Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To právě ještě nevím, ale je to prasklé docela dost. Jediná výhoda je ta, že žádný kus plastu neuletěl, když to dám k sobě, tak tam nejsou díry. Jen nevím, jak to vypadá pod nárazníkem zevnitř, jestli se tam neulomil nějaký úchyt na mlhovku nebo něco podobného. :roll

Odesláno

A ty tam jsi taky nebo co? Jel jsem z Územního odboru, kde jsem byl na stáži do Liberce na krajské ředitelství a touto cestou se mi to jevilo nejkratší.

Odesláno

Mrzuté ale pokud je to pouze prasklé tak určitě svařit a přelakovat. Mlhovka bude \"horší\", jestli si ulomil držáky tak je to spíš na výměnu ale cena neni nijak závratná (kolem 1tis.). Každopádně je to pech.. :roll

Odesláno

EXI.60: Já bych si třeba i někoho našel, kdybych věděl, kde skončil ten pes, ale byl fuč tak rychle, že jsem nechápal, jak. Jen zakvičel, zastavim, vyskočim z auta a najednou nikde nic neni a to byla okolo mě 500 metrů rovina bez zástavby nebo stromů. Takže nebylo co zjišťovat.

Béďa: Uvidí se, jak to dopadne. Zatím to mám zalepené a jezdim...

Oni: No, já jsem pospíchal a i tak jsem přijel do Liberce o 15 minut později. Ty taky furt slibuješ, že přijedeš na návštěvu a furt nic. :aut Tak mi kdyžtak třeba do SZ napiš, kde přesně býváš a když pojedu okolo, tak se ozvu a stavim se. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mám doma \"novej\" nárazník dopředu ve slušném stavu, tak bude časem výměna.

Taky jsem si nechal přečalounit řadičku do 306ky. Takhle to vypadalo předtím:

imag0278x.jpg

imag0276y.jpg

imag0277ru.jpg

...a takhle potom:

imag0348r.jpg

imag0349v.jpg

imag0350m.jpg

imag0351u.jpg

imag0352u.jpg

imag0353o.jpg

Velký dík patří zdejšímu kolegovi z fóra \"Raiser\"ovi. :super

Odesláno

hele ja tak pendluju porad mezi trema vesnicema roudny, jenisovice a frydstejn, to by si musel napsat a ja dam vedet, kde momentalne jsem....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...