Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Tak jsem ještě k 8kg krkovice a 3kg kuř.prs vzal asi 2kg vlastních! :aut klobásek, aby jste náhodou někdo netrpěl hlady ;), vývaru na neděli bude 5l, pečivo dovezu! Příspěvek na maso 50,- a kdo bude mít pocit, že toho sežere víc než 2x150g krkovičky a 100g prska, nechám to na dobrovolnosti ;)

Odesláno
Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě :P

:D :D :D

Odesláno

ja ho mam tvrdyho y ve vete :D

stejne se bude carkovat, protoze se aspon uvidi, jak na tom soudek je a da se sjet jeste pro jeden mensi, jsou tam do pul osme, tak no stress, Scratch to ma podchyceny

Zbrane neberte, staci ty diabolky. Ada mi tvrdila, jak jich je doma dost, ale parchanti to vystrilely....

Odesláno

se ji zeptame jak je to s tim Tvym tvrdym \"stale\" :P :P :P

carkovani je fakt dobra metoda .... se dohodnem ze az nekdo nekoho uvidi odchazet od pipy bez odcarkovani dostane pleskanec .. druhej den rano spocitame modriny na tvarich zucastnenych a kdo jich bude mit nejvic vyhrava :D

Odesláno

oukej, beru pleskaci basebollku, za chvili tam na to pivo ale budu sam :D

Odesláno

hhhhhhh .. jo a jeste takovej dotaz - mozna uz to tady taky nekde probehlo ale .. jak jste tam na tom s pulitrama ? (sklo) - ja mozna neco doma vystracham ale nevim nevim .. spis je to asi na chate u nasich :-/

Odesláno

dobra dobra. kdo bude mit navato, dostane plast, sekacka nema sklo rada :D

Odesláno
Ach jo, já třeba vypiju piv hodně, masa sním přiměřeně 2-4 kousky nebo kusy (kuřecí nejím)? :D

Prostě počítám, že dám kilo za maso Minimaxovi a kilo Scratchovi za pivko a ostatní, budeli potřeba klidně i víc, elektrika, voda není zadax. Jinak si osobně myslím, že jeden soudek bude málo :D Jeden pytel s bordelem klidně odvezu....

Že bych si zaúčtoval pronájem pípy??? NEE, Nikdy! Je to setkání nás všech a každej přispěje něčím do kopy.

Když dělám svoje narozeninové grilování, maso jde na mě s pivkem a tvrdý přivezou ostatní, prachy se neřeší, jde především o zábavu, beru to, že tady se někteří až tak neznáme a nějakej poplatek je třeba (až se poznáme třeba žádnej nebude potřeba dobudoucna, utopie, že :D:D )

Ps: nejen pro Charieho1 - omluvenku maj dysgrafici, dyslektici, atd....

Jinak vzkaz pro všechny pány češtiny! Pište raději všude \"i\" a ne \"y\" , když už nevládnete shodou přísudku s podmětem --> rejpalové který dal\"y\" 5 piv a musel\"y\" platit stejně jako ty co dal\"y\" 15....... Fakt hrůza, jste pánové na fóru s minimem přispívajících žen a dětí (což je v případě žen škoda)a i kdyby, když jsou chlapi dohromady s ženskejma, píšeme \"i\" stejně. Chápu, že nadsamci ho maj tvrdýho pořád, ale jen v kalhotách a ne ve větě :P

Amen,slyšeli jsme slovo boží!tak se nezblázni!!:P:P

Guest minimaxa
Odesláno

kucií, nechte toho, nebo dostanete oba na prdel! :roker ať už s tvrdým, nebo s měkkým :cool:

Guest minimaxa
Odesláno

Ale ještě mám jednu věc na srdci, abych to tak nějak stíhal, přijedu na chalupu už kolem 13h, doufám, že tam už někdo bude, abych to tak nějak stihnul nachystat, navíc mám zejtra v 15h v programu ještě ke všemu funus :roll

Odesláno

Charlie nebuď drzej :roker Když mě něco sere, tak to napíšu a nevědět kde je i a y, je opravdu ostuda. O čárkách ve větě radši ani nemluvě.....:D

Jestli se tě to dotklo, tak si alespoň dáš příště pozor a přečteš si to po sobě! A teď z5 ku kalení :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...