Guest Ludweek Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 zdravim vsechny co se pokouseji stejne jako ja zmenit vzhled budiku tohle sem nasel na webu JK (nabizeji to s moznosti bileho pole a ruznyma barvama ciferniku) a zajimalo by me jak tyhle stary budiky vypadaj zezadu...´muze mi to nekdo popsat? mam totiz v planu vyrobu vlastnich ciferniku na novy model s tim ze to bude vymenitelny za original...jeste se shani barva ktera se prave pouzije na zadni cast aby bylo podsviceni pekne stejnomerne po vsech cifrach takze zadny diody a podobny veci...pokud se to podari je realna sance todle vyrabet ve velkym. Citovat
Driver Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 Takle vypadají budíky na starým modelu 306: Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 super...diky...zapomnel sem ze uz sem ty fotky tady videl v kazdym pripade jde o to ze ta zluta sra*ka se musi necim nahradit...a presne to se ted pokousim sehnat...doufam ze to dopadne dobre Citovat
Hadra Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 co to stříknout barvou na světla? Ta je taky ve všech možných barvách..... Citovat
Fusion Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 ta žlutá srajda je tam natavená... prej de torchu odrstranit ale blbě... už s tím mám zkušenosti ale zatím ne výsledek Citovat
zoby Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 ve fotografických potřebách se prodávají folie různých barev na výrobu filtrů... Citovat
Fusion Odesláno 15. březen 2005 Odesláno 15. březen 2005 já na to použiju poloprůhlednou plotr-fólii teďka mám za tou žlutou modrý ledky, což způsobuje že budíky sou zelený a ručky modrý, taky to vypadá dobře... Citovat
Neon Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Jojo - zelená je uklidňujicí ... zlatý časy s BXem:( Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 ano...ta zluta barva je tam natavena...de to dolu...drbacka ale de pouzil jsem plotr-folii jako fusion...problem je ten ze jdou za tim videt svetlejsi body zarovicek...proste tam kde je svetelny zdroj tak je to jasnejsi a to se mi nelibi...proto to chci cely novy barva na svetla me nenapadla ale myslim ze to nebude mit takovy efekt...ale mozna ze to zkusim dalsi plus je to ze manik z JK mi napsal ze neni problem vyrobit i na novy model...mozna to zkusim...naskenuji budiky a poslu jim je upraveny v corelu a uvidime co s tim provedou Citovat
Hadra Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Nebo barevný fólie na PARy ( světla na osvětlování vystoupení kapel ) To světlo má jedno 1000w a ty folie vydrží všechno. Dělá se to v č, m, z, ž. stojí to asi 50 kč 30x30 cm a vydrží to hodně. Akorát se to kravsky shání.Nejlépe v Hudebních nástrojích. Citovat
Hadra Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Já nechápu, jak se vytvoří ( při úvaze, že jsou místo žárovek modré diody a ta barva je pryč ) ty červené čárky v ciferníku? Ono je to asi jednodušší odlepit tu folii a nalepit tam na očištěnej přístroj barevnou.Nebo ne? Citovat
Fusion Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 jojo, ty červený čárky sou u mě fialový... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 2 Hadra: ta folie asi neni samolepici vid? to dalsi sem nejak nepochopil...jak je jednodussi odlepit folii a prilepit na ocisteny pristroj?? jinak cervena barva treba otacek motoru je soucasti toho plastu na kterym jsou cifry takze po oskrabani te zlute barvy tam cervena zustala a po prelepeni cervenou folii to ma jinej odstin... dalsi problem potom budou treba ukazatele a svetla a tyhle ostatni ikonky Citovat
Fusion Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 ikonky sou problem největší, ty já budu odřezávat z původního a připlácávat na novej Citovat
MartyAA Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Zdravim, nevite nahodou, jak vyndat tu rucicku na rychlomeru? mam p205 budiky s hodinama, a potreboval bych to rozebrat. Ale nerad bych tu rucicku ulomil... diky Citovat
Kvasky Odesláno 24. březen 2005 Odesláno 24. březen 2005 Já osobně si myslím, že to není žádnej problém. Alespoň když jsem je oddělával ve 405-ce. Jen jsem je vyháhl (je tam taková západka). Teda jestli nekecám. Už je to doba:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.