale .. jak jste tam na tom s pulitrama ? (sklo) - ja mozna neco doma vystracham ale nevim nevim .. spis je to asi na chate u nasich :-/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 neco tam privezu, neco tam je, a beru plast Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 dobra dobra. kdo bude mit navato, dostane plast, sekacka nema sklo rada Citovat
Miss Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Schatch: ja ti dam,ze me mas omotanou kolem krku, tak bacha abych te nezacala skrtit. Citovat
Miss Scratch Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Pe.Tr: Kafe a caj mame, kdyz nezapomenu mleko tak bude i to. Jinak bude jen v susenem stavu. Ale tohle zajistim. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Ach jo, já třeba vypiju piv hodně, masa sním přiměřeně 2-4 kousky nebo kusy (kuřecí nejím)? Prostě počítám, že dám kilo za maso Minimaxovi a kilo Scratchovi za pivko a ostatní, budeli potřeba klidně i víc, elektrika, voda není zadax. Jinak si osobně myslím, že jeden soudek bude málo Jeden pytel s bordelem klidně odvezu.... Že bych si zaúčtoval pronájem pípy??? NEE, Nikdy! Je to setkání nás všech a každej přispěje něčím do kopy. Když dělám svoje narozeninové grilování, maso jde na mě s pivkem a tvrdý přivezou ostatní, prachy se neřeší, jde především o zábavu, beru to, že tady se někteří až tak neznáme a nějakej poplatek je třeba (až se poznáme třeba žádnej nebude potřeba dobudoucna, utopie, že :D ) Ps: nejen pro Charieho1 - omluvenku maj dysgrafici, dyslektici, atd.... Jinak vzkaz pro všechny pány češtiny! Pište raději všude \"i\" a ne \"y\" , když už nevládnete shodou přísudku s podmětem --> rejpalové který dal\"y\" 5 piv a musel\"y\" platit stejně jako ty co dal\"y\" 15....... Fakt hrůza, jste pánové na fóru s minimem přispívajících žen a dětí (což je v případě žen škoda)a i kdyby, když jsou chlapi dohromady s ženskejma, píšeme \"i\" stejně. Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě Amen,slyšeli jsme slovo boží!tak se nezblázni!!:P Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 kucií, nechte toho, nebo dostanete oba na prdel! ať už s tvrdým, nebo s měkkým Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 já jsem v klidu,holt češtinou navládnu...a neřeším to!:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Ale ještě mám jednu věc na srdci, abych to tak nějak stíhal, přijedu na chalupu už kolem 13h, doufám, že tam už někdo bude, abych to tak nějak stihnul nachystat, navíc mám zejtra v 15h v programu ještě ke všemu funus Citovat
Stifler Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Minimaxa: Jestli bude potřeba, tak přijedu dříva pomůžu Pe.Tr: Nezapomeneš mi vzít ten e-shop a ty další věci, co jsem si objednal? Citovat
punkac Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Charlie nebuď drzej Když mě něco sere, tak to napíšu a nevědět kde je i a y, je opravdu ostuda. O čárkách ve větě radši ani nemluvě..... Jestli se tě to dotklo, tak si alespoň dáš příště pozor a přečteš si to po sobě! A teď z5 ku kalení Citovat
punkac Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 já přijedu také dříve kvůli nachystání pípy, někdy dopoledne a pomůžu určitě rád Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.