Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

polep budiku

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny co se pokouseji stejne jako ja zmenit vzhled budiku :) tohle sem nasel na webu JK (nabizeji to s moznosti bileho pole a ruznyma barvama ciferniku) 36799.jpg

a zajimalo by me jak tyhle stary budiky vypadaj zezadu...´muze mi to nekdo popsat?

mam totiz v planu vyrobu vlastnich ciferniku na novy model s tim ze to bude vymenitelny za original...jeste se shani barva ktera se prave pouzije na zadni cast aby bylo podsviceni pekne stejnomerne po vsech cifrach :) takze zadny diody a podobny veci...pokud se to podari je realna sance todle vyrabet ve velkym.

Odesláno

super...diky...zapomnel sem ze uz sem ty fotky tady videl :)

v kazdym pripade jde o to ze ta zluta sra*ka se musi necim nahradit...a presne to se ted pokousim sehnat...doufam ze to dopadne dobre :)

Odesláno

já na to použiju poloprůhlednou plotr-fólii

teďka mám za tou žlutou modrý ledky, což způsobuje že budíky sou zelený a ručky modrý, taky to vypadá dobře...

Odesláno

ano...ta zluta barva je tam natavena...de to dolu...drbacka ale de :) pouzil jsem plotr-folii jako fusion...problem je ten ze jdou za tim videt svetlejsi body zarovicek...proste tam kde je svetelny zdroj tak je to jasnejsi a to se mi nelibi...proto to chci cely novy :)

barva na svetla me nenapadla ale myslim ze to nebude mit takovy efekt...ale mozna ze to zkusim :)

dalsi plus je to ze manik z JK mi napsal ze neni problem vyrobit i na novy model...mozna to zkusim...naskenuji budiky a poslu jim je upraveny v corelu a uvidime co s tim provedou :)

Odesláno

Nebo barevný fólie na PARy ( světla na osvětlování vystoupení kapel ) To světlo má jedno 1000w a ty folie vydrží všechno. Dělá se to v č, m, z, ž. stojí to asi 50 kč 30x30 cm a vydrží to hodně. Akorát se to kravsky shání.Nejlépe v Hudebních nástrojích.

Odesláno

Já nechápu, jak se vytvoří ( při úvaze, že jsou místo žárovek modré diody a ta barva je pryč ) ty červené čárky v ciferníku? Ono je to asi jednodušší odlepit tu folii a nalepit tam na očištěnej přístroj barevnou.Nebo ne?

Odesláno

2 Hadra: ta folie asi neni samolepici vid?

to dalsi sem nejak nepochopil...jak je jednodussi odlepit folii a prilepit na ocisteny pristroj?? :bojim

jinak cervena barva treba otacek motoru je soucasti toho plastu na kterym jsou cifry takze po oskrabani te zlute barvy tam cervena zustala a po prelepeni cervenou folii to ma jinej odstin...

dalsi problem potom budou treba ukazatele a svetla a tyhle ostatni ikonky :)

Odesláno

Já osobně si myslím, že to není žádnej problém. Alespoň když jsem je oddělával ve 405-ce. Jen jsem je vyháhl (je tam taková západka). Teda jestli nekecám. Už je to doba:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...